• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

 338€*

 

SMUČARSKE  POČITNICE 
Pohorje, 17.-21.2.2020

 

 

EKO TABOR KOLPA

 EKO TABOR Kolpa

Poletni tabor v naravi v času poletnih počitnic: 
EKO TABOR KOLPA: 5 dnevni aktivni program, kjer se otroci zabavajo in sodelujejo pri številnih aktivnostih, kot so: plavanje, kajak, vožnja s SUPOM, pohodništvo, lokostrelstvo, opazovanje zvezd, kino pod zvezdami, adrenalinske igre, taborni ogenj, izdelovanje svečk iz čebeljega voska, risanje z vinom, graviranje, družabne igre, ter možnost izbire dodatnih modulov (rafting, jahanje, zorbing, potapljnanje, paintball in adrenalinski park) ... 

Program se izvaja cel dan, večeri pa so namenjeni zabavi. Na taboru imajo otroci dnevno 4 obroke hrane (zajtrk - poudarek na slovenskem zajtrku, kosilo, popoldanska malica in večerja). Odhod in prihod je z vlakom v Ljubljano.  

TERMINI: junija, julija in avgusta. CENA: 198 EUR , -5% na 2. otroka

Tabor je namenjen otrokom od 6. - do 10. Leta & Maxijem - otrokom od 10. do vključno 14. leta.

Kje bomo bivali? Taborjenje v lesenih glamping hiškah Kolpa Resort.
Hiške so nadstandardno opremljene in toplotno izolirane. Otroci za spanje potrebujejo spalno vrečo. Sanitarije in kopalnice otroci uporabljajo v večnamenskem objektu v resortu. 

Eko tabor KOLPA; 5 zabavnih dni z aktivnosti v naravi, zabavo in animacijo. 100 % otroško doživetje. Raznovrstne aktivnosti, ki omogočajo bivanje v naravi in spodbujajo samostojnost, sodelovanje in nabiranje izkušenj. Glavni namen tabora so dogodivščine, prepletene in stkane z novimi prijateljskimi vezmi. Otrokom omogoča, da spoznajo nov način življenja brez sodobnih elektronskih in ostalih, velikokrat nepotrebnih pripomočkov. Otroci s seboj prinesejo spalno vrečo, otroci pa na taboru pomagajo pripravljati zajtrk, kosila in večerjo, družabne večere pa bomo preživljali ob tabornem ognju. Hrano nam bodo pripravljali v bližnji gostilni, za ostale aktivnosti in dogodivščine pa bomo poskrbeli v Mini Športu.

5 DNEVNI PROGRAM, od ponedeljka do petka VKLJUČUJE:

*spanje v lesenih glamuroznih hiškah 

NOVO: * Prevoz z vlakom v obe smeri iz Ljubljane - ponedeljek ob 9.00 - METLIKA - Ljubljana (petek 15.07)

* 24 urno skrb za otroke

* Vsak dan trije okusni in zdravi obroki in sadna malica. Zajtrk (poudarek na slovenskem zajtrku), kosilo, malica, sadje, večerja.

*En dan na taboru bomo preživeli ob obrokih pripravljenih iz lokalnih belokranjskih sestavin.

Aktivnosti po programu (plavanje, kajak, animacija, SUP, kino pod zvezdami, opazovanje zvezd, lokostrelstvo, pohodništvo, taborni ogenj, športne in ustvarjalne delavnice
* Večerne animacije 
* Aktivnosti po programu animatorjev

Pridržujemo si pravico do spremembe programa! 

REDNA cena 2019:

198 EUR

(možnost plačila na obroke,
5% popust na 2. otroka)

>>> E-Prijava na počitnice

 

Možnost zavarovanja rizika odpovedi in plačila na obroke.

OPOMBA: Izvedbo programa prilagodimo glede na vremenske razmere in fizično sposobnost otrok! Vse zunanje in vodne aktivnosti se izvedemo ob primernem vremenu oz. ob ugodnih vremenskih razmerah. Počitnice izvedemo v vsakem vremenu, program pa se lahko spremeni - prilagodi zaradi posebnih okoliščin (deževne dni, vročinski vali ...) Pridržujemo si pravico do spremembe programa! Število mest v posameznem terminu je omejeno!

