• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

 

POLETNI tabori

v juniju, juliju in avgustu 2019

Mini Novičke, junij 2016

 

Počitnice na bazenu 
Tenis počitnice 
Eko tabor Kolpa
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
 
EKO TABOR KOLPA - Pohiti, na voljo samo še nekaj mest!

Najboljše naravne počitnice za otroke: Eko tabor KOLPA. 
100% naravno - za sprostitev in užitek v naravi.
CENA: 148 EUR, 6 dni, od nedelje do petka popoldne. 
Obožuješ naravo in rad gledaš zvezdno nebo?  Se rad družiš s prijatelji? Pridruži se na našem eko taboru v naravi: v času poletnih počitnic - 100 % avantura brez primere.
Taborjenje v glamping šotorih, lokostrelstvo, veslanje s kajaki, SUPI, lokostrelstvo, ribolov, pohodništvo, plavanje v reki Kolpi in v naravnem plavalnem bazenu, netenje ognja, raziskovanje okolice, adrenalinske igre, XXL napihljive žoge, izdelava bivališč iz naravnih materialov, orientacija,

Opazovali bomo zvezdno nebo s teleskopom in se orientirali po luni in zvezdah, zabavali z družabnimi igrami, zvečer družili ob tabornem ognju.


Taborili bomo v glamuroznih šotorih, obdani s 100% naravo. Na Krasincu v Beli krajini smo obdani s čudovito naravo in prepleteni z naravnimi lepotami. 100% zabava in dogodivščina za otroke. 

Otroci s seboj prinesejo spalno vrečo in spalno podlogo, nastanjeni smo v novem glamping resortu KOLPA RESORT, ob vročih dneh se bomo tam okopali, otroci bodo pomagali pripravljati zajtrk, kosila in večerjo. Hrano nam bodo pripravljali v bližnji gostilni, za ostale aktivnosti in dogodivščine pa bomo poskrbeli v Mini Športu.

DODATNI MODULI, doplačila: 
(izbereš dodatno ob prijavi, če želiš)

 
CENA: 
Kolpa ADRENALIN  Starost: 6+ 20 EUR
Safari KOLPA - 2 dni  Starost: 10+  38 EUR
Z vlakom na počitnice, odhod iz Lj 17:23  Starost: 6+ 8 EUR
     
 
Prideš?

 

 
Turistična agencija MINI Šport
 
Juhuuuuu, pridobili smo licenco za opravljanje turistične dejavnosti :) 
Pred letošnjo poletno sezono smo poleg nadgradnje zimskih in letnih programov ter nove ponudbe, naredili še korak naprej pri poslovanju na področju turističnih programov. Le-te bomo odslej v vsakem koraku opravljali sami v okviru Agencije MINI ŠPORT, ki je registrirana tudi za opravljanje turistične dejavnosti in turističnih produktov. 
To med drugim pomeni, da bomo pripravljali atraktivne družinske programe in programe za otroke, tudi že jeseni 2016 in seveda med zimskimi počitnicami 2016/2017.
 
KUPUJEŠ nove rolerje? Si predstavljaš kako se vozi kolo s praznimi gumami? Priporočamo v branje vodič za nakup novih rolerjev: 

Za otroka je najprimernejši trdi tip čevlja, ki je v celoti iz plastike, da ga oprime v gležnjih in da mu noge ne visijo navznoter ali na ven. Plastične ali kovinske zaponke stisnejo zunanji plašč čevlja in tak čevelj omogoča boljšo oprijemljivost noge in gležnja ter omogoča večjo stabilnost in obvladljivost rolerja. Vložek v rolerju naj bo iz kakovostnega materiala in anatomsko oblikovan. Otroku naj da roler dober občutek, ko ga obuje. Pozorni moramo biti tudi na velikost čevljev, ki je prav tako zelo pomemben dejavnik dobrega rolerja. Starši velikokrat kupijo otroku dve številki prevelike rolerje z namenom, da jih bo lahko uporabljal več let. Nekateri otroci podedujejo rolerje od sester ali bratov, ki so zanje premajhni. Tej napaki se lahko izognemo tako, da kupimo po velikosti nastavljive rolerje. Številni proizvajalci danes izdelujejo otroške rolerje za več velikosti stopala v enem. Taki rolerji so za otroka dobra izbira. Paziti moramo samo, da so udobni in funkcionalni. Kolesa so lahko iz različnih materialov. Ločimo trda in mehka kolesa in različnih velikosti. Za otroke so najprimernejša kolesa iz mehkih materialov in srednje velika.
Nikakor naj ne bodo iz plastike. Pomembna je tudi kakovost ležajev v tirnici. Slabši ležaji bodo otroku povzročali prevelik kotalni upor.
 
