• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba


198 €

EKO TABOR KOLPA

v juniju, juliju in avgustu 2019

EKO TABOR KOLPA

 EKO TABOR Kolpa

Poletni tabor v naravi v času poletnih počitnic na Kolpi

EKO TABOR je aktivni 5 dnevni program, kjer otroci sodelujejo pri številnih aktivnostih, kot so: plavanje, kajakaštvo, vožnja s SUPOM, pohodništvo, lokostrelstvo, opazovanje zvezd, kino pod zvezdami, adrenalinske igre, taborni ogenj ter dodatni moduli za doplačilo (rafting, jahanje, zorbing, potapljnanje, paintball in adrenalinski park) ...
Športno-zabavne počitnice za otroke v naravi, na katerih se program izvaja cel dan, večeri pa so namenjeni zabavi. Na taboru imajo otroci dnevno 4 obroke hrane (zajtrk - poudarek na slovenskem zajtrku, kosilo, popoldanska malica in večerja). Odhod in prihod je z vlakom v Ljubljano.

TERMINI: junija, julija in avgusta

Eko tabor KOLPA; Zdrav duh v zdravem telesu; raznovrstne aktivnosti, ki omogočajo bivanje v naravi in spodbujajo samostojnost, sodelovanje in nabiranje izkušenj. Glavni namen tabora so dogodivščine, prepletene in stkane z novimi prijateljskimi vezmi. Otrokom omogoča, da spoznajo nov način življenja brez sodobnih elektronskih in ostalih, velikokrat nepotrebnih pripomočkov. Otroci s seboj prinesejo spalno vrečo, otroci pa na taboru pomagajo pripravljati zajtrk, kosila in večerjo, družabne večere pa bomo preživljali ob tabornem ognju. Hrano nam bodo pripravljali v bližnji gostilni, za ostale aktivnosti in dogodivščine pa bomo poskrbeli v Mini Športu. 

Tabor je namenjen otrokom od 6. - do 10. Leta & Maxijem - otrokom od 10. do vključno 14. leta.
Kje bomo bivali? Taborjenje v lesenih glamping hiškah Kolpa Resort. Hiške so nadstandardno opremljene in toplotno izolirane. Otroci za spanje potrebujejo spalno vrečo. Sanitarije in kopalnice otroci uporabljajo v večnamenskem objektu v resortu. 
Kaj nudimo? 5 zabavnih dni z aktivnosti v naravi, zabavo in animacijo. 100 % otroška avantura brez primere.

5 DNEVNI PROGRAM, od ponedeljka do petka VKLJUČUJE:

*spanje v lesenih glamuroznih hiškah 

NOVO: * Prevoz z vlakom v obe smeri iz Ljubljane - ponedeljek ob 9.00 - METLIKA - Ljubljana (petek 15.07)

* 24 urno skrb za otroke

* Vsak dan trije okusni in zdravi obroki in sadna malica. Zajtrk (poudarek na slovenskem zajtrku), kosilo, malica, sadje, večerja.

*En dan na taboru bomo preživeli ob obrokih pripravljenih iz lokalnih belokranjskih sestavin.

Aktivnosti po programu (plavanje, kajak, animacija, SUP, kino pod zvezdami, opazovanje zvezd, lokostrelstvo, pohodništvo, taborni ogenj, športne in ustvarjalne delavnice
* Večerne animacije 
* Aktivnosti po programu animatorjev

Pridržujemo si pravico do spremembe programa! 

REDNA cena:

198 EUR

(možnost plačila na obroke,
5% popust na 2. otroka)

>>> E-Prijava na počitnice

 

Možnost zavarovanja rizika odpovedi in plačila na obroke.

OPOMBA: Izvedbo programa prilagodimo glede na vremenske razmere in fizično sposobnost otrok! Vse zunanje in vodne aktivnosti se izvedemo ob primernem vremenu oz. ob ugodnih vremenskih razmerah. Počitnice izvedemo v vsakem vremenu, program pa se lahko spremeni - prilagodi zaradi posebnih okoliščin (deževne dni, vročinski vali ...) Pridržujemo si pravico do spremembe programa! Število mest v posameznem terminu je omejeno!

