• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

 295 €

Razpisane so smučarske počitnice na MB POHORJU 

EKO TABOR KOLPA

 

 

DSC 3437

Eko tabor v naravi: v času poletnih počitnic v deželi brez in prijaznih ljudi. 

Taborjenje v lesenih glamping hiškah, veslanje s kajaki, pohodništvo, SUP-anje, kino (pod zvezdami), lokostrelstvo, *plavanje v naravnem biološkem bazenu, ribolov, plavanje v reki Kolpi, taborni ogenj, raziskovanje okolice, adrenalinske igre, ustvarjalne delavnice, izdelava bivališč iz naravnih materialov, orientacija in lov na lisico (igra skriti zaklad), po želji bomo opazovali zvezdno nebo s teleskopom, zabavali z družabnimi igrami, zvečer družili ob tabornem ognju.
Športno-zabavne počitnice za otroke v naravi, na katerih se program izvaja cel dan, večeri pa so namenjeni zabavi. Na taboru imajo otroci dnevno 4 obroke hrane (zajtrk - poudarek na slovenskem zajtrku, kosilo, popoldanska malica in večerja).
Nastanitev:
NOVO v 2018:  taborjenje - spanje v lesenih glamuroznih hiškah v Kolpa resort, ki so nadstandardno opremeljene in toplotno izolirane. Otroci za spanje potrebujejo spalno vrečo. Nove sanitarije in kopalnice otroci uporabljajo v večnamenskem objektu v resortu. 
Kaj nudimo? 5 zabavnih dni z aktivnosti v naravi, zabavo in animacijo ter dnevno reportažo fotografij. 100 % otroška avantura brez primere.
* Naraven biotop - v kolikor je primeren za kopanje!

100% naravno - za sprostitev in užitek v naravi. 

Glamping Kolpa Resort1

Eko tabor KOLPA; Zdrav duh v zdravem telesu; raznovrstne aktivnosti, ki omogočajo bivanje v naravi in spodbujajo

samostojnost, sodelovanje in nabiranje izkušenj. Glavni namen tabora so dogodivščine, prepletene in stkane z novimi prijateljskimi vezmi. Otrokom omogoča, da spoznajo nov način življenja brez elektrike in sodobnih elektronskih in ostalih, velikokrat nepotrebnih pripomočkov.

Taborili bomo v lesenih glamuroznih hiškah, obdani s 100% naravo. Na Krasincu v Beli krajini smo obdani s čudovito naravo in prepleteni z naravnimi lepotami. 

100% zabava in dogodivščina za otroke. Otroci s seboj prinesejo spalno vrečo, nastanjeni smo v glamping resortu KOLPA RESORT, ob vročih dneh se bomo kopali, otroci bodo pomagali pripravljati zajtrk, kosila in večerjo, družabne večere bomo preživljali ob tabornem ognju. Hrano nam bodo pripravljali v bližnji gostilni, za ostale aktivnosti in dogodivščine pa bomo poskrbeli v Mini Športu.

Prideš? Seveda, kaj sploh sprašujemo, saj bo zabavno, športno, razburljivo, aktivno, poučno ... skratka 100% dogodivščina, ki prinaša veselje, samozavest in krepi samostojnost.

Tabor je najemenjen Minijem - otrokom od 6. - do 10. Leta & Maxijem - otrokom od 10. do vključno 15. leta.

 

 

5 DNEVNI PROGRAM VKLJUČUJE:

* nočitve v lesenih glamuroznih hiškah
(od ponedeljka 8.00 - do petka 16.00)

* Prevoz z vlakom iz Ljubljane v eno smer vključen (ponedeljek), ali otroka pripeljete na tabor v ponedeljek ob 12.30 uri

* Zaključek počitnic: petek ob 16.00 

Vsak dan trije okusni in zdravi obroki in
sadna malica. Zajtrk (poudarek na slovenskem zajtrku), kosilo, malica, sadje, večerja.

* NOVO: Dan na eko taboru bomo preživeli ob obrokih pripravljenih iz lokalnih sbelokranjskih sestavin.

* Aktivnosti po programu (plavanje, kajak, vodna animacija, SUP, kino pod zvezdami, lokostrelstvo, pohodništvo, ribolov, lov za skritim zakladom, opazovanje zvezd, taborni ogenj, odbojka na mivki, nogomet, ples, plesne plošče, ustvarjalne delavnice ...

