• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

 

POLETNI tabori

v juniju, juliju in avgustu 2019

MINI novičke april 2016

 

NE SPREGLEJ:

POČITNICE 2016
Eko tabor Kolpa,
Plavalno zabavne počitnice 
Za sprostitev in užitek: www.kolpa-resort.si
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
 
POLETNE Počitnice 2016

NOVA destinacija: Eko tabor KOLPA 100% naravno - za sprostitev in užitek v naravi.
CENA: 148 EUR, od nedelje do petka popoldne. 
Eko tabor v naravi: v času poletnih počitnic - 100 % avantura brez primere.
Taborjenje, veslanje s kajaki, SUPI, lokostrelstvo, ribolov, pohodništvo, plavanje v reki Kolpi in v naravnem plavalnem bazenu, netenje ognja, raziskovanje okolice, adrenalinske igre, XXL napihljive žoge izdelava bivališč iz naravnih materialov, orientacija, opazovali bomo zvezdno nebo in se orientirali po luni in zvezdah, zabavali z družabnimi igrami, zvečer družili ob tabornem ognju.


Taborili bomo v glamuroznih šotorih, obdani s 100% naravo. Na Krasincu v Beli krajini smo obdani s čudovito naravo in prepleteni z naravnimi lepotami. 100% zabava in dogodivščina za otroke.
Otroci s seboj prinesejo spalno vrečo in spalno podlogo, nastanjeni smo v novem glamping resortu KOLPA RESORT, ob vročih dneh se bomo tam okopali, otroci bodo pomagali pripravljati zajtrk, kosila in večerjo. Hrano nam bodo pripravljali v bližnji gostilni, za ostale aktivnosti in dogodivščine pa bomo poskrbeli v Mini Športu.

DODATNI MODULI, doplačila: (izberite ob prijavi)

  CENA: 
Kolpa ADRENALIN  Starost: 6+ 20 EUR
Safari KOLPA - 2 dni  Starost: 10+  38 EUR
Z vlakom na počitnice, odhod iz Lj 17:23  Starost: 6+ 8 EUR
Organizator počitnic: Agencija Mini Šport d.o.o.    

Plavalno zabavne počitnice

V mesecu juliju in avgustu izvajamo plavalno - poletno počitniško varstvo za otroke med 5. in 11. letom starosti. Naše druženje poteka vsak dan na kopališču Višnja gora, med 8:00 in 16:00, vmes pa nas čaka prijetna in varna zabava z animatorji. CENA: 108 EUR, 
Termini: 4. - 8.7.2016, 18. - 22.7.2016 in 8. - 12.8.2016

ŠPORTNE AKTIVNOSTI:
* 5 dni šole plavanja
* animacija in vodne igre v in ob bazenu
* 1 dan jahanje in skrb za konje
* pohodništvo in izlet v neznano
* Iskanje skritega zaklada
* športne igre (mini nogomet, hokej,)
* ustvarjalne delavnice
* družabne aktivnosti
* prehrana (kosilo, pijača, sadje)

Plavalne počitnice - bazen Višnja gora: poletno počitniško varstvo, kjer je poudarek na tečaju plavanja, za otroke med 5. in 11. letom starosti. Naše druženje poteka vsak dan na kopališču Višnja gora, kjer izvajamo tečaj plavanja in zabavno animacijo. Dobimo se vsak dan med 8:00 in 16:00, vmes pa nas čaka prijetna in varna zabava z animatorji.
Organizator počitnic: Agencija Mini Šport d.o.o. 
 
AKTUALNO - v MAJU - zadnji pred poletjem:  

Vikend tečaj plavanja, LJ Tivoli 
 

Pomladni tečaj plavanja in priprava na plavalno sezono. Otroke neplavalce in polplavalce bomo skozi 8-urni intenzivni plavalni tečaj za otroke kar najbolje pripravili na poletne norčije v vodi ter jih spoznali z nekaterimi zakonitostmi vode in osnovnimi plavalnimi tehnikami.

Vikend tečaj plavanja bo poteka 2x vikenda po 4 šolske ure (2 soboti in 2 nedelji), na bazenu Centra Tivoli v Ljubljani. Otroci so razdeljeni v skupine, glede na njihovo predznanje. Na bazenu Tivoli, plavamo v pregradnem bazenu, kjer je ima voda 28 C. 
CENA: 84 EUR. Prijava in informacije tukaj  >>>
 
 
NAPOVEDUJEMO:


 Športanje v Šmarju Sap - dobrodelni športni dogodek 21.5.2016


 Tečaj rolanja od 9.5 dalje - ŠKOFLJICA - GROSUPLJE - LJ Rakovnik

Za otroke, ki si želijo naučiti rolanja in se hkrati še zabavati. Tečaj Mini roler je namenjen otrokom, tako začetnikom kot tudi otrokom z že rolerskim predznanjem. Na tečajih rolanja se učimo novih rolarskih veščin, nabiramo kondicijo, predvsem pa se zabavamo. Na učenju rolanja se otroci učijo: varno ustavljati z zavoro, varnega padanja, delanja "limonc", nadzorovanja hitrosti, ter varnega rolanja. Izvajamo kakovostne tečaje rolanja, saj tečaje vodijo izkušeni vaditelji in trenerji šole rolanja v Mini Športu.

