• Plavanje - celoletni program

  • Telovadba za otroke

  • MIni Balet

  • Eko Tabor KOLPA

  • Poletne počitnice za otroke

  • Aktivne počitnice

  • Praznovanje rojstnega dne

  • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

368 €

 

Smučarske počitnice MB Pohorje, 19 - 23.2.2018

Eko tabor KOLPA

pocitnice Bloke poletje2015

Eko tabor v naravi: Počitnice v KoLPA Resortu

Taborjenje v glamping šotorih, lokostrelstvo, ribolov, veslanje s kajaki po KOLPI, pohodništvo, plavanje v naravnem plavalnem ribniku, netenje ognja, adrenalinske igre, izdelava bivališč iz naravnih materialov, orientacija, opazovali bomo zvezdno nebo in se orientirali po luni in zvezdah, zabavali z družabnimi igrami, zvečer družili ob tabornem ognju. 100 % otroška avantura brez primere.

CENA: 148 EUR; Termini: 26.6. - 1.7.2016; 3. - 8.7.2016, 10. - 15.7.2016, 31.7 - 5.8.2016, 7. - 12.8.2016, 14. - 19.8.2016

> > >Prijava na počitnice v naravi

glamping sotor
V Beli krajini - deželi prijaznih ljudi in belih brez  
Raziskali bomo Belo krajino, in njene naravne danosti. Kamp v naravi – EKO TABOR KOLPS je namenjen spoznavanju narave; veščine preživetja v naravi, jahanja, taborjenje, veslanje s kajaki po Kolpi, plavanje v naravnem ribniku, animacije ter preživljanje prostega časa v zdravem naravnem okolju, seveda obarvan s športnimi aktivnostmi na eko taboru na KOLPI. 

Raznovrstne aktivnosti, ki omogočajo bivanje v naravi pa spodbujajo samostojnost, sodelovanje in nabiranje izkušenj. Glavni namen tabora so dogodivščine, prepletene in stkane z novimi prijateljskimi vezmi. Otrokom omogoča, da spoznajo nov način življenja brez elektrike in sodobnih elektronskih in ostalih, velikokrat nepotrebnih pripomočkov.
Taborili bomo v glamping šotorih v n naravi, kjer so skupna ležišča. V Kolpa Resortu smo obdani z naravo in prepleteni z naravnimi lepotami. 100% zabava in dogodivščina za otroke.
Otroci s seboj prinesejo spalno vrečo, nastanjeni smo v glamping šotorih, le streljaj stran od reke KOLPE. Resort odlikuje tudi naravni plavalni ribnik, v katerem se bomo ob vročih dneh tam tudi okopali, otroci bodo pomagali pripravljati zajtrk, kosila in večerjo. Hrano nam bodo pripravljali v bližni gostilni, za ostale aktivnosti in dogodivščine pa bomo poskrbeli v Mini Športu.

 

Mini Novice

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information