Odhod na tabor v ponedeljek iz Železniške postaje v Ljubljani ob 9.00 oz. na destinaciji ob 12.30, prihod ŽP Ljubljana petek ob 15.07. 

glamping kolpa

 

TERMINI EKO TABOR KOLPA

 

 24. - 28.6.2019  
 1. - 5.7.2019
 
 8. - 12.7.2019 Prijava EKO TABOR KOLPA
 15 - 19.7.2019  >>> E-Prijava na počitnice
 5. - 9.8.2019  
 19. - 23.8.2019  
 26. - 30.8.2019  
   

 

Možna je tudi izbira DODATNIH MODULOV, ki jo lahko izberete ob prijavi:

(izberite ob prijavi) 

DODATNI MODULI, doplačila: 

(izberite ob prijavi)

 

 • CENA: 
ZORBING - nogomet    8 EUR
Kolpa ADRENALIN  (vključuje: paintball in adrenalinski park)  23 EUR
JAHANJE  (vodeno jahanje in spoznavanje jahalne opreme ter konj) 15 EUR
MINI Safari KOLPA (spust po Kolpi)  (vključuje: reševalni jopič, čelada, strokovno vodstvo licenciranega vodiča)  48 EUR
 POTAPLJANJE 8+ (vključuje: potopa v bazenu in reki, opremo, diplomo in licencirane inštruktorje)  52 EUR
     

 

OPIS MODULOV:

ZORBING nogomet; Skrij se v zorbing mehurček in se odbijaj, zabijaj, in se bori z ostalimi zorbing tekmovalci. Izredno zabaven pripomoček naredi vsako igro še bolj divjo, napeto in nasmejano.

KOLPA Adrenalin: vključuje Adrenaliski park in Paintball 

Glamping Kolpa Resort1

Motorično rekreacijski PARK je odlična popestritev aktivnega dogajanja ob reki KOLPI. Gre za trenutno najvarnejši park v Sloveniji, saj je edini opremljen s Speedrun sistemom, ki omogoča popolno in zanesljivo adrenalinsko doživetje med krošnjami dreves. Park je primeren za otroke vse od 4. leta naprej. Doživi zgodbo o Beli krajini na poseben način, in preizkusi edinstvene in zabavne vaje kot je vožnja BMX-a na višini, zibanje na belokranjski pisanici, spust s tarzanom, zip-line, Hruške jabuke slive, in še in še...

Otroška paintball oprema vključuje: posebni otroški markerji, ki ne izstreljujejo kroglic pod pritiskom stisnjenega zraka, temveč z vzmetjo. Paintball kroglice, uporabljajo se posebne mehkejše in manjše kroglice primerne za otroke, zaščitna maska posebej prilagojena otroška zaščitna maska, kjer je zaščitena celotna glava in ne samo obraz. Zaščitni jopiči, neoprenski jopiči poskrbijo za dodatno zaščito trupa ter ublažijo zadetke kroglic.

MINI SAFARI KOLPA:  (spust po Kolpi), vključuje: reševalni jopič, čelada, strokovno vodstvo licenciranega vodiča. Kolpa je mirna reka za varnost je poskrbljeno. Udeležence odpeljemo cca 20. km protitočno ob reki Kolpi na začetno točko. Spust poteka po mirnem delu reke ter ob primernih vremenskih pogojih.

JAHANJE: otroci obiščejo jahalno šolo, kjer spoznavajo konje, njegovo obnašanje ter opremo, ki jo potrebujejo za jahanje. Pripravijo konja na jahanje, ga očistijo in zasedlajo - potem pa posamezno vodeno jahajo.

POTAPLJANJE: Program– Discover Scuba Diving, prilagojen program za otroke starejše od 8 let. Program je sestavljen iz predstavitve potapljaške opreme in pravil potapljanja, potopa v bazenu in potopa v reki. V programu je zajeto vse (izposoja opreme, predavanje, potopa v bazenu in v reki, diploma za opravljen prvi potop). Program bodo izvajali licencirani inštruktorji in vodiči potapljanja z večletnimi izkušnjami pri delu z otroki.

Minimalno število udeležencev na termin je 5. Minimalna starost udeležencev je v skladu s potapljaškimi standardi 8 let.

