• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

 

POLETNI tabori

v juniju, juliju in avgustu 2019

MINI novičke, marec 2017

   

NE SPREGLEJ:
10 urni INTENZIVNI TEČAJ - plavanje - vsak petek od 17.3. od 18.30 - 19.30 in četrtek od 30.3. dalje od 19.00 - 20.00
CENA: 140 EUR
Eko tabor Kolpa, od junija do avgusta 2017; 168 EUR
 
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Website
Website
YouTube
YouTube
 
AKTUALNO - od 17. marca:

Intenzivni tečaj plavanja: začnemo 17.3 in 30.3.2017, bazen Draga pri igu

Razpisan je intenzivni tečaj plavanja za otroke od dopolnjenega 3. leta dalje.
Bazen center Draga; ki ga lahko označimo za nadstandardnega, saj ima voda 32 C in je tako zelo primeren za otroke, ki jih v bazenih rado zebe.

Intenzivni 10 urni tečaji plavanja poteka 1x tedensko na bazenu Centra Draga pri Igu. Vsak PETEK od 18.30 - 19.30 od 17.3. dalje in vsak ČETRTEK od 19.00 - 20.00, od 30.3.2017. V skupini oz. hkrati na bazenu je do 10 otrok, saj je število mest na bazenu omejeno! Veseli bomo vašega klica, morebitnih vprašanj ali prijave na program.

Tečaj PLAVANJA VKLJUČUJE:
• 10 ur (10 četrtkov po 1 uro) učenja plavanja
• licencirane vaditelje plavanja

KAJ SE UČIMO NA TEČAJU PLAVANJA?
PLAVALEC ZAČETNIK: program temelji na igrah, skozi katere otroci spoznavajo zakonitosti vode in se prilagodijo na vodo. Pomembno je, da se v vodi zabavajo in uživajo. Cilj programa je, da bodo otroci prilagojeni na vodo, da bodo lebdeli na hrbtu in brez zadržkov potapljali glavo.
PLAVALEC POL - PLAVALEC: spoznava zakonitosti vode (upor vode, ravnotežje, lebdenje ...), potapljanje glave, gledanje pod vodo, izdihovanje v vodo, lebdenje na trebuhu, lebdenje na hrbtu, drsenje na trebuhu v iztegnjenem položaju, učenje gibanja nog in rok.

PLAVALEC - IZPOPOLNJEVALNI program: učenje pravilne koordinacije osnovne plavalne tehnike z gibanjem nog in rok, učenje pravilnega izdihovanja v vodo med plavanjem, varen skok na glavo, učenje pravilne koordinacije plavanja z gibanjem glave in dihanjem.
Bazen center Draga; lahko označimo za nadstandardnega, saj ima voda 32 C in je tako zelo primeren za otroke, ki jih v bazenih rado zebe.
Otroci so razdeljeni v skupine, glede na njihovo predznanje.
CENA: 140 EUR
Prijava tečaj plavanja
 

Kako začeti z učenjem plavanja?

Preden se učenje plavanja ali katerakoli aktivnost v vodi začne, moramo otroke pripraviti na vodo. Temperatura vode je drugačna od temperature zraka, prav tako pa je v njej večji tudi upor. Največja ovira pri učenju plavanja je strah, zaradi česar je treba otroka na vodo najprej privaditi, tako da se sprosti in zgubi strah pred njo.
Plavanje je šport, ki v obdobju rasti najbolj prispeva k skladnemu razvoju otroka. Pri plavanju sodelujejo prav vsi deli telesa. Koristno je pri preventivi pred skoliozo (stransko ukrivljenostjo hrbtenice) in za odpravljanje manjših nepravilnosti le-te, če so se napake že pojavile. Plavanje jih spodbuja k odkrivanju lastnega telesa, kar se odraža tudi kot izboljšanje psiholoških sposobnosti: inteligence, orientacije v prostoru, občutka za ritem.

 

 

Smučarske počitnice 2017:

Zimske smučarske počitnice smo zaključili. Letos smo med počitnicami smučali na Mariborskem Pohorju. Ko opazujemo te male junake pri njihovih podvigih, vzponih in padcih, nasmehih in solzah, smo tako zelo ponosni na njih. In prav vsem, tako velikim kot malim, iskrene čestitke, bili ste najboljši. Njihove podvige lahko pogledate tukaj >>>

V pripravi pa so že poletne počitnice, ko bomo počitnice preživljali na Eko taboru KOLPA. Dobrodošli otroci, med 6. in 15. letom. Termini so že znani.
 