Odhod na tabor v ponedeljek iz Železniške postaje v Ljubljani ob 9.00 oz. na destinaciji ob 12.30, prihod ŽP Ljubljana petek ob 15.07. Otroci v spremstvu vaditelj in mentorjev, potujejo skupaj z vlakom.

kolpa resort

 Namestitev: eko lesene hišice v Kolpa Resort-u

 

TERMINI EKO TABOR KOLPA

 

 
 
 
 Prijava EKO TABOR KOLPA
   >>> E-Prijava na počitnice
   

 

Možna je tudi izbira DODATNIH MODULOV, ki jo lahko izberete ob prijavi:

(izberite ob prijavi) 

DODATNI MODULI, doplačila: 

(izberite ob prijavi)

 

 • CENA: 
ZORBING - nogomet    8 EUR
Kolpa ADRENALIN  (vključuje: paintball in adrenalinski park)  23 EUR
JAHANJE  (vodeno jahanje in spoznavanje jahalne opreme ter konj) 15 EUR
MINI Safari KOLPA (spust po Kolpi)  (vključuje: reševalni jopič, čelada, strokovno vodstvo licenciranega vodiča)  48 EUR
 POTAPLJANJE 8+ (vključuje: potopa v bazenu in reki, opremo, diplomo in licencirane inštruktorje)  52 EUR
     

 

 


OPIS MODULOV:

ZORBING nogomet; Skrij se v zorbing mehurček in se odbijaj, zabijaj, in se bori z ostalimi zorbing tekmovalci. Izredno zabaven pripomoček naredi vsako igro še bolj divjo, napeto in nasmejano.

KOLPA Adrenalin: vključuje Adrenaliski park in Paintball 

Glamping Kolpa Resort1

Motorično rekreacijski PARK je odlična popestritev aktivnega dogajanja ob reki KOLPI. Gre za trenutno najvarnejši park v Sloveniji, saj je edini opremljen s Speedrun sistemom, ki omogoča popolno in zanesljivo adrenalinsko doživetje med krošnjami dreves. Park je primeren za otroke vse od 4. leta naprej. Doživi zgodbo o Beli krajini na poseben način, in preizkusi edinstvene in zabavne vaje kot je vožnja BMX-a na višini, zibanje na belokranjski pisanici, spust s tarzanom, zip-line, Hruške jabuke slive, in še in še...

Otroška paintball oprema vključuje: posebni otroški markerji, ki ne izstreljujejo kroglic pod pritiskom stisnjenega zraka, temveč z vzmetjo. Paintball kroglice, uporabljajo se posebne mehkejše in manjše kroglice primerne za otroke, zaščitna maska posebej prilagojena otroška zaščitna maska, kjer je zaščitena celotna glava in ne samo obraz. Zaščitni jopiči, neoprenski jopiči poskrbijo za dodatno zaščito trupa ter ublažijo zadetke kroglic.

MINI SAFARI KOLPA:  (spust po Kolpi), vključuje: reševalni jopič, čelada, strokovno vodstvo licenciranega vodiča. Kolpa je mirna reka za varnost je poskrbljeno. Udeležence odpeljemo cca 20. km protitočno ob reki Kolpi na začetno točko. Spust poteka po mirnem delu reke ter ob primernih vremenskih pogojih.

JAHANJE: otroci obiščejo jahalno šolo, kjer spoznavajo konje, njegovo obnašanje ter opremo, ki jo potrebujejo za jahanje. Pripravijo konja na jahanje, ga očistijo in zasedlajo - potem pa posamezno vodeno jahajo.

POTAPLJANJE: Program– Discover Scuba Diving, prilagojen program za otroke starejše od 8 let. Program je sestavljen iz predstavitve potapljaške opreme in pravil potapljanja, potopa v bazenu in potopa v reki. V programu je zajeto vse (izposoja opreme, predavanje, potopa v bazenu in v reki, diploma za opravljen prvi potop). Program bodo izvajali licencirani inštruktorji in vodiči potapljanja z večletnimi izkušnjami pri delu z otroki.

Minimalno število udeležencev na termin je 5. Minimalna starost udeležencev je v skladu s potapljaškimi standardi 8 let.

 


 Info, program in kontakti:

 Program izvaja turistična agencija Mini Šport d.o.o. Več info:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; T: 031 877 754

Splošni pogoji turistične agencije >>>

SPLOŠNI POGOJI - riziko odpovedi >>>

PLAČILNI pogoji: S plačilom akontacije potnik izrazi sprejem ponudbe, zaradi česar se dana pisna ponudba šteje kot pogodba. Preostali del cene turističnega aranžmaja plača potnik najmanj 20 dni pred začetkom potovanja oziroma, kakor je navedeno v programu. 

 

POGOSTA VPRAŠANJA >>> 

  

pocitniceGlamping Kolpa Resort3 KOLPA 1
POletje tabor2015Glamping Kolpa Resort8 kolpa2

 

KAKO PREŽIVIMO DAN na EKO taboru?