* Večerne animacije 

 

* Brezalkoholna pijača vključena 

Pridržujemo si pravico do spremembe programa! 

REDNA cena:

208 EUR

>>> E-Prijava na počitnice

 

OPOMBA: Izvedbo programa prilagodimo glede na vremenske razmere in fizično sposobnost otrok! Vse zunanje in vodne aktivnosti se izvedemo ob primernem vremenu oz. ob ugodnih vremenskih razmerah. Počitnice izvedemo v vsakem vremenu, program pa se lahko spremeni - prilagodi zaradi posebnih okoliščin (deževne dni, vročinski vali ...) Pridržujemo si pravico do spremembe programa! 
glamping hiske

KJE SMO NASTANJENI?

NOVO v 2018 - NASTANITEV v glamping lesenih hiškah v KOLPA RESORT-u  Naraven resort najdete na nizkem gričku, v idilični vasi Krasinec, le streljaj od reke Kolpe. Ima idealno lokacijo na posestvu nekdanjega gradu, ki omogoča ravno dovolj zasebnosti, a hkrati ponuja prekrasne odprte poglede na prečudovite okoliške gričke in doline.

Sam resort pa je še posebej namenjen ljubiteljem narave. Ljudem, ki se radi družijo, saj ponuja ogromno, da preživijo čudovite aktivne počitnice v naravi. Resort sestavlja 7 lesenih glamuroznih hišk in 3 glamurozne šotore, nadstandardno opremljene. V resortu se lahko okopate v biološkem bazenu, resort pa ima tudi odlično izhodišče za kolesarjanje, pohodništvo, ribolov, veslanje, rafting ali kopanje v čisti reki Kolpi.

 

TERMINI EKO TABOR KOLPA

 

   
 
 
  Prijava EKO TABOR KOLPA
   >>> E-Prijava na počitnice
   
   
   
   

 Odhod na tabor v ponedeljek iz Železniške postaje v Ljubljani ob 9.00 oz. na destinaciji ob 12.30, odhod v petek ob 16.00. 

DODATNI MODULI, doplačila: 

(izberite ob prijavi)

 

 • CENA: 
ZORBING - nogomet    8 EUR
Kolpa ADRENALIN  (vključuje: paintball in adrenalinski park)  23 EUR
 MINI Safari KOLPA (spust po Kolpi, 4-6 ur)  (vključuje: reševalni jopič, čelada, strokovno vodstvo licenciranega vodiča)  48 EUR
     

 

OPIS MODULOV:

ZORBING nogomet; Skrij se v zorbing mehurček in se odbijaj, zabijaj, in se bori z ostalimi zorbing tekmovalci. Izredno zabaven pripomoček naredi vsako igro še bolj divjo, napeto in nasmejano.

DSC 3098

KOLPA Adrenalin: vključuje Adrenaliski park in Paintball

Motorično rekreacijski PARK je odlična popestritev aktivnega dogajanja ob reki KOLPI. Gre za trenutno najvarnejši park v Sloveniji, saj je edini opremljen s Speedrun sistemom, ki omogoča popolno in zanesljivo adrenalinsko doživetje med krošnjami dreves. Park je primeren za otroke vse od 4. leta naprej, hkrati pa predstavlja izziv in zabavo tudi za odrasle, ki želijo preiskusiti svoj pogum. Doživi zgodbo o Beli krajini na poseben način, in preizkusi edinstvene in zabavne vaje kot je vožnja BMX-a na višini, zibanje na belokranjski pisanici, spust s tarzanom, zip-line, Hruške jabuke slive, in še in še...

Otroška paintball oprema vključuje: posebni otroški markerji, ki ne izstreljujejo kroglic pod pritiskom stisnjenega zraka, temveč z vzmetjo. Paintball kroglice, uporabljajo se posebne mehkejše in manjše kroglice primerne za otroke, zaščitna maska posebej prilagojena otroška zaščitna maska, kjer je zaščitena celotna glava in ne samo obraz. Zaščitni jopiči, neoprenski jopiči poskrbijo za dodatno zaščito trupa ter ublažijo zadetke kroglic.