 

Poletne počitnice 2017:

Eko tabor KOLPA 100% naravno - za sprostitev in užitek v naravi. Z vlakom iz Ljubljane!
Akcijska CENA: 168 EUR, do 1.5.2017. Redna cena: 188 EUR
Eko tabor v naravi: v času poletnih počitnic - 100 % avantura brez primere.
Taborjenje, veslanje s kajaki, SUPI, lokostrelstvo, ribolov, pohodništvo, plavanje v reki Kolpi in v naravnem plavalnem bazenu, netenje ognja, raziskovanje okolice, adrenalinske igre, XXL napihljive žoge izdelava bivališč iz naravnih materialov, orientacija, opazovali bomo zvezdno nebo in se orientirali po luni in zvezdah, zabavali z družabnimi igrami, zvečer družili ob tabornem ognju.


Taborili bomo v glamuroznih šotorih, obdani s 100% naravo. V Beli krajini smo obdani s čudovito naravo in prepleteni z naravnimi lepotami. 100% zabava in dogodivščina za otroke.
Otroci s seboj prinesejo spalno vrečo in spalno podlogo, nastanjeni smo v glamping resortu KOLPA RESORT, ob vročih dneh se bomo tam okopali, otroci bodo pomagali pripravljati zajtrk, kosila in večerjo. Hrano nam bodo pripravljali v bližnji gostilni, za ostale aktivnosti in dogodivščine pa bomo poskrbeli v Mini Športu.
DODATNI MODULI, doplačila: (izberite ob prijavi)   CENA:
Kolpa ADRENALIN   20 EUR
MINI Safari KOLPA - 4-6 ur   30 EUR
Prevoz z vlakom v eno smer vključen v ceno!    
Organizator počitnic: Agencija Mini Šport d.o.o.    
 
Prijava Eko tabor
 

Zabava za rojstni dan

Izbirajte med programi:
* Napihljiva igrala za praznovanje rojstnega dne
* Napihljive XXXL žoge za skakanje po vodi na bazenu
* Športni rojstni dan (igre z žogo, lokostrelstvo, zabavne športne igre)
* Plesni rojstni dan DANCE PARTY
Rojstni dan za otroke lahko praznujete na lokacijah: Ljubljana - Tivoli ali RAKOVNIK (Vrtec ZDRAVSEM) Grosuplje ali Velike Lašče. Vse za nepozabno zabavo vašega malčka. Brezplačno vključena vabila in poslikava obraza!
Več informacij o praznovanju rojstni dni tukaj: >>>

 

NAPOVEDUJEMO:

Od marca dalje intenzivne tečaja plavanja v Dragi pri Igu, od aprila dalje, napovedujemo tečaje rolanja, od junija dalje pa poletne počitnice za otroke. Termini za Eko tabor KOLPA so že razpisani, akcijska cena: 168 EUR do 1.5.2017!

 
 
Na Mini Šport vadbe se nam lahko pridružiš skozi celo leto! Poglej kje vse vadimo >>>

Spremljaš nas lahko tudi na

Facebook
Facebook
Website
Website
YouTube
YouTube
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

unsubscribe from this list update subscription preferences

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*
 

Mini Novice

 • Celoletno plavanje - rekreacija 6-9 let
  Write on Torek, 17 September 2019 ➡️ Celoletno plavanje - bazen Šentvid pri Stični, prosti sta še dve mesti. Termin: petek, od 18.30 - 19.30, rekreacijko plavanje za otroke od 6 - 9 let.   Preberi vse
  Obvestilo - spletna stran
  Write on Torek, 17 September 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
 • Urniki - vodena vadbe
  Write on Torek, 17 September 2019 Urniki za celoletne vodene vadbe so razpisani tukaj >>>  Preberi vse
  DELO!
  Write on Torek, 17 September 2019 Če ti je všeč delo z otroki, rad plavaš, smučaš in se družiš z otroki, potem nas kontaktiraj na info@minisport.si ali na 031 877 754.  Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information