• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

 

POLETNI tabori

v juniju, juliju in avgustu 2019

E-Mini Športne novičke November 2012
*|MC:SUBJECT|*
Športna vadba, tečaji in počitnice za otroke!

Rojstni dan

NOVO:
Mini in Maxi paket praznovanja rojstnega dne

Popolna športna zabava: Vabila, organizacijo in animacijo prepustite nam. Pripravimo edinstveno in nepozabno športno zabavo. Za otroke od 3. leta dalje. Lokacije: Ljubljana – center, Grosuplje in Velike Lašče.
Cena: od 95 - 150 EUR.
Vabila za rojstni dan si izberete tukaj.
Telovadba predšolski otroci Sodražica

NOVO: Mini Šport vadba v Sodražici

Začnemo v sredo 14.11. od 14.30 - 15.30 uri v novi športni dvorani v Sodražici. Vadba predšolskih otrok je prilagojena starosti in razvoju otrok, prav tako igrala in športni pripomočki. Z določenimi vajami in igricami otroci razvijajo osnovne motorične sposobnosti in se spoznavajo z vsemi oblikami športa.
Mini šport vadba bo potekala 1x na teden:
 • za predšolske otroke ob sredah od 14.30 – 15.30
Več informacij in prijava

Smučarske počitnice: Akcija tečaja smučanja in deskanja!

Redna cena: 328 €, akcija: 288 € za plačila in rezervacije do 17.11.2012!

Ste pripravljeni na zimo? Novoletne počitnice: tečaj smučanja in deskanja za otroke, Mariborsko Pohorje, od 26. - 30.12.2012.

Smučarske počitnice

Tečaj smučanja in deskanja na Pohorju vključuje:

- avtobusni prevoz Lj - Mariborsko Pohorje - Lj, ki je vključen v ceno
- nastanitev v depandansi hotela Videc na Pohorju
- 4x polni penzion (5 obrokov hrane dnevno),
- 5 dnevna smučarska karta
- neomejene kolilčine brezalkoholnih napitkov
- vodenje
- FunPark, animacija- kopanje v bazenu Wellness centra Bolfenk
- zakjučna tekma
- profesionalni učitelji smučanja, deskanja na snegu
- dodatni program (po programu animatorjev)
- CD s slikicami + diploma
 -možna izposoja smučarske opreme (za doplačilo)

Otroci so razdeljeni v manjše skupine, do 6 otrok/učitelja smučanja, tako da je šola smučanja ali bordanja kakovostna in zabavna.

 V času božično - novoletnih počitnic, od 26.12 - 30.12.2012

Prijavi se na smučarske počitniceSe še spomnite?

Slovenske ljudske igre so stare, pozabljene igre, ki so se jih igrali naši dedki, babice, pradedki, prababice, ... in so mogoče postale že običaj. Prenašale so se iz roda v rod. Ponavadi so izredno raznolike ter preproste, zato hitro naučljive. Poskrbele so za dobro vzdušje, popestritev in krajšanje časa. Pripomočki za igre so naravni (iz narave), preprosti in lahko dostopni). Večinoma je izvor  mitski (ljudska verovanja) ali pa se navezuje na vsakdanja kmečko življenje in opravila.
 
V igrah je poudarek na ročnih ali umskih spretnostih, pravila v družbi, spodbujajo zdravo tekmovalnost ter iznajdljivost.
Ker se te igre vedno manj uporabljajo, se lahko zgodi, da se jih čez nekaj let ne bomo več spomnili. Sproščujoče in krepilne igre bi lahko v večji meri uporabili na naših srečanjih, obenem pa bi jih preverili. Bodite pozorni pri načrtovanju otroških aktivnostih in jih večkrat vključite doma ali na počitnicah.

otroške igre
Ali je kaj trden most?

Dva od igralcev so stopita nasproti in se primeta za roke. Tako naredita »most«. Dogovorita se, kaj bo kateri predstavljal (jabolko, zlata kočija, avto,…), vendar ju pri tem ostali igralci ne smejo slišati. Ostali igralci se postavijo v kolono in se primejo drug drugega za ramena. Prva v koloni je lokomotiva, ki vodi ostale po prostoru.
 
Ko pridejo do mostu, vsi skupaj vprašajo: »Ali je kaj trden most?«
Most odgovori: »Kot kamen, skala,  kost.«
Otroci vprašajo: »Ali gre lahko naša vojska skoz'?«.
Most odgovori: »Če nam zadnjega pustite.«
Otroci: »Samo, če ga ulovite.«
 
Most dvigne roke in kolona gre naprej pod rokami, pri zadnjem otroku pa most spusti roke in ga ujame. Most vpraša ujetega: »Kaj imaš rajši: jabolko ali kočijo?«
Ujeti se odloči za en predmet in se postavi za tisti del mostu, ki predstavlja ta predmet. To se ponavlja, dokler ne ujameta zadnjega otroka, oziroma lokomotive. Ko ga ujameta, ga rahlo potiskata levo in desno in štejeta dneve v tednu: ponedeljek, torek,… Lokomotiva pri tem poskuša pobegniti. Na koncu tudi lokomotiva izbere med dvema predmetoma in se pridruži ostalim, ki so se zvrstili v koloni na vsaki strani mostu. Trdno se primejo med seboj in začno vleči. Vsak del mostu s svojo ekipo vleče v svojo smer. Skupina, ki uspe obstati na nogah, je zmagovalka.
 

 

Mini Novice

 • Celoletno plavanje - rekreacija 6-9 let
  Write on Torek, 17 September 2019 ➡️ Celoletno plavanje - bazen Šentvid pri Stični, prosti sta še dve mesti. Termin: petek, od 18.30 - 19.30, rekreacijko plavanje za otroke od 6 - 9 let.   Preberi vse
  Obvestilo - spletna stran
  Write on Torek, 17 September 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
 • Urniki - vodena vadbe
  Write on Torek, 17 September 2019 Urniki za celoletne vodene vadbe so razpisani tukaj >>>  Preberi vse
  DELO!
  Write on Torek, 17 September 2019 Če ti je všeč delo z otroki, rad plavaš, smučaš in se družiš z otroki, potem nas kontaktiraj na info@minisport.si ali na 031 877 754.  Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information