PLAVALNO ZABAVNE POČITINICE:

POČITNICE NA BAZENU:
Plavalno zabavne počitnice

V mesecu juliju in avgustu izvajamo plavalno - poletno počitniško varstvo za otroke med 5. in 11. letom starosti. Naše druženje poteka vsak dan na kopališču Višnja gora, med 8:00 in 16:00, vmes pa nas čaka prijetna in varna zabava z animatorji. 
Plavalne počitnice - bazen Višnja gora: poletno počitniško varstvo, kjer je poudarek na tečaju plavanja, za otroke med 5. in 11. letom starosti. Naše druženje poteka vsak dan na kopališču Višnja gora, kjer izvajamo tečaj plavanja in zabavno preživljamo počitniške dni. Dobimo se vsak dan med 8:00 in 16:00, vmes pa nas čaka prijetna in varna zabava z animatorji. 
CENA: 108 EUR, 
Termini: 4. - 8.7.2016, 18. - 22.7.2016 in 8. - 12.8.2016
ŠPORTNE AKTIVNOSTI:
* 5 dni šole plavanja
* animacija in vodne igre v in ob bazenu
* lokostrelstvo, XXL napihljive žoge
* pohodništvo in izlet v neznano
* Iskanje skritega zaklada
* športne igre (mini nogomet, hokej,)
* ustvarjalne delavnice
* družabne aktivnosti
* prehrana (kosilo, pijača, sadje)
 
Organizator turističnega aranžmaja je Agencija MINI ŠPORT d.o.o., z veljavno licenco pri GZS.
>>> Prijava
 
NOVO : 2016 tenis počitnice: 

TENIS POČITNICE za otroke:
v Ljubljani

V terminu od 18.7 - 22.7.2016 izvajamo teniško poletno počitniško varstvo, kjer je poudarek na igranju tenisa, za otroke med 5. in 11. letom starosti. Naše druženje poteka vsak dan na športnem centru 
TILA (Podutik Šiška), kjer izvajamo šolo tenisa in zabavno animacijo. 
Dobimo se vsak dan med 8:00 in 16:00, vmes pa nas čaka prijetna in varna zabava z animatorji. 
CENA: 128 EUR 
Starost udeležencev: od 5 do 11 let. V družbi izkušenih ter prijetnih vaditeljev bodo vaši otroci svoje počitnice preživeli aktivno, navezovali nova prijateljstva ter osvajali nova teniška  znanja! Posamezni termin se izvede ob prijavi najmanj 10-ih otrok. Posamezne aktivnosti se lahko spremenijo, v kolikor bi to narekovale vremenske razmere. 
 
ŠPORTNE AKTIVNOSTI:
* 5 dni tečaja tenisa
* paintball
* pohodništvo in izlet v neznano
* Iskanje skritega zaklada
* 1x kopanje na bazenu 
* športne igre (mini nogomet, hokej,)
* ustvarjalne delavnice
* družabne aktivnosti
* prehrana (kosilo, pijača in sadje) 
* lokostrelstvo

Prijave na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Organizator turističnega aranžmaja je Agencija MINI ŠPORT d.o.o., z veljavno licenco pri GZS.
 
KOLPA RESORT
V novem KOLPA resortu nas čaka oooomno dogodivščin :)
 
 

Na Mini Šport vadbe
se nam lahko pridružiš skozi celo leto! Vadimo na Krki, Škofljici, Šmarju Sap, Grosupljem, Velikih Laščah, Lipoglavu, plavamo v Šentvidu pri Stični in Dragi pri Igu.
Konec avgusta 2016 začnemo z vpisom v novo sezono 2016/2017.

Spremljaš nas lahko tudi na

 
 

Mini Novice

 • Celoletno plavanje - rekreacija 6-9 let
  Write on Torek, 17 September 2019 ➡️ Celoletno plavanje - bazen Šentvid pri Stični, prosti sta še dve mesti. Termin: petek, od 18.30 - 19.30, rekreacijko plavanje za otroke od 6 - 9 let.   Preberi vse
  Obvestilo - spletna stran
  Write on Torek, 17 September 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
 • Urniki - vodena vadbe
  Write on Torek, 17 September 2019 Urniki za celoletne vodene vadbe so razpisani tukaj >>>  Preberi vse
  DELO!
  Write on Torek, 17 September 2019 Če ti je všeč delo z otroki, rad plavaš, smučaš in se družiš z otroki, potem nas kontaktiraj na info@minisport.si ali na 031 877 754.  Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information