• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

368 €

 

Smučarske počitnice MB Pohorje, 19 - 23.2.2018ŠOLA SMUČANJA
Sreda, 29 November 2017

Smucanje PolzevoSankanje na Polževem bo, prav tako šola smučanja ⛷️❄️ Več pa danes, 29.11. v časopisu Dnevnik #smucanje #solasmucanja #smucarskepocitnice

 
Jesenske počitnice
Četrtek, 05 Oktober 2017

letenje

Si za pravo jesensko avanturo? Pridruži se nam na mini jesenskih počitnicah, kjer se vozimo z vlaki, plavamo v bazenu Thermane Laško in letimo v vetrovniku Aerodium v Logatcu. Prideš?

Program mini jesenskih počitnic poteka od četrtka 2.11 do petka 3.11.2017, za otroke od 6. leta do 12. leta.

Dvo-dnevni program - Mini zabavne počitnice vsebuje:

1. dan letenje v vetrovniku Aerodim, Logatec 2. dan kopanje v Thermani Laško

• ČETRTEK: odhod ob 8.10 odhod iz Ljubljane v Logatec, vetrovnik AERODIUM, povratek cca. 16.00

• PETEK: odhod ob 8.25 odhod iz Ljubljane v Termano LAŠKO z vlakom, povratek med 16.30 in 17.00 

 CENA: 98 EUR         več pa tukaj: >>>

 
Mentorji, animatorji EKO tabor
Ponedeljek, 13 Marec 2017

Pogoji izbora za delo mentorja-animatorja EKO TABOR KOLPA

*starost nad 18 let (priporočljivo nad 21 let);

* udeležba na internem izobraževanju prve pomoči

* udeležba na sestanku izmene

Prednost pri izboru vzgojiteljev–animatorjev so:

* strokovne kvalifikacije letovanja (vaditelj plavanja, učitelj plavanja)

* priporočila in reference sorodnih organizacij;

* ustrezna izobrazba;

* občutek za delo z otroki

 

Mentorji in animatorji, v času poletnih taborov pomagajo pri izvedbi programov. Od njih ne pričakujemo kakšne posebne izobrazbe, naša zahteva je, da imajo željo delati z otroki in so za njihovo dobro počutje pripravljeni delati 24 ur na dan. Pogoj za vključitev: urejen kot osebnost, zunanje urejen. Starost nad 18 let, z zaključeno srednjo šolo in vpetostjo v študijske programe oziroma diplomanti različnih strok. Izpolni spodnjo prijavnico, in jo pošlji na naš e-mail naslov:

 

 
10 urni plavalni tečaj
Torek, 28 Februar 2017

banner plavanje tecaj

Intenzivni tečaj plavanja bo potekal v 1x tedensko na bazenu Centra Draga pri Igu. Vsak ČETRTEK od 18:00 - (1x/teden, 10-urni tečaj), od 16.3.2017 dalje. Intenzivni tečaj plavanja je namenjen otrokom od 3. do 6. leta starosti.

Prednosti vodenega tečaja plavanja:

* omejene število otrok, do 10 otrok na uri

* topla voda na bazenu 30 - 32 oC (Draga pri IG-u)

* ni gneče, saj bazen uporabljamo sami

* naučimo se samostojnosti v vodi

V skupini oz. hkrati na bazenu je do 10 otrok in število mest je omejeno! CENA: 140 EUR, 10 urni tečaj.

V intenzivnem tečaju plavanja, skozi 10 urni tečaj, otroke neplavalce in polplavalce, kar najbolje pripravimo na poletne norčije v vodi ter jih spoznamo z nekaterimi zakonitostmi vode in osnovnimi plavalnimi tehnikami.

Plavalni tečaj za otroke po naših učnih metodah temelji na igri in dobrem počutju v in ob vodi in poteka na bazenu Centra Draga na Igu. Bazen lahko označimo za nadstandardnega, saj ima voda 32 C in je tako zelo primeren za otroke, ki jih v
bazenih rado zebe.

 
Jesenske počitnice za otroke
Ponedeljek, 26 September 2016

jesenske pocitnice zagreb postojna lasko

NOVO: Mini jesenske počitnice

Jesenske počitnice 2016 trajajo tri dni in so čudovita priložnost, da vaš otrok skupaj z nami, preživi pravo malo mini avanturo!Zakaj?

Ker se vozimo z vlakom, kopamo v Thermani Laško, si ogledamo Postojnsko jamo in živalski vrt v Zagrebu. Se zabavamo in hkrati tudi kaj novega naučimo. Program mini jesenskih počitnic poteka od srede 2.11 do petka 4.11.2016, za otroke od 7. leta do 14. leta.

 
Turistična agencija Mini ŠPORT
Sreda, 01 Junij 2016

agencija mini sport

Juhuuuuu, pridobili smo licenco za opravljanje turistične dejavnosti :)
Pred letošnjo poletno sezono smo poleg nadgradnje zimskih in letnih programov ter nove ponudbe, naredili še korak naprej pri poslovanju na področju turističnih programov. Le-te bomo odslej v vsakem koraku opravljali sami v okviru Agencije MINI ŠPORT, ki je registrirana tudi za opravljanje turistične dejavnosti in turističnih produktov.
To med drugim pomeni, da bomo pripravljali atraktivne družinske programe in programe za otroke, tudi že jeseni 2016 in seveda med zimskimi počitnicami 2016/2017.

