• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

>> 

SMUČARSKE  POČITNICE 
Pohorje, 17.-21.2.2020

 

 

Mini Novice, marec 2016

 

 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
 
AKTUALNO - od 17. marca:  

Intenzivni tečaj plavanje, od 17.3.2016, bazen Draga pri igu

Razpisan je intenzivni tečaj plavanja za otroke od dopolnjenega 3. leta dalje.
Bazen center Draga; ki ga lahko označimo za nadstandardnega, saj ima voda 32 C in je tako zelo primeren za otroke, ki jih v bazenih rado zebe. 

Intenzivni tečaji plavanja poteka 1x tedensko na bazenu Centra Draga pri Igu. Vsak ČETRTEK ob 18:00 - (1x/teden , 10-urni tečaj), od 17.3.2016 dalje. V skupini oz. hkrati na bazenu je do 10 otrok, število mest na bazenu je omejeno! Veseli bomo vašega klica, morebitnih vprašanj ali prijave na program. 

Tečaj PLAVANJA VKLJUČUJE:
• 10 ur (10 četrtkov po 1 uro) učenja plavanja
• licencirane vaditelje plavanja

KAJ SE UČIMO NA TEČAJU PLAVANJA?
PLAVALEC ZAČETNIK: program temelji na igrah, skozi katere otroci spoznavajo zakonitosti vode in se prilagodijo na vodo. Pomembno je, da se v vodi zabavajo in uživajo. Cilj programa je, da bodo otroci prilagojeni na vodo, da bodo lebdeli na hrbtu in brez zadržkov potapljali glavo.
PLAVALEC POL - PLAVALEC: spoznava zakonitosti vode (upor vode, ravnotežje, lebdenje ...), potapljanje glave, gledanje pod vodo, izdihovanje v vodo, lebdenje na trebuhu, lebdenje na hrbtu, drsenje na trebuhu v iztegnjenem položaju, učenje gibanja nog in rok.
PLAVALEC - IZPOPOLNJEVALNI program: učenje pravilne koordinacije osnovne plavalne tehnike z gibanjem nog in rok, učenje pravilnega izdihovanja v vodo med plavanjem, varen skok na glavo, učenje pravilne koordinacije plavanja z gibanjem glave in dihanjem.
Otroci so razdeljeni v skupine, glede na njihovo predznanje. CENA: 138 EUR
Prijava tečaj plavanja
 
AKTUALNO - v aprilu:  

Vikend tečaj plavanja, LJ Tivoli 
 

Pomladni tečaj plavanja in priprava na plavalno sezono. Otroke neplavalce in polplavalce bomo skozi 8-urni intenzivni plavalni tečaj za otroke kar najbolje pripravili na poletne norčije v vodi ter jih spoznali z nekaterimi zakonitostmi vode in osnovnimi plavalnimi tehnikami.

Vikend tečaj plavanja bo poteka 2x vikenda po 4 šolske ure (2 soboti in 2 nedelji), na bazenu Centra Tivoli v Ljubljani. Otroci so razdeljeni v skupine, glede na njihovo predznanje. Na bazenu Tivoli, plavamo v pregradnem bazenu, kjer je ima voda 28 C. 
CENA: 84 EUR. Prijava in informacije tukaj  >>>
 
 

Kdaj začeti z učenjem plavanja?

Preden se učenje plavanja ali katerakoli aktivnost v vodi začne, moramo otroke pripraviti na vodo. Temperatura vode je drugačna od temperature zraka, prav tako pa je v njej večji tudi upor. Največja ovira pri učenju plavanja je strah, zaradi česar je treba otroka na vodo najprej privaditi, tako da se sprosti in zgubi strah pred njo. 
Plavanje je šport, ki v obdobju rasti najbolj prispeva k skladnemu razvoju otroka. Pri plavanju sodelujejo prav vsi deli telesa. Koristno je pri preventivi pred skoliozo (stransko ukrivljenostjo hrbtenice) in za odpravljanje manjših nepravilnosti le-te, če so se napake že pojavile. Plavanje jih spodbuja k odkrivanju lastnega telesa, kar se odraža tudi kot izboljšanje psiholoških sposobnosti: inteligence, orientacije v prostoru, občutka za ritem.

 

 

Zabava za rojstni dan

Izbirajte med programi:
* Napihljiva igrala za praznovanje rojstnega dne
* Napihljive XXXL žoge za skakanje po vodi na bazenu 
* Športni rojstni dan (igre z žogo, lokostrelstvo, zabavne športne igre)
* NOVO: Plesni rojstni dan DANCE PARTY
Rojstni dan za otroke lahko praznujete na lokacijah: Ljubljana - Tivoli ali RAKOVNIK (Vrtec Zvezdica) Grosuplje ali Velike Lašče. Vse za nepozabno zabavo vašega malčka. Brezplačno vključena vabila in poslikava obraza!
Več informacij o praznovanju rojstni dni tukaj: >>>

 

NAPOVEDUJEMO:

Od marca dalje intenzivne tečaja plavanja v Tivoliju in Igu pri Dragi, od aprila dalje, napovedujemo tečaje rolanja, od junija dalje pa poletne počitnice za otroke.

 
 
Na Mini Šport vadbe se nam lahko pridružiš skozi celo leto! Vadimo na Krki, Škofljici, Šmarju Sap, Grosupljem, Velikih Laščah, Sodražici, Lipoglavu, plavamo v Šentvidu pri Stični.

Spremljaš nas lahko tudi na

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
 
 

Mini Novice

 • Obvestilo - spletna stran
  Write on Torek, 17 September 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
  Tečaj plavanja 10 ur
  Write on Petek, 31 Januar 2020 Razpisani so 10-urni tečaji plavanja - bazen Draga Ig, od marca dalje ... Info tukaj >>> Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information