 


 Info, program in kontakti:

 Program izvaja turistična agencija Mini Šport d.o.o. Več info:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; T: 031 877 754

Splošni pogoji turistične agencije >>>

SPLOŠNI POGOJI - riziko odpovedi >>>

PLAČILNI pogoji: S plačilom akontacije potnik izrazi sprejem ponudbe, zaradi česar se dana pisna ponudba šteje kot pogodba. Preostali del cene turističnega aranžmaja plača potnik najmanj 20 dni pred začetkom potovanja oziroma, kakor je navedeno v programu. 

POGOSTA VPRAŠANJA:

Do kdaj se je potrebno prijaviti? Prijave so prijave možne do zasedenosti mest. Zaradi lažje in boljše organizacije vas prosimo, da prijavo izpolnite čim prej.

Kako v primeru, če otrok zboli ali neudeležbe?

Skladno s splošnimi pogoji, vrnemo del vplačanega zneska, glede na datum odpovedi, ko je potnik predložil odpoved. V tem primeru ima Agencija MINI ŠPORT d.o.o. pravico do povračila stroškov zaradi odpovedi potovanja, katerih višina je odvisna od časa, ko je potnik predložil odpoved: do 45 dni pred odhodom - 20% cene aranžmaja, 44 do 30 dni pred odhodom - 30% cene aranžmaja, 29 do 23 dni pred odhodom - 50% cene aranžmaja, 22 do 15 dni pred odhodom - 80% cene aranžmaja, 14 do 8 dni pred odhodom - 90% in od 8 do dneva pred odhodom 100% cene aranžmaja, na dan odhoda, oz. po odhodu aranžmaja 100% cene aranžmaja. Priporočamo, da sklenete riziko odpovedi zaradi bolezni in ste upravičeni do povračila stroškov prekinitve rezerviranega in neizkoriščenega dela potovanja do izbrane cene potovanja.

Potnik ima pravico do pisne odpovedi potovanja, ki jo pisno po priporočeni pošti ali elektronski pošti posreduje Agenciji MINI ŠPORT. V tem primeru ima Agencija MINI ŠPORT pravico do povračila stroškov zaradi odpovedi potovanja, katerih višina je odvisna od časa, ko je potnik predložil odpoved. Stroške prijave ne glede na datum odpovedi zadrži Agencija MINI ŠPORT, ki znašajo 16,00 EUR in je vključeno v ceno aranžmaja.  

ZA KOGA JE TABOR V NARAVI PRIMEREN ?

Za otroke, ki imajo radi naravo, se radi družijo in se veselijo novih dogodivščin.


Ali lahko plačamo počitnice na obroke?

Seveda, možnost je plačilo na obroke, ko sklenemo medsebojni dogovor.  


Ali otrokom pomagate pri nastanitvi?

Vsem otrokom bomo z veseljem pomagali pri prtljagi in nastanitvi.


Lahko starši govorimo z otroki v kampu po telefonu?

Ena mnogih čudovitih izkušenj, ki jih bodo otroci deležni na taboru je samostojnost. Možnost preživetja 5 dni stran od staršev, spoznavanje novih prijateljev in pridobitev samostojnosti, zaupanja in odgovornosti. To otroci najbolje dosežejo s 100% sodelovanjem v programu tabora in z vlaganjem energije v spoznavanje novih prijateljev iz drugih koncev Slovenije in drugih držav. Vsekakor pa spodbujamo otroke, da pišejo in pošiljajo razglednice in pisma domov tako pogosto, kot želijo. Tudi komunikacije s strani staršev, bodo otroci veseli.

Je otrokom dovoljena uporaba mobilnega telefona v kampu?

Po prihodu na tabor so vsi mobilni telefoni varno spravljeni. Vse stvari, ki jih bomo v času tabora hranili pa ob koncu dobijo nazaj. Trdno verjamemo, da je glavni namen bivanja v taboru preživljanje in doživljanje počitnic v naravi in spoznavanje novih prijateljev. To bi bilo omejeno, če bi vsak otrok v taboru imel svoj telefon in preživljal prosti čas s telefonskimi pogovori z družino in prijatelji.

Lahko prijatelja stanujeta v isti hiški?
Bistvo tabora je sklepanje novih prijateljstev in preživljanje v naravi. Vsekakor pa, če mislite, da bo vaš otrok imel boljšo izkušnjo pri bivanju s prijateljem, lahko oddate prošnjo za skupno bivanje in prošnja bo upoštevana, vam pa žal ne moramo 100% zagotoviti, da bosta otroka bivala v isti hiški.

