• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

 338€*

 

SMUČARSKE  POČITNICE 
Pohorje, 17.-21.2.2020

 

 NOVO: Pustolovščina Zlatega meča
Sreda, 08 Maj 2019

Pustolovski tabor

Tabor za vse pustolovke in pustolovce, ki si želijo izkusiti nepozabne dogodivščine v divjini narave! Pet dni tematskih aktivnosti. Letos se bodo naše počitnice vrtele okoli pustolovščin, skrivanj in odkrivanj.

Prelevili se bomo v pirate, detektive, viteze, se naučili izdelati meč, ščit, osnovna zaklonišča, ... Med tednom bomo rešili ogromno ugank, se dokopali do dragocenosti in skrivnosti ... Vsak dan pa bomo prosti čas namenili tudi športu in zabavi: nogometu, plavanju na bazenu in adrenalinskim doživetjem. Pustolovščina je namenjena otrokom od 6 - 14 let.

Zlati meč: Obstaja legenda, da so ga nekje skrili ... Ali ga bo letos kdo našel? 

PREDNOSTI tabora:

Sodelovanje in povezovanje: Skozi aktivnosti, igre in izzive bodo otroci v skupinah primorani medsebojno sodelovati in se povezovati, kar bo dobra popotnica za njihov socialni razvoj ter socialno mrežo.
Razvijanje zdrave samopodobe: Otrok občuti uspeh in zadovoljstvo vsakič, ko nekaj sam ustvari, reši izziv ali pride do cilja – aktivnosti na taboru, ki niso povezane s šolo in ocenami, bodo imele pozitiven vpliv na njegovo samopodobo.
Razvijanje socialnih veščin: Le te bodo otroci pridobivali skozi aktivno vključenost v skupino vrstnikov, kjer jim bo omogočena pozitivna izkušnja lastnih spretnosti in sposobnosti ter povratna informacija s strani drugih udeležencev.
Podpora narave: Bivanje in gibanje v naravi ob vodi nas v vseh oblikah in barvah podpira, da se telesno okrepimo, notranje pa sprostimo in pokažemo najboljšo različico sebe.
Ročne spretnosti: Končno bo možnost za vse otroke, da uporabijo svoje spretne roke in prste za izdelavo lastnih lokov, zaklonišč in mečev, stik z zemljo in lesom pa bo imel še dodatno pozitiven vpliv.
Učenje veščin in taktik: Za uspešno opravljen izziv bodo pustolovci morali stakniti glave ter razvijati nove miselne spretnosti in taktike, ki jih bodo pripeljale do rešitve.
Digitalni odklop: Zdrav odmor od vseh vrst zaslonov, igric in socialnih omrežij bo naredil prostor živi komunikaciji in sklepanju poznanstev.
Moški in ženski mentorji: Za otrokovo samopodobo je pomembno vodenje s strani tako moških kot ženskih mentorjev – za razliko od šolskih dni se bodo tudi fantje imeli priložnost sprostiti in povezati z moškimi mentorji.

 
PRIJAVA IN INFO

 

 
EKO TABOR KOLPA 2019
Petek, 29 Marec 2019

100% doživetje v naravi from Mini Šport on Vimeo.

 
Ostanite še naprej povezani z Mini Športom.
Četrtek, 24 Maj 2018

letenje

Za zagotovitev skladnosti s splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov - GDPR, ki stopi v veljavo 25.5.2018, potrebujemo vaše soglasje za hrambo in obdelavo vaših osebnih podatkov. Prosimo vas, da si s klikom vzamete pol minute časa, obkljukate soglasja in s tem podate svojo privolitev za nadaljnjo komunikacijo.

Le tako bomo lahko še naprej skupaj ustvarjali zanimive športne zgodbe za naše športnike :) - >>>

 
Aktivne počitnice za otroke
Četrtek, 10 Maj 2018

DSC 3437

Drugačne počitnice za otroke - sedem počitniških terminov na Eko taboru KOLPA, v juniju, juliju in avgustu. EKo tabor na KOLPI je namenjen spoznavanju narave in njenih danosti, obarvan s spoznavanjem novih prijateljev in športnih veščin. Na počitnice se odpravimo z vlakom, taborimo v naravi - v novih lesenih glamping hiškah, veslamo s kajaki in SUP-i, s teleskopom opazujemo okolico in zvezdno nebo, plavamo, družimo ob tabornem ognju, streljamo z lokom, se zabavamo z adrenalinskimi in družabnimi igrami, izvedemo lov na skriti zaklad in se orientiramo v naravi. Poudarek imamo na slovenskem zdravem zajtrku in en dan namenimo tudi obrokom, ki so pripravljeni iz belokranjskih lokalnih sestavin.

DSC 3520

Pogumni pa se odpravijo še na paintball in adrenalinski park, se pomerijo v ZORBING nogometu in z raftom preveslajo reko KOLPO. 100% dogodivščina v naravi za otroke.  Dobrodošli v Beli krajini, deželi brez in prijaznih ljudi.

