• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

 

POLETNI tabori

v juniju, juliju in avgustu 2019

E-Mini Športne novičke December 2012
*|MC:SUBJECT|*
Rojstni dan

NOVO:
Mini in Maxi paket praznovanja rojstnega dne

Popolna športna zabava: Vabila, organizacijo in animacijo prepustite nam. Pripravimo edinstveno in nepozabno športno zabavo. Za otroke od 3. leta dalje. Lokacije: Ljubljana – center, Grosuplje in Velike Lašče.
Cena: od 95 - 150 EUR.
Vabila za rojstni dan si izberete tukaj.
Telovadba predšolski otroci Sodražica

NOVO: Mini Šport vadba v Sodražici

Začeli smo z Mini Šport vadbami v Sodražici, v novi športni dvorani v Sodražici. Vadba šolskih in predšolskih otrok je prilagojena starosti in razvoju otrok, prav tako igrala in športni pripomočki. Z določenimi vajami in igricami otroci razvijajo osnovne motorične sposobnosti in se spoznavajo z vsemi oblikami športa.
Mini šport vadba bo potekala 1x na teden:
 • za šolske otroke ob sredah od 13.30 - 14.30
 • za predšolske otroke ob sredah od 14.30 – 15.30
Več informacij in prijava

Srečno!

Dragi starši in prijatelji!

Naj bo leto 2013 uspešno ter polno lepih trenutkov z vašimi najbližjimi!


MINI Šport vadba - celoletni programi:

Vsi otroci in starši, se lahko priključite kadarkoli v letu na celoletne športne vadbe! Skupaj bomo migali in se zabavali

Telovadba za otrokea) Telovadba za predšolske otroke:Športna vadba je namenjena predšolskim otrokom od 4. leta dalje. Skozi celo leto otroci spoznavajo različne športno-gibalne vsebine in pridobivajo raznovrstna športno-gibalna znanja. Vadba je prilagojena starosti in razvoju otrok, prav tako igrala in športni pripomočki. Z določenimi vajami in igricami otroci razvijajo osnovne motorične sposobnosti (gibljivost, moč, koordinacijo, hitrost, ravnotežje in preciznost). Vadba poteka 1 - 2x tedensko.

b) Vadba za otroke od 1. do 4. razreda - celoletni program

V osnovni šoli je program športne vadbe namenjen otrokom od 1. do 4. razreda. Sestavljen je iz elementarnih iger (igre za ogrevanje in igre za sproščanje in umirjanje), gimnastičnih vaj (z rekviziti in brez njih) in naravnih oblik gibanja. Vsak mesec se otroci učijo novo elementarno gibanje, ki je sestavni del vsake ure, npr: tek, skakljanje in skakanje, plazenje, plezanje, dviganje, nošenje, kotaljenje, potiskanje, vlečenje, metanje, zadevanje. Učijo se pravil in osnovnih znanj iger z žogo (rokomet, košarka, nogomet, odbojka ...). Vadba poteka 2x tedensko.

c) Vadba za starše in otroke

Prijazna športna vadba za otroke, kjer je poudarek na številnih športnih aktivnostih in zabavi. Vadba spodbuja otroke in starše, da se več gibljejo in razvijajo pozitiven odnos do športa. Starši se skupaj z otrokom razgibajo in koristno preživijo čas. Namenjena je otrokom do 3. leta starosti. Na različnih, zanimivih poligonih se otroci spoznavajo z osnovnimi naravnimi oblikami gibanja ter z določenimi vajami in igricami otroci razvijajo osnovne motorične sposobnosti (gibljivost, moč,...). Starši se skupaj z otroki tudi razgibajo in koristno preživijo čas s svojimi otroki.

Prijave in urniki vadb

Smučarske počitnice: Tečaj smučanja in deskanja!

Pripravljeni na zimo? Še vedno se lahko prijavite na novoletne počitnice: tečaj smučanja in deskanja za otroke, Mariborsko Pohorje, od 26. - 30.12.2012 in vključuje:

Smučarske počitnice- avtobusni prevoz Lj - Mariborsko Pohorje - Lj, ki je vključen v ceno
- nastanitev v depandansi hotela Videc na Pohorju
- 4x polni penzion (5 obrokov hrane dnevno),
- 5 dnevna smučarska karta
- neomejene kolilčine brezalkoholnih napitkov
- vodenje
- FunPark, animacija
- kopanje v bazenu Wellness centra Bolfenk
- zakjučna tekma
- profesionalni učitelji smučanja, deskanja na snegu
- dodatni program (po programu animatorjev)
- CD s slikicami + diploma
-možna izposoja smučarske opreme (za doplačilo)

Otroci so razdeljeni v manjše skupine, do 6 otrok/učitelja smučanja, tako da je šola smučanja ali bordanja kakovostna in zabavna.

 V času božično - novoletnih počitnic, od 26.12 - 30.12.2012

Smučanje
Prijavi se na smučarske počitnice


! Zimske smučarske počitnice bodo prav tako potekale na Pohorju, od 25.2.-1.3.2012!


Se še spomniš?

Figure metat / kipe postavljat

Skupina določi enega otroka, ki bo metal figure. Le-ta prime vsakega otroka posebej pod roko in ga vpraša: »Hitro ali počasi?« Če odgovori: »Hitro!«, ga metalec močno in dolgo vrti okrog sebe in nato spusti. Če pa otrok odgovori: »Počasi!«, ga metalec zelo narahlo zavrti. Otroci se na koncu vrtenja spremenijo v najrazličnejše figure in obstanejo kot okameneli. Na koncu metalec izbere figuro, ki mu je najbolj všeč in tisti, ki se je je spomnil, postane naslednji metalec figur.
Figure metat

 

Mini Novice

 • Celoletno plavanje - rekreacija 6-9 let
  Write on Torek, 17 September 2019 ➡️ Celoletno plavanje - bazen Šentvid pri Stični, prosti sta še dve mesti. Termin: petek, od 18.30 - 19.30, rekreacijko plavanje za otroke od 6 - 9 let.   Preberi vse
  Obvestilo - spletna stran
  Write on Torek, 17 September 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
 • Urniki - vodena vadbe
  Write on Torek, 17 September 2019 Urniki za celoletne vodene vadbe so razpisani tukaj >>>  Preberi vse
  DELO!
  Write on Torek, 17 September 2019 Če ti je všeč delo z otroki, rad plavaš, smučaš in se družiš z otroki, potem nas kontaktiraj na info@minisport.si ali na 031 877 754.  Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information