Se lahko otroci iz različnih hišk družijo med seboj čez dan?

Vsak dan je na urniku tudi prosti čas. V tem času so otroci dolžni ostati v območju tabora, ampak lahko delajo karkoli jim ustreza. Prosti čas po zadnji aktivnosti v dnevu je ponavadi najboljši čas za druženje s prijatelji.


Kdo poskrbi za prvo pomoč, če otrok zboli ali se poškoduje?

Poskrbeli bomo, da bomo otroka pravilno oskrbeli. Za kar koli resnejšega od osnovnih poškodb in modric imamo zdravstveni dom manj kot 15 minut stran od tabora. V večini primerov je povoj, razkužilo, nekaj dodatnih kozarcev vode ali nekajurni počitek dovolj za 100% ozdravitev.

Kako je s hrano? Je na voljo vegetarijanski meni?

Hrana je okusna in prilagojena okusu povprečnega otroka. Na voljo ni veliko sladkarij. Za otroke s posebnimi prehranskimi potrebami prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite. V večini primerov lahko poskrbimo za prehranske potrebe prav vsakega počitnikarja, vendar moramo biti o tem prej obveščeni. Na voljo imamo tudi vegetarijansko opcijo vsakega obroka, vendar mora biti to posebej naročeno ob prijavi.

Ali naj otroci prinesejo v na počitnice svojo športno opremo?
Otroci lahko prinesejo kakršno koli športno opremo v tabor. Za veliko večino aktivnosti in za primerno športno in drugo opremo poskrbimo mi.

Naj zdravi otroci prinesejo zdravila na počitnice?
Ne – naš zdravstveni kotiček v taboru je opremljen s popolno zbirko vseh osnovnih zdravil za manjše poškodbe ali slabosti. V primeru, da otrok potrebuje močnejša zdravila, ga peljemo v zdravstveni dom v Metlika, ki je od tabora oddaljen manj kot 15 minut. Če vaš otrok jemlje zdravila na recept v času bivanja v taboru, mora to biti označeno in opisano, skupaj z natančnimi navodili, kako in kdaj jemati zdravilo. Ta navodila naj ima otrok s seboj.

Od kod prihajajo otroci in mentorji?

Eko tabora se udeležujejo otroci iz celotne Slovenije, vsako leto pa imamo tudi udeležence iz različnih držav. Lani smo na primer imeli udeležence iz več kot 8 različnih držav, seveda ne vemo od kje bodo letos. Smo pa vsako leto navdušeni nad različnostjo naših otrok.
Vsako leto je naša ekipa mentorjev sestavljena iz profesorjev športne vzgoje, vaditeljev, vzgojiteljev in predanih mentorjev, ki uživajo v družbi otrok. Zaradi različnih izkušenj in kulturnega ter športnega ozadja se ustvarja neopisljivo fantastično vzdušje.

So dekleta in fantje ločena?
Dekleta in fantje so ločeno nastanjena v hiškah, program pa je popolnoma mešan.

Kako poteka izbira dejavnosti /na taboru?
Če bi vaš otrok želel sodelovati v plačanem moduli/dodatku (npr. Jahanje, rafting, adrenalinski park, zorbing, paintball, potapljanje), ga je treba pri prijavi rezervirati vnaprej, možno pa se je vključiti tudi ob prihodu na tabor, vendar takrat ne garantiramo izvedbe.  

  

pocitniceGlamping Kolpa Resort3 KOLPA 1
POletje tabor2015Glamping Kolpa Resort8 kolpa2

 

KAKO PREŽIVIMO DAN na EKO taboru?

KOLPA tabor

Počitnice so vrhunec dogodivščin za otroke. Naš Eko tabor Kolpa je postavljen v idiličnem okolju. Glavni namen tabora so dogodivščine, prepletene in stkane z novimi prijateljskimi vezmi. Otrokom omogoča, da spoznajo nov način življenja brez elektrike in sodobnih elektronskih in ostalih, velikokrat nepotrebnih pripomočkov. Da se zopet spomnimo oz. spoznamo lepote narave, in kaj nam le ta ponuja.

