• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

 

POLETNI tabori

v juniju, juliju in avgustu 2019

Sporočilo za javnost: Erazem Lorbek obiskal otroke

In na košarkarskem kampu Parkljev razveselil otroke

Erazaem Lorbek na kampu ParkljevSavudrija 17.7.2011: Počitnice so v polnem razmahu in trenutno v Savudriji športno in brezskrbno preživlja počitnice blizu 50 otrok, mladih nadebudnih košarkarjev iz košarkarskega kluba Parklji, med njimi tudi tri dekleta, večinoma starih med 7 in 12 let. Pod vodstvom vodje tabora Sebastjana Kopitarja iz Mini Športa ter trenerjev Blaža Babiča, Žiga Novaka, Mitja Simoniča ter športnega direktorja Parkljev Toneta Corela, se otroci učijo košarkarskih elementov in seveda počnejo še marsikaj drugega. A še posebej veselo je bilo včeraj, ko je otroke obiskal eden izmed najboljših slovenskih košarkarjev Erazem Lorbek. Medtem, ko so otroci pokramljali z gostom – Erazmom Lorbkom, jim je le ta podal marsikateri nasvet in seveda delil veselje z njimi ob podpisovanju avtogramov.

Na košarkarskem kampu so se srečali otroci, ki trenirajo košarko pri košarkarskem klubu Parklji in preživljajo prečudovite aktivne počitnice v Savudriji. V Mini športu, kjer smo tudi soorganizatorji košarkarskega kampa razmišljamo takole: »Veseli nas, da smo skupaj s Parklji organizirali tak program, ki bo otrokom ostal v spominu za zmeraj in da so doživeli res lepe trenutke ob obisku Erazma Lorbka ter sklenili kar nekaj novih prijateljstev ter hkrati nabirali nova košarkarska znanja.«

Kako otroci preživljajo aktivne počitnice

Košarka, morje, sonce in zabava! Za nami so štirje super dnevi košarkarskega kampa v Savudriji. Med seboj smo navezali stike, se še bolje spoznali ter seveda sklenili nova prijateljstva. Košarkarske treninge imamo kar 3x na dan. Za nas se dan prične že zgodaj zjutraj s treningom, ki se ga udeležijo vsi otroci. Proste urice pa namenimo še spoznavanju ostalih športov, kot so golf, tenis, nogomet, odbojka na mivki, ter obisk kakšne plesne, dramske ali risarke delavnice ... Po treningu sledi kopanje in kosilo, večerne ure pa so namenjene plesu oz. zabavi.

V Savudriji je te dni res super poletje, vročina pripeka, trenerjem in vaditeljem ne zmanjka idej za atraktivne treninge in ostale vragolije, ki jih počnemo.

Zahvaljujemo se sponzorjem, ki so nam priskočili na pomoč in nam pomagali soustvariti letošnji košarkarski kamp. Hvala zavarovalnici Generali, podjetju Debitel in Creativ (www.fossecl.si), trgovini Jurja Šop ter Red Bull-u, ki so poskrbeli za drobne malenkosti, ki otroke razveseljujejo in zabavajo.

Erazem Lorbek na obisku košarkarskega kampa Mini Sport in Parkljev


Foto: Mitja Simonič za Mini Šport

Spremljate nas lahko tudi na Facebooku – www.facebook.com/minisport.si ali kliknite na fotografije kampa, kjer si lahko ogledate še več fotografij in dogajanja na kampu.

Več tudi tukaj:
Siol.net/Sportal/kosarka
Telegraf.si

Kosarka.si

 

Mini Novice

 • VPIS v novo plavalno sezono
  Write on Ponedeljek, 03 Junij 2019 NOVA PLAVALNA SEZONA 2019/2020: Odprte so že prijave za novo plavalno sezono na bazenu Draga Ig in bazen Šentvid pšri STIČNI, od konca septembra 2019 dalje. Prednosti naše vodene vadbe plavanja:... Preberi vse
  Obvestilo ...
  Write on Sreda, 03 April 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
 • Plavanje bazen Šentvid pri Stični
  Write on Ponedeljek, 26 Avgust 2019 Letos zopet plavamo na bazenu v Šentvidu pri Stični. Tečaj bo potekal celo leto (25 ur), od 4. leta oz. rekreacijsko plavanje za mlajše osnovnošolce od 6. do 9. leta. PRIJAVE že potekajo. ... Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information