Več na: >>>

 
Eko tabor KOLPA 2018
Ponedeljek, 19 Marec 2018

Razpisali smo termine za eko tabor KOLPA;

 

 

 
Varnost na prvem mestu
Četrtek, 08 Marec 2018

smucanje Naslovka

... Ko se nam zdi, da je otrok pripravljen za nov korak, moramo biti pozorni predvsem na varnost. »Naučiti otroka zavijati in ustavljati na lažjih terenih je eno, to, da je potem dovolj samostojen in samozavesten, da si upa tudi na težje terene, pa nekaj drugega, nov mejnik. Presoditi, kdaj gre lahko dlje, je seveda težko, nimam pravega odgovora na to vprašanje, a mislim, da se je smotrno držati pravila, da je na strmino bolje iti malo pozneje kot prezgodaj. Težava je namreč, če starš šele tam ugotovi, da je precenil otrokovo znanje smučanja. In če sam ne zna dobro smučati, bo težko spremljal še otroka, ga popravljal in mu sledil oziroma ga ujel, če bo naredil kaj nepredvidljivega, se spustil po smučišču nenadzorovano, brez zaviranja.«

 

Več si preberite tukaj >>>

 
ŠOLA SMUČANJA
Sreda, 29 November 2017

Smucanje PolzevoSankanje na Polževem bo, prav tako šola smučanja ⛷️❄️ Več pa danes, 29.11. v časopisu Dnevnik #smucanje #solasmucanja #smucarskepocitnice

 
Jesenske počitnice
Četrtek, 05 Oktober 2017

letenje

Si za pravo jesensko avanturo? Pridruži se nam na mini jesenskih počitnicah, kjer se vozimo z vlaki, plavamo v bazenu Thermane Laško in letimo v vetrovniku Aerodium v Logatcu. Prideš?

Program mini jesenskih počitnic poteka od četrtka 2.11 do petka 3.11.2017, za otroke od 6. leta do 12. leta.

Dvo-dnevni program - Mini zabavne počitnice vsebuje:

1. dan letenje v vetrovniku Aerodim, Logatec 2. dan kopanje v Thermani Laško

• ČETRTEK: odhod ob 8.10 odhod iz Ljubljane v Logatec, vetrovnik AERODIUM, povratek cca. 16.00

• PETEK: odhod ob 8.25 odhod iz Ljubljane v Termano LAŠKO z vlakom, povratek med 16.30 in 17.00 

 CENA: 98 EUR         več pa tukaj: >>>

 
Mentorji, animatorji EKO tabor
Ponedeljek, 13 Marec 2017

Pogoji izbora za delo mentorja-animatorja EKO TABOR KOLPA

*starost nad 18 let (priporočljivo nad 21 let);

* udeležba na internem izobraževanju prve pomoči

* udeležba na sestanku izmene

Prednost pri izboru vzgojiteljev–animatorjev so:

* strokovne kvalifikacije letovanja (vaditelj plavanja, učitelj plavanja)

* priporočila in reference sorodnih organizacij;

* ustrezna izobrazba;

* občutek za delo z otroki

 

Mentorji in animatorji, v času poletnih taborov pomagajo pri izvedbi programov. Od njih ne pričakujemo kakšne posebne izobrazbe, naša zahteva je, da imajo željo delati z otroki in so za njihovo dobro počutje pripravljeni delati 24 ur na dan. Pogoj za vključitev: urejen kot osebnost, zunanje urejen. Starost nad 18 let, z zaključeno srednjo šolo in vpetostjo v študijske programe oziroma diplomanti različnih strok. Izpolni spodnjo prijavnico, in jo pošlji na naš e-mail naslov:

 

 
10 urni plavalni tečaj
Torek, 28 Februar 2017

banner plavanje tecaj

Intenzivni tečaj plavanja bo potekal v 1x tedensko na bazenu Centra Draga pri Igu. Vsak ČETRTEK od 18:00 - (1x/teden, 10-urni tečaj), od 16.3.2017 dalje. Intenzivni tečaj plavanja je namenjen otrokom od 3. do 6. leta starosti.

Prednosti vodenega tečaja plavanja:

* omejene število otrok, do 10 otrok na uri

* topla voda na bazenu 30 - 32 oC (Draga pri IG-u)

* ni gneče, saj bazen uporabljamo sami

* naučimo se samostojnosti v vodi

V skupini oz. hkrati na bazenu je do 10 otrok in število mest je omejeno! CENA: 140 EUR, 10 urni tečaj.

V intenzivnem tečaju plavanja, skozi 10 urni tečaj, otroke neplavalce in polplavalce, kar najbolje pripravimo na poletne norčije v vodi ter jih spoznamo z nekaterimi zakonitostmi vode in osnovnimi plavalnimi tehnikami.

Plavalni tečaj za otroke po naših učnih metodah temelji na igri in dobrem počutju v in ob vodi in poteka na bazenu Centra Draga na Igu. Bazen lahko označimo za nadstandardnega, saj ima voda 32 C in je tako zelo primeren za otroke, ki jih v
bazenih rado zebe.

 
Nazaj12345678910Naprej

Mini Novice

 • Obvestilo - spletna stran
  Write on Torek, 17 September 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
  Urniki - vodena vadbe
  Write on Torek, 17 September 2019 Urniki za celoletne vodene vadbe so razpisani tukaj >>>  Preberi vse
 • DELO!
  Write on Torek, 17 September 2019 Če ti je všeč delo z otroki, rad plavaš, smučaš in se družiš z otroki, potem nas kontaktiraj na info@minisport.si ali na 031 877 754.  Preberi vse
  Smučanje: akcijska cena podaljšana
  Write on Nedelja, 12 Januar 2020 Smučarske počitnice MB Pohorje, akcijske cena podaljšana do vključno 20.1.2020 http://www.minisport.si/pocitnice-za-otr…/smucarskepocitnice Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information