Kako preživimo naš dan?

SPANJE
Otroci spijo v lesenih glamuroznih hiškah v svojih spalnih vrečah, ki jih prinesejo s seboj. Hiške sprejmejo do 6-8 otrok. V glamping lesenih hiškah otroci izkusijo pristen način bivanja v naravi, saj za večino otrok tak način bivanja predstavlja še posebej vznemirljivo in nepozabno izkušnjo.

ELEKTRIKA
Na taboru ne uporabljamo prenosnih računalnikov, iPodov in ostalih »motečih« napravic. Namen je, da otroci za nekaj časa pozabijo na računalniške igrice, družabna omrežja in se prepustijo aktivnostim v naravi. Vsekakor pa imamo na lokaciji zagotovljeno elektriko. Za primere nujnih klicev je 24 ur v delovanju dežurni mobilni telefon.

VODA
Svežo vodo uporabljamo v kopalnici in sanitarijah, vendar z njo varčujemo.

HRANA

Otroci pomagajo pripravljati zajtrk, vsako jutro sta dežurna dva otroka, prav tako za kosilo in večerjo. Hrano nam pripravljajo v bližnji gostilni, za pijačo v taboru skrbijo otroci. Dnevno pojemo 3 glavne obroke (zajtrk, kosilo, večerja), vmes imamo sadno malico.  

En dan namenimo tudi obrokom, ki so pripravljeni iz belokranjskih lokalnih sestavin. Na počitnicah se zabavamo in spoznavamo nova prijateljstva!

 AKTIVNOSTI: aktivnosti so organizirane v dopoldanskem, popoldanskem in večernem času in so prilagojene delovanju celotne skupine. 

 


 IZVLEČEK splošnih pogojev EKO TABORA: Starš/skrbnik soglašam, da se moj otrok udeleži eko tabora in sprejemam spodaj navedena splošna pravila:

-Izjavljam, da otrok nima bolezni, ki bi ogrožala njegovo življenje ali poslabšala zdravstveno stanje zaradi ukvarjanja s športom
-O morebitnih posebnostih otroka (alergije, dietna prehrana ...) bomo predčasno obvestili organizatorja tabora!
-Potrjujem, da se otrok lahko udeleži tudi ostalih aktivnosti v okviru eko tabora (pohodništvo, sprehodi, ekskurzije, ...)
-Za vse vrednostne predmete, ki jih bo prinesel s seboj, odgovarja sam
-Strinjam se s tem, da organizator ne nosi odgovornosti za poškodbe otrok v času trajanja eko tabora – počitnic, v kolikor te ne nastanejo kot posledica nezadostnega dolžnega ravnanja protipravnosti in skrbnosti mentorjev, ter opustitve vsakršnega nadzora in dajanja navodil, ki utegne povzročiti škodo.
-Organizator se obveže, da bo poskrbel za nujno medicinsko pomoč v primeru bolezni ali poškodb.
- V primeru neupoštevanja pravil in predpisov oziroma v primeru ravnanja, ki bi škodoval udeležencem ali Mini Športu ima organizator pravico udeležencu/ki odpovedati nadaljnje sodelovanje na taboru, brez kakršnegakoli povračila stroškov. Splošni pogoji aranžmaja >>>

 

 

Mini Novice

 • Eko tabor Kolpa 2019
  Write on Petek, 29 Marec 2019 100% doživetje za otroke!     100% doživetje v naravi from Mini Šport on Vimeo. Preberi vse
  NOV modul: eko tabor KOLPA
  Write on Petek, 29 Marec 2019   Letos smo dodali nov program (modul) na eko taaboru - POTAPLJANJE. Discover Scuba Diving je prilagojen program za otroke starejše od 8 let. Program je sestavljen iz predstavitve potapljaške... Preberi vse
 • Obvestilo ...
  Write on Sreda, 03 April 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
  Plavalno Zabavne Počitnice 2019
  Write on Ponedeljek, 08 April 2019 V Juliju in AVGUSTU 2019. Aktivne poletne počitnice, kjer je poudarek na tečaju plavanja oz. na izpopolnjevanju plavalne tehnike, za otroke med 6. in 12. letom starosti. Naše aktivne -... Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information