• Plavanje - celoletni program

  • Telovadba za otroke

  • MIni Balet

  • Eko Tabor KOLPA

  • Poletne počitnice za otroke

  • Aktivne počitnice

  • Praznovanje rojstnega dne

  • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

368 €

 

Smučarske počitnice MB Pohorje, 19 - 23.2.2018

EKO TABOR KOLPA

 

 pocitnice Bloke poletje2015

Eko tabor v naravi: v času poletnih počitnic v deželi brez in prijaznih ljudi. 

Taborjenje, veslanje s kajaki, pohodništvo, SUP-anje, kino pod zvezdami, lokostrelstvo, plavanje v naravnem biološkem bazenu, ribolov, plavanje v reki Kolpi,  netenje ognja, raziskovanje okolice, adrenalinske igre, izdelava bivališč iz naravnih materialov, orientacija, opazovali bomo zvezdno nebo in se orientirali po luni in zvezdah, zabavali z družabnimi igrami, zvečer družili ob tabornem ognju.
100 % otroška avantura brez primere.

100% naravno - za sprostitev in užitek v naravi. 

Eko tabor KOLPA; Veščine preživetja v naravi, športni ribolov, kino pod zvezdami, SUP-anje, veslanje s kajaki po reki Kolpi, pohodništvo, lokostrelstvo, animacije ob naravnem plavalnem ribniku, ter preživljanje prostega časa v zdravem naravnem okolju, seveda obarvan s športnimi aktivnostmi na eko taboru na KOLPI. glamping sotor

Raznovrstne aktivnosti, ki omogočajo bivanje v naravi pa spodbujajo samostojnost, sodelovanje in nabiranje izkušenj. Glavni namen tabora so dogodivščine, prepletene in stkane z novimi prijateljskimi vezmi. Otrokom omogoča, da spoznajo nov način življenja brez elektrike in sodobnih elektronskih in ostalih, velikokrat nepotrebnih pripomočkov.


Taborili bomo v glamuroznih šotorih, obdani s 100% naravo. Na Krasincu v Beli krajini smo obdani s čudovito naravo in prepleteni z naravnimi lepotami. 100% zabava in dogodivščina za otroke.

Otroci s seboj prinesejo spalno vrečo in spalno podlogo, nastanjeni smo v glamping resortu KOLPA RESORT, ob vročih dneh se bomo tam okopali, otroci bodo pomagali pripravljati zajtrk, kosila in večerjo. Hrano nam bodo pripravljali v bližnji gostilni, za ostale aktivnosti in dogodivščine pa bomo poskrbeli v Mini Športu.

 

Prideš? Seveda, kaj sploh sprašujemo, saj bo zabavno, športno, razburljivo, aktivno, poučno ... skratka 100% dogodivščina, ki prinaša veselje, samozavest in krepi samostojnost.

Tabor je najemenjen Minijem - otrokom od 6. - do 10. Leta & Maxijem - otrokom od 10. do vključno 15. leta.

 

 

5 DNEVNI PROGRAM VKLJUČUJE:

* nočitve v glamuroznih šotorih (od ponedeljka 8.00 - do petka 16.00)

* Prevoz z vlakom iz Ljubljane v eno smer vključen (ponedeljek), oz. otroke pripeljete na Kolpo v ponedeljek. 

* Vožnja z lojtrnikom (v kolikor so konji na voljo)

Vsak dan trije okusni in zdravi obroki in
sadna malica

* VSE aktivnosti po programu (plavanje, kajak, vodna animacija, SUP, kino pod zvezdami, lokostrelstvo, pohodništvo, ribolov, lov na lisico, odbojka na mivki, nogomet, karaoke in še in še  

* Brezplačna uporaba naravnega biološkega bazena

* Brezalkoholna pijača vključena 

Cena: 188 EUR

 

>>> E Prijava na počitnice

 

 OPOMBA: Vse zunanje in vodne aktivnosti se izvedejo ob primernem vremenu oz. ob ugodnih vremenskih razmerah.

TERMINI EKO TABOR KOLPA

 

   
   
  Prijava EKO TABOR KOLPA
   
   
   
   
   

 Odhod na tabor v ponedeljek iz Železniške postaje v Ljubljani ali na KOLPI ob 9.00, odhod v petek ob 16.00. 