 
EKO TABOR KOLPA
Sreda, 11 Maj 2016

Glamping Krasinec Pogled 2

EKO Tabor KOLPA - nova lokacija, še zanimivejši program. 100% NARAVNO - za sprostitev in užitek v naravi. Taborjenje, SUP-anje, veslanje s kajaki, pohodništvo, lokostrelstvo, kino pod zvezdami, plavanje v naravnem plavalnem ribniku, ribolov, plavanje v Kolpi, netenje ognja, raziskovanje okolice, adrenalinske igre, izdelava bivališč iz naravnih materialov, orientacija, opazovali bomo zvezdno nebo in se orientirali po luni in zvezdah, zabavali z družabnimi igrami, zvečer družili ob tabornem ognju.
100% otroška avantura brez primere. 

TERMINI EKO TABOR KOLPA: 26.6. - 1.7.2016 / 3. - 8.7.2016 / 10. - 15.7.2016 / 31.7. - 5.8.2016 / 7. - 12.8.2016 / 14. - 19.8.2016

Cena: 148 EUR

 
Učenje plavanja skozi igro
Petek, 18 Marec 2016

plavanje bazen tecaj

Kako otroka pripraviti na plavanje? Pri učenju plavanja, igro vključujemo v vseh stopnjah učnega procesa (prilagajanje na vodo, učenje tehnike plavanja), v vseh delih vadbene enote (ogrevanje, glavni del, zaključek), za zmanjšanje občutka ogroženosti in strahu pred vodo, še posebej v začetnem obdobju učenja; za popestritev vadbe in za trdnejšo povezanost skupine.

 
PRIPOROČAMO: HOJA Z BOSIMI NOGAMI ♥
Sobota, 13 Februar 2016

hoja bosa

HOJA Z BOSIMI NOGAMI?

1. PREPREČUJE PLOSKA STOPALA.

Od 60 do 70 % otrok ima ploska stopala. To je razvojna težava celega naroda. Vsi otroci se rodijo s ploskimi stopali. Stopalni loki nastaja postopoma, ko se razvijejo podporne vezi in mišice v podplatih. Izoblikujejo se v obdobju do našega šestega leta. Stopala pa najbolj krepi bosonog otrok.
2. JE NARAVNA MASAŽA STOPALA V človekovih stopalih je približno 7800 živčnih končičev. Na podplatih so akupunkturne točke, ki delujejo na vse organe in tkiva v telesu.
3. OMOGOČA OZEMLJITEV Zemlja je naraven vir elektronov in subtilnih električnih polj, ki so nujna za delovanje imunskega sistema, cirkulacijo, uskladitev bioritma in drugih fizioloških procesov. Ozemljitev je preprosto to, da smo v neposrednem stiku s tlemi. Med stopalom in tlemi ni nobene blokade.

 
SPODBUJANJE RAZVOJA UČNIH POTENCIALOV OTROK V PREDŠOLSKEM OBDOBJU
Sobota, 13 Februar 2016

zogarija nogomet kosarka rokomet

IGRE ZA SPODBUJANJE USTVARJALNEGA MIŠLJENJA

Med različnimi igrami ali učnimi dejavnostmi lahko ustvarjalno mišljenje otrok negujemo in spodbujamo tako, da otroke v igri in pri drugem učnem delu spodbujamo k iskanju različnih in izvirnih idej. Pri tem je pomembno, da ustvarimo vzdušje, v katerem otroci sproščeno razmišljajo in se ne obremenjujejo s tem, da bi karkoli napačno povedali in bili zato morebiti celo zasmehovani ali grajani. Najpomembnejše je, da so ideje otrok sprejete, saj s tem vzgajamo vrednote miselnega dela, ustvarjanja in inovativnosti. Tako kot pri vseh drugih dejavnostih iz NTC programa je tudi pri igrah za spodbujanje ustvarjalnega mišljenja izrednega pomena, da ima otrok čimveč priložnosti za kakovostno dvosmerno komunikacijo.

 
Nazaj123456789Naprej

Mini Novice

 • SMUČARSKE počitnice
  Write on Sreda, 29 November 2017 Smučarske počitnice MB Pohorje: za otroke, od 6 do 14. leta. Tečaj smučanja je za otroke namenjen tako izkušenim smučarjem, kot začetnikom. Akcijska cena do 10.1.18: 338 EUR,... Preberi vse
  TEČAJ smučanja POLŽEVO, od 27.1.2018
  Write on Torek, 16 Januar 2018 Razpisali smo vikend tečaj smučanja na smučišču POLŽEVO, 8 urni tečaj od sobote 27.1.2018 dalje CENA: 78 EUR, prijava in informacije tukaj > > > Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information