KAJ OTROCI POTREBUJEJO NA TEČAJU?
Na tečaju rolanja je obvezna uporaba zaščitne opreme: čelada, ščitniki za kolena, zapestje in komolce ter seveda rolerje.
 
NOVO - od junija 2016 dalje 

KOLPA Resort 

Zasnovali smo nov glamping resort v Beli krajini, Kolpa Resort, ki je umeščen le streljaj od glavne ceste, ki vodi od Metlike do Črnomlja. Naraven resort najdete na nizkem gričku, v idilični vasi Krasinec, le streljaj od reke Kolpe.
Ima idealno lokacijo na posestvu nekdanjega gradu, ki omogoča ravno dovolj zasebnosti, a hkrati ponuja prekrasne odprte poglede na prečudovite okoliške gričke in doline. 
Locirani smo v samem srcu Bele krajine, geografsko, kulturno in zgodovinsko izredno bogate pokrajine, iz katere črpamo ideje in znanja za naš Resort. Pri snovanju ideje resorta smo črpali iz okolice in tako je celoten resort narejen po načelih belokranjske pokrajine in njenih kulturnih značilnosti. 

Neposredna bližina Resorta ponuja ogromno zanimivih možnosti za preživljanje prostega časa: ribolov v ribnikih ali na reki Kolpi, adrenalinski park, letališče, paintball, jahanje konj, kolesarjenje po prečudoviti pokrajini, reka Kolpa pa sama po sebi predstavlja aktivno preživljanje časa.
 
Sama Bela krajina je ne samo zgodovinsko in kulturno bogata, bogati so tudi ljudje, ki jih boste srečali tukaj. Vzemite si trenutek in postojte, da poklepetate z njimi. Zagotovo vas bodo razveselili z dobro voljo, pristnostjo in bogatimi izkušnjami, ki jih nosijo iz roda v rod.

Dobrodošli v Beli krajini, deželi brez in prijaznih ljudi.
 
NUDIMO DELO: 

 

POZOR: Si simpatičen-a, zabaven-a? Rad-a poučuješ otroke in delaš z njimi? Delo poteka od maja do junija, in med poletnimi počitnicami. Za študente ter ostale mlade ponujamo zanimivo počitniško delo na EKO taboru Kolpa in na različnih športnih vadbah za otroke.

Če se zelo rad-a zabavaš, giblješ, rolaš, plavaš, smučaš, plešeš, obožuješ igre in imaš dovolj prostega časa ter neuresničenih idej in če te zanima delo z otroki, si pošten in delaven, imaš priložnost postati del dinamične ekipe športne šole Mini Šport! Medse sprejmemo zabavnega, zanesljivega, sposobnega in gibčnega vaditelja oz. vaditeljico s čim več talenti, ki si želi novega izziva. V kolikor imaš katero od licenc, kot so vaditelj plesa, tenisa, rolanja, plavanja, smučanja ...  je prednost. Napiši, s čim bi nas prepričal, da bi izbrali tebe. Opiši nam svoje izkušnje in sposobnosti pri delu z otroki. Dodaj svoja posebna znanja (ples, glasba, šport, ostale sposobnosti, ...) in pošlji na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
 
 
 
 

Spremljaš nas lahko tudi na

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
 
 

Mini Novice

 • Celoletno plavanje - rekreacija 6-9 let
  Write on Torek, 17 September 2019 ➡️ Celoletno plavanje - bazen Šentvid pri Stični, prosti sta še dve mesti. Termin: petek, od 18.30 - 19.30, rekreacijko plavanje za otroke od 6 - 9 let.   Preberi vse
  Obvestilo - spletna stran
  Write on Torek, 17 September 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
 • Urniki - vodena vadbe
  Write on Torek, 17 September 2019 Urniki za celoletne vodene vadbe so razpisani tukaj >>>  Preberi vse
  DELO!
  Write on Torek, 17 September 2019 Če ti je všeč delo z otroki, rad plavaš, smučaš in se družiš z otroki, potem nas kontaktiraj na info@minisport.si ali na 031 877 754.  Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information