• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

NOVO: Plavalno Zabavne Počitnice

 bazen plavanje

NOVO: plavalne počitnice v juliju letos izvajamo na novi lokaciji, skupaj z namestitvijo. Aktivne poletne počitnice, kjer je poudarek na tečaju plavanja oz. na izpopolnjevanju plavalne tehnike, za otroke med 6. in 12. letom starosti. Naše aktivne - plavalne počitnice potekajo od ponedeljka do petka v Kolpa Resortu v Metliki, kjer izvajamo tečaj plavanja in zabavno animacijo. V ponedeljek z vlakom odpotujemo na plavalne počitnice, v petek pa starši plavalce prevzamete na lokaciji ob 16.00.

ŠPORTNE AKTIVNOSTI:

* 5 dni intenzivnega tečaja plavanja z licenciranimi učitelji plavanja na biološkem bazenu in plavanje v reki KOLPI

* spanje in namestitev v naravi v NOVIH lesenih glamping hiškah KOLPA Resort

* odhod z vlakom v ponedeljek dopoldan iz Ljubljane 

* Starši sami prevzamete otroke v petek v Metliki ob 16.00
* animacija in vodne igre 

* športne igre (odbojka, nogomet, lokostrelstvo ...,)
* ustvarjalne delavnice
* družabne aktivnosti
* prehrana (zajtrk, kosilo, malica, večerja, pijača in sadje)
* Na plavalnih počitnicah bomo en dan namenili tudi lokalni kulinariki in dan preživeli ob obrokih, pripravljenih iz lokalnih belokranjskih sestavin.

* Število mest je OMEJENO.

* Pridržujemo si pravico do spremembo programa! Izvedbo programa prilagodimo glede na vremenske razmere in fizično sposobnost otrok! Vse zunanje in vodne aktivnosti se izvedemo ob primernem vremenu oz. ob ugodnih vremenskih razmerah. Počitnice izvedemo v vsakem vremenu, program pa se lahko spremeni - prilagodi zaradi posebnih okoliščin (deževne dni, vročinski vali ...)

* AKTIVNOSTI: aktivnosti so organizirane v dopoldanskem, popoldanskem in večernem času in so prilagojene delovanju skupinice.

* Možnost in izbira dodatnih modulov za doplačilo: KOLPA ADRENALIN; SAFARI KOLPA; ZORBING nogomet

TERMINI:

 •  CENA: 
 16. - 20.7.2018 208 EUR
 23. - 27.7.2018

(možnost plačila v 3 obrokih)

                       >>> E-prijava
   

Starost udeležencev: od 6 do 12 let

V družbi izkušenih ter prijetnih vaditeljev bodo vaši otroci svoje počitnice preživeli aktivno, navezovali nova prijateljstva ter osvajali nova plavalna znanja!

Posamezni termin se izvede ob prijavi najmanj 10-ih otrok. Posamezne aktivnosti se lahko spremenijo, v kolikor bi to narekovale vremenske razmere. 
vlak m kolpa resortbazen

ORGANIZATOR tursitičnega aranžmaja: Agencija MINI ŠPORT d.o.o

KAKO POTEKAJO PLAVALNE POČITNICE?

1. Na počitnice se odpravimo z vlakom

2. Nameščeni smo v lesenih glamping hiškah, kjer je prostora dovolj za 7-8 otrok

3. Vsak dan izvajamo tečaj plavanja na bazenu in na reki KOLPI

4. Imamo vodno animacije, se družimo in proste termine namenjenimo druženju in ustvarjanju

5. Za prehrano je poskrbljeno

6. Starši zadnji dan počitnic otroke prevzamete na lokaciji :)

 

VAROVANJE PODATKOV

Mini Šport se zavezuje, da bo osebne podatke pridobljene s prijavnicami uporabljala izključno za lastne potrebe. Starši oz. njihovi skrbniki se s prijavo na tečaj plavanja na bazenu strinjajo s fotografiranjem in snemanjem izključno v namene promocije Mini Športa. Pridržujemo si pravico do spremembe ali dopolnitve splošnih pogojev in programa v primeru, da bi tako narekovale vremenske razmere.


 

RIZIKO ODPOVEDI POČITNIC IN PREKINITVE POTOVANJA: (Povzeto po zavarovalnici Europaische)
Zavarujte riziko odpovedi od počitnic, da boste popolnoma brez skrbi, v primeru, da vaš otrok zboli!


Plačilo in splošni pogoji:

S plačilom akontacije potnik izrazi sprejem ponudbe, zaradi česar se dana pisna ponudba šteje kot pogodba. Preostali del cene turističnega aranžmaja plača potnik najmanj 30 dni pred začetkom potovanja oziroma, kakor je navedeno v programu. Plačilo akontacije se ne vrača. Možnost plčaila na 3 obroke.

SPLOŠNI POGOJI - riziko odpovedi >>>

POGOSTA VPRAŠANJA:

Do kdaj se je potrebno prijaviti? Prijave so prijave možne do zasedenosti mest. Zaradi lažje in boljše organizacije vas prosimo, da prijavo izpolnite čim prej.

Kako v primeru, če otrok zboli?

Skladno s splošnimi pogoji, vrnemo del vplačanega zneska, glede na datum odpovedi, ko je potnik predložil odpoved: do 45 dni pred odhodom - 20% cene aranžmaja, 44 do 30 dni pred odhodom - 30% cene aranžmaja, 29 do 23 dni pred odhodom - 50% cene aranžmaja, 22 do 15 dni pred odhodom - 80% cene aranžmaja, 14 do 8 dni pred odhodom - 90% in od 8 do dneva pred odhodom 100% cene aranžmaja, na dan odhoda, oz. po odhodu aranžmaja 100% cene aranžmaja. Priporočamo, da sklenete riziko odpovedi zaradi bolezni in ste upravičeni do povračila stroškov prekinitve rezerviranega in neizkoriščenega dela potovanja do izbrane cene potovanja.

Splošni pogoji aranžmaja >>>

 

Mini Novice

 • NOVO: 2 dodatni novosti na taboru
  Write on Sreda, 09 Maj 2018   Drugačne počitnice za otroke - sedem počitniških terminov na Eko taboru KOLPA, v juniju, juliju in avgustu. EKo tabor na KOLPI je namenjen spoznavanju narave in njenih danosti, obarvan s... Preberi vse
  NOVO: Plavalne počitnice v naravi
  Write on Sreda, 16 Maj 2018 NOVO: Plavalne počitnice v juliju letos izvajamo na novi lokaciji, skupaj z namestitvijo. Aktivne poletne počitnice, kjer je poudarek na tečaju plavanja oz. na izpopolnjevanju plavalne tehnike, za... Preberi vse
 • Eko tabor KOLPA 2018
  Write on Četrtek, 15 Marec 2018 Razpisali smo termine za eko tabro KOLPA, v juliju in avgustu 2018. Za otroke - Minije od 6. - do 10. Leta & Maxijem - od 10. do vključno 15. leta.  Več info tukaj >>> Preberi vse
  Ostanite še naprej povezani z Mini Športom.
  Write on Četrtek, 24 Maj 2018 Za zagotovitev skladnosti s splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov - GDPR, ki stopi v veljavo 25.5.2018, potrebujemo vaše soglasje za hrambo in obdelavo vaših osebnih podatkov. Prosimo vas,... Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information