 

 

DODATNI MODULI, doplačila:

(izberite ob prijavi)

 

  • CENA: 
Kolpa ADRENALIN  (vključeno paintball in adrenalinska park)  
MINI Safari KOLPA (spust po Kolpi, 4-6 ur) (vključuje: reševalni jopič, čelada, strokovno vodstvo licenciranega vodiča)  
     
     

 

KOLPA Adrenalin: vključuje Adrenaliski park Podzemelj in Paintball
Motorično rekreacijski PARK PODZEMELJ je novost na reki Kolpi in odlična popestritev aktivnega dogajanja v Kampu Podzemelj. Gre za trenutno najvarnejši park v Sloveniji, saj je edini opremljen s Speedrun sistemom, ki omogoča popolno in zanesljivo adrenalinsko doživetje med krošnjami dreves. Park je primeren za otroke vse od 4. leta naprej, hkrati pa predstavlja izziv in zabavo tudi za odrasle, ki želijo preiskusiti svoj pogum.
Doživi zgodbo o Beli krajini na poseben način, in preizkusi edinstvene in zabavne vaje kot je vožnja BMX-a na višini, zibanje na belokranjski pisanici, spust s tarzanom, zip-line, Hruške jabuke slive, in še in še...

Otroška paintball oprema vključuje: posebni otroški markerji, ki ne izstreljujejo kroglic pod pritiskom stisnjenega zraka, temveč z vzmetjo. Paintball kroglice, uporabljajo se posebne mehkejše in manjše kroglice primerne za otroke, zaščitna maska posebej prilagojena otroška zaščitna maska, kjer je zaščitena celotna glava in ne samo obraz. Zaščitni jopiči, neoprenski jopiči poskrbijo za dodatno zaščito trupa ter ublažijo zadetke kroglic.

MINI SAFARI KOLPA:  (spust po Kolpi, ki traja 4 - 6 ur), vključuje: reševalni jopič, čelada, strokovno vodstvo licenciranega vodiča. Kolpa je mirna reka za varnost je poskrbljeno. Udeležence odpeljemo cca 20.km protitočno ob reki Kolpi na začetno točko. Spust poteka po mirnem delu reke ter ob primernih vremenskih pogojih.

Z vlakom na počitnice: Naša pustolovščina se prične že na železniški postaji! Izkoristite priložnost in odpotujte na počitnice z vlakom. Veliko otrok sploh še ni imelo možnosti se peljati z vlakom, zato bo vaše otroke na železniški postaji v Ljubljani in Novem mestu sprejel naš animator, ki bo otroke popeljal do KOLPE Resorta.  

Odhod vlaka iz Ljubljana je ob cca. 9:30, otroke sprejmemo od 8.30 - 8:45. Za prevoz do Kolpa resorta je poskrbljeno.

pocitnice pocitnice2015 EKotabor
POletje tabor2015 eko tabir kolpa
 

 

KAKO PREŽIVIMO DAN na EKO taboru?

eko tabor kolpaPočitnice so vrhunec dogodivščin za otroke. Naš Eko tabor Kolpa je postavljen v idiličnem okolju. Glavni namen tabora so dogodivščine, prepletene in stkane z novimi prijateljskimi vezmi. Otrokom omogoča, da spoznajo nov način življenja brez elektrike in sodobnih elektronskih in ostalih, velikokrat nepotrebnih pripomočkov. Da se zopet spomnimo oz. spoznamo lepote narave, in kaj nam le ta ponuja.

Kako preživimo naš dan?

SPANJE
Otroci spijo v glamuroznih šotorih na svojih spalnih podlogah in v spalni vreči. Šotori sprejmejo 8 - 10 otrok. Otroci si s seboj prinesejo spalno vrečo in podlogo za spanje. V glamuroznih šotorih otroci izkusijo pristen način bivanja v naravi, saj za večino otrok tak
način bivanja predstavlja še posebej vznemirljivo in nepozabno izkušnjo.

ELEKTRIKA
Na taboru ne uporabljamo prenosnih računalnikov, iPodov in ostalih »motečih« napravic. Namen je, da otroci za nekaj časa pozabijo na računalniške igrice, družabna omrežja in se prepustijo aktivnostim v naravi. Vsekakor pa imamo na lokaciji zagotovljeno elektriko. Za primere nujnih klicev je 24 ur v delovanju dežurni mobilni telefon.

VODA
Svežo vodo uporabljamo v kopalnici in sanitarijah, vendar z njo varčujemo.

HRANA

Otroci pomagajo pripravljati zajtrk, vsako jutro sta dežurna dva otroka, prav tako za kosilo in večerjo. Hrano nam pripravljajo v bližnji gostilni, za pijačo v taboru skrbijo otroci. Dnevno pojemo 3 glavne obroke (zajtrk, kosilo, večerja), vmes imamo dve sadni malici.

Na počitnicah se zabavamo in spoznavamo nova prijateljstva!