MINI SAFARI KOLPA:  (spust po Kolpi, ki traja 4 - 6 ur), vključuje: reševalni jopič, čelada, strokovno vodstvo licenciranega vodiča. Kolpa je mirna reka za varnost je poskrbljeno. Udeležence odpeljemo cca 20.km protitočno ob reki Kolpi na začetno točko. Spust poteka po mirnem delu reke ter ob primernih vremenskih pogojih.


Z vlakom na počitnice: Naša pustolovščina se prične že na železniški postaji
! Izkoristite priložnost in odpotujte na počitnice z vlakom. Odhod vlaka iz Ljubljana je ob cca. 9:30, otroke sprejemamo od 8.45 - 9:00. Za prevoz do Kolpa resorta je poskrbljeno.


 

Info, program in kontakti:

 Program izvaja turistična agencija Mini Šport d.o.o. Več info:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; T: 031 877 754


POGOSTA VPRAŠANJA:

Do kdaj se je potrebno prijaviti? Prijave so prijave možne do zasedenosti mest. Zaradi lažje in boljše organizacije vas prosimo, da prijavo izpolnite čim prej.

Kako v primeru, če otrok zboli ali neudeležbe?

Skladno s splošnimi pogoji, vrnemo del vplačanega zneska, glede na datum odpovedi, ko je potnik predložil odpoved. V tem primeru ima Agencija MINI ŠPORT d.o.o. pravico do povračila stroškov zaradi odpovedi potovanja, katerih višina je odvisna od časa, ko je potnik predložil odpoved: do 45 dni pred odhodom - 20% cene aranžmaja, 44 do 30 dni pred odhodom - 30% cene aranžmaja, 29 do 23 dni pred odhodom - 50% cene aranžmaja, 22 do 15 dni pred odhodom - 80% cene aranžmaja, 14 do 8 dni pred odhodom - 90% in od 8 do dneva pred odhodom 100% cene aranžmaja, na dan odhoda, oz. po odhodu aranžmaja 100% cene aranžmaja. Priporočamo, da sklenete riziko odpovedi zaradi bolezni in ste upravičeni do povračila stroškov prekinitve rezerviranega in neizkoriščenega dela potovanja do izbrane cene potovanja.

Splošni pogoji turistične agencije >>>


ZA KOGA JE PRIMEREN TABOR V NARAVI?

Za otroke, ki imajo radi naravo, se radi družijo in se veselijo novih dogodivščin.

Ali upoštevate želje otrok, če želi biti otrok s prijateljem v sobi?

Seveda. Ob prijavi napišite s kom si želi vaš otrok bivati v hiški.

Ali lahko plačamo počitnice na obroke?

Seveda, možnost je plačilo na obroke, ko sklenemo medsebojni dogovor. Pri plačilu na obroke, se akcijska cena počitnic ne upošteva. 

Ali otrokom pomagate pri nastanitvi?

Vsem otrokom bomo z veseljem pomagali pri prtljagi in nastanitvi.

PLAČILNI pogoji:

S plačilom akontacije potnik izrazi sprejem ponudbe, zaradi česar se dana pisna ponudba šteje kot pogodba. Preostali del cene turističnega aranžmaja plača potnik najmanj 30 dni pred začetkom potovanja oziroma, kakor je navedeno v programu. 

SPLOŠNI POGOJI - riziko odpovedi >>>

 

pocitniceGlamping Kolpa Resort3
POletje tabor2015Glamping Kolpa Resort8

 

KAKO PREŽIVIMO DAN na EKO taboru?

Počitnice so vrhunec dogodivščin za otroke. Naš Eko tabor Kolpa je postavljen v idiličnem okolju. Glavni namen tabora so dogodivščine, prepletene in stkane z novimi prijateljskimi vezmi. Otrokom omogoča, da spoznajo nov način življenja brez elektrike in sodobnih elektronskih in ostalih, velikokrat nepotrebnih pripomočkov. Da se zopet spomnimo oz. spoznamo lepote narave, in kaj nam le ta ponuja.

Kako preživimo naš dan?

SPANJE
Otroci spijo v lesenih glamuroznih hiškah v svojih spalnih vrečah, ki jih prinesejo s seboj. Hiške sprejmejo do 7-8 otrok. V glamping lesenih hiškah otroci izkusijo pristen način bivanja v naravi, saj za večino otrok tak način bivanja predstavlja še posebej vznemirljivo in nepozabno izkušnjo.

