• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

 

POLETNI tabori

v juniju, juliju in avgustu 2019

E-MINI Novičke Maj 13

*|MC:SUBJECT|*

Športna vadba tečaji in počitnice za otroke
Tečaj rolanja za otroke

Tečaj rolanja, tečaj tenisa

Z 20.5. začnemo s tečajem rolanja v Šmarju Sap, ostali razpisani tečaji pa bodo razisani po različnih krajih po Sloveniji, zato vas vabimo, da spremljate našo spletno stran www.minisport.si, kjer bomo sproti objavljali termine tečajev.
Tečaj tenisa za otroke pa napovedujemo konec maja v Ljubljani. 

Se še spomniš? LJ- ZG - BG

Eden od igralcev stoji s hrbtom obrnjen proti drugim, ki so na začetku za črto. Voditelj izgovarja »Ljubljana – Zagreb – Beograd. Stop.« v različnih hitrostih. Med tem se udeleženci premikajo proti njemu. Ko izreče besedo stop, se obrne proti ostalim igralcem. Če vidi katerega, da se premika, ga pošlje nazaj za črto (na začetek). Cilj igre je, da se eden od igralcev dotakne voditelja.

Športne poletne počitnice: »V dolini Petra Klepca in turških upadov«

Športne poletne počitniceŠportne poletne počitnice, namenjene otrokom od 5. – 12. Leta, od 8. - 12.7.2013

Redna cena: 258 €, akcijska cena samo še do danes 15.5.2013: 198 €

V Osilnici, daleč od mestnega vrveža se nahaja dolina Petra Klepca, kjer se bomo letos zabavali na športnih počitnicah. Spoznavali in odkrivali bomo deželo Petra Klepca, spoznavali podeželsko tradicijo, raziskovali reko, gozd in travnik, predvsem pa se bomo borili pred Turki! Nenehno bomo na straži, da se ubranimo napadov ...

Nudimo tudi možnost plačila na dva obroka.Starost udeležencev: od 5 do 12 let

Peter Klepec - najmočnejši junak, ki je pretepel vse Turke in jih izgnal iz naše dežele. Športne počitnice so namenjene predvsem sproščenemu preživljanju prostega časa v naravi, stran od mestnih ulic, televizije in računalnikov, sredi prelepe narave, v hotelu Kovač v Osilnici. V petih dneh aktivnih počitnic približamo otrokom življenje v naravi. Otroci bodo spoznali veščine življenja v naravi, neokrnjeno naravo, opazovali bodo zvezde in bili športno aktivni.
Ob tem ostajajo rdeča nit počitnic še vedno številne športne vsebine, ki so tesno povezane s samim bivanjem v naravi, prepletene pa z zgodbo Petra Klepca.
Kaj pa zvečer? Ne bo nam dolgčas! Zabavali in igrali se bomo ter se pripravljali na Turške napade :)

ŠPORTNE AKTIVNOSTI: Počitnice poletje, kajak

• Plavanje ob reki • plavanje v lastnem bazenu, • kajak - kanu, • plezanje, • lokostrelstvo, • orientacija, • izlet s kolesi, • pohodništvo
• tenis, nogomet, odbojka, namizni tenis, • športne igre in igre petra Klepca, • ustvarjalne delavnice (risanje, slikanje ...) • družabne in socialne igre • jahanje • nočne straže :)

Redna cena: 258 €, akcijska cena do 15.5.2013: 198 €

Nudimo tudi možnost plačila na dva obroka. Cena vključuje: avtobusni prevoz Lj - Osilnica - Ljubljana, nastanitev v hotelu Kovač, 5 obrokov dnevno (zajtrk, malica, kosilo, malica in večerja), športne aktivnosti, animacijo, vaditelje

Riziko odpovedi: Dodatno se lahko odločite tudi za odpovedni riziko, ki znaša 3,73% vrednosti aranžmaja EUR oz. minimalno 7 EUR. Kritje stroškov odpovedi potovanja velja SAMO v naslednjih primerih: bolezen/poškodba/smrt zavarovanca, partnerja, bližnjega družinskega člana. Povračilo vplačanega zneska, iz naslova vplačanega rizika odpovedi, se lahko uveljavlja le ob predložitvi pisnega zdravniškega dokazila.

Termin: 8.7. 2013 do 12.7.2013

poletne počitnice za otroke poletje, za otroke počitnice poletje, za otroke počitnice Počitnice za otroke ob Kolpi

Informacije na št: 031 877 754,  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,
> > > Prijava na športne počitnice


AKTUALNO: ŠOLA PLAVANJA - Vikend tečaji

Tečaj plavanja za otrokeZAČETNI plavalni tečaji za otroke od 4. Leta dalje - še zadnji termin tečaja plavanja ta vikendOtroke neplavalce in polplavalce bomo skozi 8-urni intenzivni tečaj kar najbolje pripravili na poletne norčije v vodi ter jih spoznali z nekaterimi zakonitostmi vode in osnovnimi plavalnimi tehnikami. Plavalni tečaj po naših učnih metodah temelji na igri in dobrem počutju v in ob vodi.

V šoli plavanja vam ponujamo 8 urne tečaje plavanja, ki se odvijajo na bazenu kopališča TIVOLI ob sobotah in nedeljah. Tečaji so namenjeni otrokom od 4. leta starosti.

Redna cena: 108 EUR; Otvoritvena cena: 68 EUR
Otroci bodo razdeljeni glede na njihovo predzadnje, otroci neplavalci, se bodo prilagajali na vodo in osvajali lebdenje in drsenje na vodi, otroci, ki že plavajo, pa se bodo izpopolnjevali v vseh tehnikah plavanja.

TERMINI ŠOLE plavanja: Vikend tečaj plavanja
ZADNJI razpisan termin tečaja plavanja:
18. - 19.5. in 25. - 26.5.2013

Intenzivni tečaji plavanja bodo potekali v navedenih terminih 2x vikenda po 4 šolske ure (2 soboti 11.00 - 12.30 in 2 nedelji 10.00 - 11.30) na bazenu Centra Tivoli v Ljubljani.
*prijava poteka preko e-prijave ali preko telefona 031 877 754 do četrtka, in sicer do 17. ure za tekoči vikend.
Več informacija na št: 031 877 754, ali na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Športni pozdrav,
Ekipa MINI Športa

 

 

Mini Novice

 • Celoletno plavanje - rekreacija 6-9 let
  Write on Torek, 17 September 2019 ➡️ Celoletno plavanje - bazen Šentvid pri Stični, prosti sta še dve mesti. Termin: petek, od 18.30 - 19.30, rekreacijko plavanje za otroke od 6 - 9 let.   Preberi vse
  Obvestilo - spletna stran
  Write on Torek, 17 September 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
 • Urniki - vodena vadbe
  Write on Torek, 17 September 2019 Urniki za celoletne vodene vadbe so razpisani tukaj >>>  Preberi vse
  DELO!
  Write on Torek, 17 September 2019 Če ti je všeč delo z otroki, rad plavaš, smučaš in se družiš z otroki, potem nas kontaktiraj na info@minisport.si ali na 031 877 754.  Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information