• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

 

POLETNI tabori

v juniju, juliju in avgustu 2019

E-Mini Novičke December 2011
*|MC:SUBJECT|*
Mini šport - telovadba, tečaji in počitnice za otroke
Brezplačne delavnice za otroke

Decembrske prireditve, ustvarjalne delavnice, bralne urice, ... 

Z društvom Info Center Priložnosti smo za vas pripravili Informacije o brezplačnih aktivnostih za otroke, mladostnike in odrasle v decembru 2011
Iz vsebine:
* Za otroke: 
prireditvem ustvarjalne, izobraževalne delavncie, lutkovne - gledališke - filmske predstave ...
* Za odrasle: strokovna in potopisna predavanja, glasbene in filmske prireditve ...

Več informacij o brezplačnih delavnicah, prireditvah in bralnih uricah

Športni rojstni dan!

Praznovanje rojstnega dne

Popolna športna zabava: Vabila, organizacijo in animacijo prepustite nam. Pripravimo edinstveno in nepozabno športno - rojstnodnevno zabavo. Za otroke od 3. leta dalje. Lokacije: Ljubljana – Moste, Grosuplje in Velike Lašče. Vabila za rojstni dan si izberete tukaj.


Vesele praznike in srečno 2012!MINI Šport vadba - celoletni programi:

Vsi otroci in starši, se lahko priključite kadarkoli v leto na celoletne športne vadbe! Skupaj bomo migali, se zabavli ali plesali.

a) Telovadba za predšolske otroke:Športna vadba je namenjena predšolskim otrokom od 4. leta dalje. Skozi celo leto otroci spoznavajo različne športno-gibalne vsebine in pridobivajo raznovrstna športno-gibalna znanja. Vadba je prilagojena starosti in razvoju otrok, prav tako igrala in športni pripomočki. Z določenimi vajami in igricami otroci razvijajo osnovne motorične sposobnosti (gibljivost, moč, koordinacijo, hitrost, ravnotežje in preciznost). Vadba poteka 1 - 2x tedensko.

b) Vadba za otroke od 1. do 4. razreda - celoletni program

V osnovni šoli je program športne vadbe namenjen otrokom od 1. do 4. razreda. Sestavljen je iz elementarnih iger (igre za ogrevanje in igre za sproščanje in umirjanje), gimnastičnih vaj (z rekviziti in brez njih) in naravnih oblik gibanja. Vsak mesec se otroci učijo novo elementarno gibanje, ki je sestavni del vsake ure, npr: tek, skakljanje in skakanje, plazenje, plezanje, dviganje, nošenje, kotaljenje, potiskanje, vlečenje, metanje, zadevanje. Učijo se pravil in osnovnih znanj iger z žogo (rokomet, košarka, nogomet, odbojka ...). Vadba poteka 2x tedensko.

c) Vadba za starše in otroke

Prijazna športna vadba za otroke, kjer je poudarek na številnih športnih aktivnostih in zabavi. Vadba spodbuja otroke in starše, da se več gibljejo in razvijajo pozitiven odnos do športa. Starši se skupaj z otrokom razgibajo in koristno preživijo čas. Namenjena je otrokom do 3. leta starosti. Na različnih, zanimivih poligonih se otroci spoznavajo z osnovnimi naravnimi oblikami gibanja ter z določenimi vajami in igricami otroci razvijajo osnovne motorične sposobnosti (gibljivost, moč,...). Starši se skupaj z otroki tudi razgibajo in koristno preživijo čas s svojimi otroki.

d) Hip hop plesna vadba
Hip-hop danes narekuje zadnje glasbene in plesne trende, nove in nove koreografije pa lahko spremljamo skorajda povsod.  Njegova energičnost navdušuje predvsem mlade in mlade po srcu. Hip-hop na splošno in kot ples je zelo sproščen in plesalcu dopušča veliko mero svobode. Plesalci se lahko med njim popolnoma sprostijo, saj lahko pokažejo tudi čisto samosvoje gibe. V začetku se bomo na plesnih druženjih posvečali predvsem vajam za izboljšanje kondicije in stila. Začeli bomo z lažjimi koreografijami, ki jih bomo postopoma nadaljevali in izpopolnjevali. Plesno druženje poteka 1x tedensko po eno uro.

Prijave in urniki vadbSmučarske počitnice: Mariborsko Pohorje!

Novoletne počitnice, 26. - 30.12.2011

Tečaj smučanja ali deskanja na Mariboskem Pohorju, v času novoletnih počitnic, od 26.12 - 30.12.2011

V ceno vključeno:

 • avtobusni prevoz Lj - Mariborsko Pohorje - Lj, ki je vključen v ceno
 • nastanitev v hotelu Videc na Pohorju
 • 4x polni penzion (5 obrokov hrane dnevno),
 • 5 dnevna smučarska karta
 • neomejene kolilčine brezalkoholnih napitkov
 • vodenje
 • FunPark, animacija
 • kopanje v bazenu Wellness centra Bolfenk
 • zaključna tekma v veleslalomu
 • profesionalni učitelji smučanja, deskanja na snegu
 • dodatni program (po programu animatorjev)
 • CD s slikicami + diploma     
 • možna izposoja smučarske opreme (za doplačilo)

Otroci so razdeljeni v manjše skupine, do 6 otrok/učitelja smučanja, tako da je učenje smučanja ali bordanja kakovostno in zabavno.
Prijava na šolo smučanja in deskanja za otroke -
http://www.minisport.si/pocitnice/smucarske-pocitnice

CENA: 328 EUR, Mini smučar, deskar Za otroke od 5. leta

Informacije: T: 031 877 754, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ;
Božično - novoletne počitnice, 26.12. - 30.12.2011, Mariborsko Pohorje
: Tečaj smučanja ali deskanja

O hotelu: Hotel ima 28 sob, opremljenost sob: Vse sobe so opremljene s TV Sat, telefonom, brezžičnim internetom, kopalnico (tušem), WC-jem, balkonom (vse sobe imajo balkon).Hotel je oddaljen od Gorskega wellness centra Bolfenk le 30 m, v katerem je bazen, whirlpooli, otroški bazen; v II. nadstropju je odličen beauty in spa center s svetom savn (finska, turška, zeliščna), ohlajevalni bazenček, ledena jama in whirlpool. Počivališče se razprostira s prekrasnim razgledom na pohorske gozdove.

Kdo je z nami na tečaju smučanja in deskanja? Profesionalni učitelji smučanja, deskanja na snegu.


 

Mini Novice

 • Celoletno plavanje - rekreacija 6-9 let
  Write on Torek, 17 September 2019 ➡️ Celoletno plavanje - bazen Šentvid pri Stični, prosti sta še dve mesti. Termin: petek, od 18.30 - 19.30, rekreacijko plavanje za otroke od 6 - 9 let.   Preberi vse
  Obvestilo - spletna stran
  Write on Torek, 17 September 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
 • Urniki - vodena vadbe
  Write on Torek, 17 September 2019 Urniki za celoletne vodene vadbe so razpisani tukaj >>>  Preberi vse
  DELO!
  Write on Torek, 17 September 2019 Če ti je všeč delo z otroki, rad plavaš, smučaš in se družiš z otroki, potem nas kontaktiraj na info@minisport.si ali na 031 877 754.  Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information