ELEKTRIKA
Na taboru ne uporabljamo prenosnih računalnikov, iPodov in ostalih »motečih« napravic. Namen je, da otroci za nekaj časa pozabijo na računalniške igrice, družabna omrežja in se prepustijo aktivnostim v naravi. Vsekakor pa imamo na lokaciji zagotovljeno elektriko. Za primere nujnih klicev je 24 ur v delovanju dežurni mobilni telefon.

VODA
Svežo vodo uporabljamo v kopalnici in sanitarijah, vendar z njo varčujemo.

HRANA

Otroci pomagajo pripravljati zajtrk, vsako jutro sta dežurna dva otroka, prav tako za kosilo in večerjo. Hrano nam pripravljajo v bližnji gostilni, za pijačo v taboru skrbijo otroci. Dnevno pojemo 3 glavne obroke (zajtrk, kosilo, večerja), vmes imamo sadno malico.  

En dan namenimo tudi obrokom, ki so pripravljeni iz belokranjskih lokalnih sestavin. Na počitnicah se zabavamo in spoznavamo nova prijateljstva!

 AKTIVNOSTI: aktivnosti so organizirane v dopoldanskem, popoldanskem in večernem času in so prilagojene delovanju skupinice. 


 

IZVLEČEK splošnih pogojev EKO TABORA: Starš/skrbnik soglašam, da se moj otrok udeleži eko tabora in sprejemam spodaj navedena splošna pravila:

-Izjavljam, da otrok nima bolezni, ki bi ogrožala njegovo življenje ali poslabšala zdravstveno stanje zaradi ukvarjanja s športom -O morebitnih posebnostih otroka (alergije, dietna prehrana ...) bomo predčasno obvestili organizatorja tabora! -Potrjujem, da se otrok lahko udeleži tudi ostalih aktivnosti v okviru eko tabora (pohodništvo, sprehodi, ekskurzije, ...) -Za vse vrednostne predmete, ki jih bo prinesel s seboj, odgovarja sam -Strinjam se s tem, da organizator ne nosi odgovornosti za poškodbe otrok v času trajanja eko tabora – počitnic, v kolikor te ne nastanejo kot posledica nezadostnega dolžnega ravnanja protipravnosti in skrbnosti mentorjev, ter opustitve vsakršnega nadzora in dajanja navodil, ki utegne povzročiti škodo. -Organizator se obveže, da bo poskrbel za nujno medicinsko pomoč v primeru bolezni ali poškodb. - V primeru neupoštevanja pravil in predpisov oziroma v primeru ravnanja, ki bi škodoval Mini Športu in ostalim udeležencem, ima organizator pravico udeležencu/ki odpovedati nadaljnje sodelovanje na taboru, brez kakršnegakoli povračila stroškov. Splošni pogoji aranžmaja >>>

 

 

 

Mini Novice

 • Iščemo: UČITELJE smučanja, učitelje plavanja
  Write on Četrtek, 06 December 2018 V Mini Športu iščemo nove sodelavce. Medse sprejmemo zabavne, sposobne in prijetne vaditelje s čim več talenti, ki si želi novega izziva; M/Ž; ali vaditelj z opravljenimi licencami Delo:... Preberi vse
  ZIMSKE POČITNICE Pohorje
  Write on Četrtek, 06 December 2018 V pripravi so zimske smučarske počitnice na MB Pohorju. Odhod smučarskega avtobusa iz Ljubljane na Mariborsko Pohorje. Več informacij sledi kmalu.  Preberi vse
 • Tečaj smučanja - PRESTAVLJEN
  Write on Četrtek, 31 Januar 2019 OBVESTILO: obveščamo vas, da bomo ta vikend (2.2 in 3.2.2019), tečaj smučanja zaradi napovedanega slabega vremena, prestavili. O nadaljevanju tečaja in novem terminu, vam javimo v naslednjem... Preberi vse
  Tečaj plavanja - 10ur
  Write on Sobota, 19 Januar 2019 Razpisali smo tečaj plavanja od marca 2019 dalje. Otroke neplavalce in polplavalce bomo skozi plavalni tečaj kar najbolje pripravili na poletne norčije v vodi ter jih spoznali z nekaterimi... Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information