KOLPA tabor

Počitnice so vrhunec dogodivščin za otroke. Naš Eko tabor Kolpa je postavljen v idiličnem okolju. Glavni namen tabora so dogodivščine, prepletene in stkane z novimi prijateljskimi vezmi. Otrokom omogoča, da spoznajo nov način življenja brez elektrike in sodobnih elektronskih in ostalih, velikokrat nepotrebnih pripomočkov. Da se zopet spomnimo oz. spoznamo lepote narave, in kaj nam le ta ponuja.

Kako preživimo naš dan?

SPANJE
Otroci spijo v lesenih glamuroznih hiškah v svojih spalnih vrečah, ki jih prinesejo s seboj. Hiške sprejmejo do 6-8 otrok. V glamping lesenih hiškah otroci izkusijo pristen način bivanja v naravi, saj za večino otrok tak način bivanja predstavlja še posebej vznemirljivo in nepozabno izkušnjo.

ELEKTRIKA
Na taboru ne uporabljamo prenosnih računalnikov, iPodov in ostalih »motečih« napravic. Namen je, da otroci za nekaj časa pozabijo na računalniške igrice, družabna omrežja in se prepustijo aktivnostim v naravi. Vsekakor pa imamo na lokaciji zagotovljeno elektriko. Za primere nujnih klicev je 24 ur v delovanju dežurni mobilni telefon.

VODA
Svežo vodo uporabljamo v kopalnici in sanitarijah, vendar z njo varčujemo.

HRANA

Otroci pomagajo pripravljati zajtrk, vsako jutro sta dežurna dva otroka, prav tako za kosilo in večerjo. Hrano nam pripravljajo v bližnji gostilni, za pijačo v taboru skrbijo otroci. Dnevno pojemo 3 glavne obroke (zajtrk, kosilo, večerja), vmes imamo sadno malico.  

En dan namenimo tudi obrokom, ki so pripravljeni iz belokranjskih lokalnih sestavin. Na počitnicah se zabavamo in spoznavamo nova prijateljstva!

 AKTIVNOSTI: aktivnosti so organizirane v dopoldanskem, popoldanskem in večernem času in so prilagojene delovanju celotne skupine. 

 


 IZVLEČEK splošnih pogojev EKO TABORA: Starš/skrbnik soglašam, da se moj otrok udeleži eko tabora in sprejemam spodaj navedena splošna pravila:

-Izjavljam, da otrok nima bolezni, ki bi ogrožala njegovo življenje ali poslabšala zdravstveno stanje zaradi ukvarjanja s športom
-O morebitnih posebnostih otroka (alergije, dietna prehrana ...) bomo predčasno obvestili organizatorja tabora!
-Potrjujem, da se otrok lahko udeleži tudi ostalih aktivnosti v okviru eko tabora (pohodništvo, sprehodi, ekskurzije, ...)
-Za vse vrednostne predmete, ki jih bo prinesel s seboj, odgovarja sam
-Strinjam se s tem, da organizator ne nosi odgovornosti za poškodbe otrok v času trajanja eko tabora – počitnic, v kolikor te ne nastanejo kot posledica nezadostnega dolžnega ravnanja protipravnosti in skrbnosti mentorjev, ter opustitve vsakršnega nadzora in dajanja navodil, ki utegne povzročiti škodo.
-Organizator se obveže, da bo poskrbel za nujno medicinsko pomoč v primeru bolezni ali poškodb.
- V primeru neupoštevanja pravil in predpisov oziroma v primeru ravnanja, ki bi škodoval udeležencem ali Mini Športu ima organizator pravico udeležencu/ki odpovedati nadaljnje sodelovanje na taboru, brez kakršnegakoli povračila stroškov. Splošni pogoji aranžmaja >>>

 

 

Mini Novice

 • Obvestilo - spletna stran
  Write on Torek, 17 September 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
  Urniki - vodena vadbe
  Write on Torek, 17 September 2019 Urniki za celoletne vodene vadbe so razpisani tukaj >>>  Preberi vse
 • DELO!
  Write on Torek, 17 September 2019 Če ti je všeč delo z otroki, rad plavaš, smučaš in se družiš z otroki, potem nas kontaktiraj na info@minisport.si ali na 031 877 754.  Preberi vse
  Smučanje: akcijska cena podaljšana
  Write on Nedelja, 12 Januar 2020 Smučarske počitnice MB Pohorje, akcijske cena podaljšana do vključno 20.1.2020 http://www.minisport.si/pocitnice-za-otr…/smucarskepocitnice Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information