 


Plačilo in splošni pogoji:

Po prijavi prejmete račun po pošti na dom in rezervacija za otroka je sprejeta šele ob delnem oz. celotnem plačilu na navedeni tekoči račun. V primeru odpovedi športnega tabora s strani organizatorja, se plačilo povrne v celoti. Potnik ima pravico do pisne odpovedi potovanja, ki jo pisno po priporočeni pošti ali elektronski pošti posreduje Agenciji MINI ŠPORT. V tem primeru ima Agencija MINI ŠPORT pravico do povračila stroškov zaradi odpovedi potovanja, katerih višina je odvisna od časa, ko je potnik predložil odpoved:

do 30 dni pred odhodom ...................... - 20% cene aranžmaja
29 do 22 dni pred odhodom ................ - 30% cene aranžmaja
21 do 15 dni pred odhodom ............... - 50% cene aranžmaja
14 do 8 dni pred odhodom ................. - 80% cene aranžmaja
7 do 1 dneva pred odhodom ............ 100% cene aranžmaja
na dan odhoda, oz. po odhodu aranžmaja .............. 100% cene aranžmaja
Stroške prijave ne glede na datum odpovedi zadrži Agencija MINI ŠPORT, ki znašajo 16,00 EUR in je vključeno v ceno aranžmaja. Ob ustni odpovedi potovanja mora potnik poslati pisno izjavo o odpovedi potovanja. Potnik lahko zamenjavo najde sam in je s tem upravičen do povračila vplačila, razen za morebitno razliko med višino prvotne pogodbene vrednosti in pogodbene vrednosti aranžmaja svoje menjave. Med potovanjem lahko potnik prekine potovanje samo na svojo željo in s pisno izjavo o prekinitvi. Če potnik med potovanjem le-to prekine, ob vrnitvi nima pravice do povračila stroškov.


V primeru odpovedi 7 dni oz. do dan pred pričetkom  tabora, zaračunamo 100% celotnega plačila, zato priporočamo, da sklenete raziko odpovedi zaradi bolezni in ste upravičeni do povračila stroškov prekinitve rezerviranega in neizkoriščenega dela tabora oz. do izbrane cene tabora.
Na taboru otroci prejmejo polni penzion (zajtrk, neomejena količina pijače, kosilo, malica in večerja). Za otroke bodo skrbeli Mini Šport vzgojitelji-animatorji. Potrudili se bomo, da bo Vašemu otroku lepo in zabavno, v naši družbi! Organizacija počitnic poteka v sodelovanju s turistično agencijo Mini Šport d.o.o.

Več o splošnih pogojih agencije MINI ŠPORT 

 Splošni pogoji EKO TABORA: Starš/skrbnik soglašam, da se moj otrok udeleži eko tabora in sprejemam spodaj navedena splošna pravila:

-Izjavljam, da otrok nima bolezni, ki bi ogrožala njegovo življenje ali poslabšala zdravstveno stanje zaradi ukvarjanja s športom -O morebitnih posebnostih otroka (alergije, dietna prehrana ...) bomo predčasno obvestili organizatorja tabora -Potrjujem, da se otrok lahko udeleži tudi ostalih aktivnosti v okviru eko tabora (pohodništvo, sprehodi, ekskurzije, ...) -Za vse vrednostne predmete, ki jih bo prinesel s seboj, odgovarja sam -Strinjam se s tem, da organizator ne nosi odgovornosti za poškodbe otrok v času trajanja eko tabora – počitnic, v kolikor te ne nastanejo kot posledica nezadostnega dolžnega ravnanja protipravnosti in skrbnosti mentorjev, ter opustitve vsakršnega nadzora in dajanja navodil, ki utegne povzročiti škodo. -Organizator se obveže, da bo poskrbel za nujno medicinsko pomoč v primeru bolezni ali poškodb. - V primeru neupoštevanja pravil in predpisov oziroma v primeru ravnanja, ki bi škodoval Mini Športu in ostalim udeležencem, ima organizator pravico udeležencu/ki odpovedati nadaljnje sodelovanje na taboru, brez kakršnegakoli povračila stroškov. Ob prijavi dobite na dom račun, ki ga poravnate, do datuma na računu.

ORGANIZATOR: Agencija Mini šport d.o.o. Plačilni nalog naj se obvezno glasi na referenco oz. na sklic številke računa.

--------------------------------------------

RIZIKO ODPOVEDI POČITNIC IN PREKINITVE POTOVANJA (POVZETO PO ZAVAROVALNICI EUROPAISCHE ):

Zavarujte riziko odpovedi od počitnic, da boste popolnoma brez skrbi, v primeru, da vaš otrok zboli! SPLOŠNI POGOJI - riziko odpovedi >>>

Zavarovalno kritje ZAVAROVANJE ODPOVEDI POTOVANJA
Odpoved potovanja
1. Povračilo stroškov odpovedi potovanja, če ne odidete na potovanje do izbrane cene potovanja
Prekinitev potovanja
2. Povračilo stroškov prekinitve rezerviranega in neizkoriščenega dela potovanja do izbrane cene potovanja
3. Povračilo dodatnih stroškov predčasne vrnitve domov do 100 %
Cena rizika odpovedi za potovanja do;

€ 200,- € 11
€ 300,- € 16
€ 400,- € 20
€ 500,- € 24
€ 750,- € 35
Več informacij v zvezi z rizikom odpovedi od počitnic na:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Mini Novice

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information