• Plavanje - celoletni program

  • Telovadba za otroke

  • MIni Balet

  • Eko Tabor KOLPA

  • Poletne počitnice za otroke

  • Aktivne počitnice

  • Praznovanje rojstnega dne

  • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

368 €

 

Smučarske počitnice MB Pohorje, 19 - 23.2.2018

Nova sezona vadb - plavanje

Plavanje

 
Celoletna šola plavanja na bazenu Draga pri Igu in v Šentvidu pri Stični. 

Celoletni začetni in NADALJEVALNI plavalni program. V začetnem programu se bomo spoznali z nekaterimi zakonitostmi vode in plavalnimi tehnikami. Celoletni nadaljevalni program temelji na učenju in nadgradnji plavalnih tehnik, potapljanja in skokov v vodo. Primerno za otroke od 3 - 8 let.

Preberi več >>

Zimske počitnice POLŽEVO

smucarske pocitnice

-

Smučarski tečaj med zimskimi smučarskimi počitnicami na Polževem

Pripravljamo počitnice s tečajem smučanja med zimskimi počitnicami na Polževem, za otroke od 5. - do 9. leta! TERMIN: 26.2. - 2.3.2018

Smučišče Polževo je od Ljubljane oddaljen pribl. 30 km, iz Višnje gore 6 km in iz Grosuplja 10 km. Program: Starši vsako jutro pripeljejo otroke na zbirno mesto med 8.00 - 9.00 uro, prevzamejo jih do 16.00 ure

Preberi več >>

Smučarske počitnice

smucanje minisport Pohorje otroci

 

Smučarske počitnice MB Pohorje:

za otroke, od 6 do 14. leta. Tečaj smučanja je za otroke namenjen tako izkušenim smučarjem, kot začetnikom. Športne in zabavne počitnice za otroke, na katerih se program izvaja cel dan, večeri pa so namenjeni zabavi.

Cena: 368 EUR, možnost plačila na obroke

Preberi več >>

Smučarski tečaj med zimskimi smučarskimi počitnicami na Polževem

tecaj smucanje otroci

Smučarski tečaj med zimskimi smučarskimi počitnicami na Polževem

Tečaj smučanja od ponedeljka - petka, od 26.2. - 2.3.2018, cena: 138 EUR

Pripravljamo tečaj smučanja med zimskimi smučarskimi počitnicami na Polževem, za otroke od 5. - do 9. leta! Počitnice potekajo vsak dan, od ponedeljka do petka, od 8.00 - 16.00 ure.
Smučišče Polževo je od Ljubljane oddaljen pribl. 30 km, iz Višnje gore 6 km in iz Grosuplja 10 km. Program: Starši vsako jutro pripeljejo otroke na zbirno mesto med 8.00 - 9.00 uro, prevzamejo jih do 16.00 ure.

Prijava >>> 
PROGRAM vključuje:
5-dnevni tečaj smučanja, smučarsko karto, kosilo in popoldansko malico, topel čaj skozi cel dan, animacijski program, ter zaključek na snegu.
V času tečaja nudimo tudi možnost izposoje opreme za alpsko smučanje po predhodnem dogovoru. Cena za 5-dnevni najem opreme je 30 €. Opremo je potrebno zaradi omejenega števila v naprej rezervirati ob prijavi. Sporočite višino otroka in velikost noge in težo otroka. Izvedbo tečaja smučanja prilagodimo glede na vremenske razmere in fizično sposobnost otrok.

Posamezne aktivnosti se lahko spremenijo, v kolikor bi to narekovale vremenske razmere. Pridržujemo si pravico do spremembe programa!

 

Mini Novice

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information