• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

 

POLETNI tabori

v juniju, juliju in avgustu 2019

Plavalno Zabavne Počitnice

 PLAVALNE pocitnice

NOVO: stacionarne plavalne počitnice v juliju in avgustu izvajamo v Beli krajini, v Kolpa Resortu. Aktivne poletne počitnice, kjer je poudarek na tečaju plavanja oz. na izpopolnjevanju plavalne tehnike, za otroke med 6. in 12. letom starosti. Naše aktivne - plavalne počitnice potekajo od ponedeljka do petka v Kolpa Resortu, kjer izvajamo tečaj plavanja in zabavno animacijo. ODHOD/PRIHOD: z vlakom, od ponedeljeka do petka

ŠPORTNE AKTIVNOSTI:

* 5 dni intenzivnega tečaja plavanja z licenciranimi učitelji plavanja na biološkem bazenu in plavanje v reki KOLPI

* spanje in namestitev v naravi v lesenih glamping hiškah KOLPA Resort

* odhod z vlakom v ponedeljek dopoldan iz Ljubljane in prihodo na ŽP Ljubljana v v petek 15.07  

* animacija in vodne igre 

* športne igre (odbojka, nogomet, lokostrelstvo ...,)
* ustvarjalne delavnice
* družabne aktivnosti
* prehrana (zajtrk, kosilo, malica, večerja, pijača in sadje)
* Na plavalnih počitnicah bomo en dan namenili tudi lokalni kulinariki in dan preživeli ob obrokih, pripravljenih iz lokalnih belokranjskih sestavin.

* Število mest je OMEJENO.

* Pridržujemo si pravico do spremembo programa! Izvedbo programa prilagodimo glede na vremenske razmere in fizično sposobnost otrok! Vse zunanje in vodne aktivnosti se izvedemo ob primernem vremenu oz. ob ugodnih vremenskih razmerah. Počitnice izvedemo v vsakem vremenu, program pa se lahko spremeni - prilagodi zaradi posebnih okoliščin (deževne dni, vročinski vali ...)

* AKTIVNOSTI: aktivnosti so organizirane v dopoldanskem, popoldanskem in večernem času in so prilagojene delovanju skupinice.

* Možnost in izbira dodatnih modulov za doplačilo: KOLPA ADRENALIN; SAFARI KOLPA; ZORBING nogomet

TERMINI:

 •  CENA: 
 
218 EUR
15. - 19.7.2019 - ZASEDENO

(možnost plačila v 3 obrokih)

 19. - 23.8.2019                      >>> E-prijava
   

Starost udeležencev: od 6 do 12 let

V družbi izkušenih ter prijetnih vaditeljev bodo vaši otroci svoje počitnice preživeli aktivno, navezovali nova prijateljstva ter osvajali nova plavalna znanja!

Posamezni termin se izvede ob prijavi najmanj 10-ih otrok. Posamezne aktivnosti se lahko spremenijo, v kolikor bi to narekovale vremenske razmere. 

 

glamping kolpa EKO tabor plavanje

 

ORGANIZATOR tursitičnega aranžmaja: Agencija MINI ŠPORT d.o.o

 

KAKO POTEKAJO PLAVALNE POČITNICE?

1. Na počitnice se odpravimo z vlakom

2. Nameščeni smo v lesenih glamping hiškah, kjer je prostora dovolj za 7-8 otrok

3. Vsak dan izvajamo tečaj plavanja na bazenu in na reki KOLPI

4. Imamo vodno animacije, se družimo in proste termine namenjenimo druženju in ustvarjanju

5. Za prehrano je poskrbljeno

6. Odhod domov z vlakom, prihod na ŽP Ljubljana v petek ob 15.07

VAROVANJE PODATKOV

Mini Šport se zavezuje, da bo osebne podatke pridobljene s prijavnicami uporabljala izključno za lastne potrebe. Starši oz. njihovi skrbniki se s prijavo na tečaj plavanja, strinjajo s fotografiranjem in snemanjem izključno v namene promocije Mini Športa. Pridržujemo si pravico do spremembe ali dopolnitve splošnih pogojev in programa v primeru, da bi tako narekovale vremenske razmere.


 RIZIKO ODPOVEDI POČITNIC IN PREKINITVE POTOVANJA: (Povzeto po zavarovalnici Europaische)

Zavarujte riziko odpovedi od počitnic, da boste popolnoma brez skrbi, v primeru, da vaš otrok zboli!


Plačilo in splošni pogoji:

S plačilom akontacije potnik izrazi sprejem ponudbe, zaradi česar se dana pisna ponudba šteje kot pogodba. Preostali del cene turističnega aranžmaja plača potnik najmanj 30 dni pred začetkom potovanja oziroma, kakor je navedeno v programu. Plačilo akontacije se ne vrača. Možnost plčaila na 3 obroke.

SPLOŠNI POGOJI - riziko odpovedi >>>

POGOSTA VPRAŠANJA:

Do kdaj se je potrebno prijaviti? Prijave so prijave možne do zasedenosti mest. Zaradi lažje in boljše organizacije vas prosimo, da prijavo izpolnite čim prej.

 

Kako v primeru, če otrok zboli ali neudeležbe?

Skladno s splošnimi pogoji, vrnemo del vplačanega zneska, glede na datum odpovedi, ko je potnik predložil odpoved. V tem primeru ima Agencija MINI ŠPORT d.o.o. pravico do povračila stroškov zaradi odpovedi potovanja, katerih višina je odvisna od časa, ko je potnik predložil odpoved: do 45 dni pred odhodom - 20% cene aranžmaja, 44 do 30 dni pred odhodom - 30% cene aranžmaja, 29 do 23 dni pred odhodom - 50% cene aranžmaja, 22 do 15 dni pred odhodom - 80% cene aranžmaja, 14 do 8 dni pred odhodom - 90% in od 8 do dneva pred odhodom 100% cene aranžmaja, na dan odhoda, oz. po odhodu aranžmaja 100% cene aranžmaja. Priporočamo, da sklenete riziko odpovedi zaradi bolezni in ste upravičeni do povračila stroškov prekinitve rezerviranega in neizkoriščenega dela potovanja do izbrane cene potovanja.


Splošni pogoji turistične agencije >>>

Potnik ima pravico do pisne odpovedi potovanja, ki jo pisno po priporočeni pošti ali elektronski pošti posreduje Agenciji MINI ŠPORT. V tem primeru ima Agencija MINI ŠPORT pravico do povračila stroškov zaradi odpovedi potovanja, katerih višina je odvisna od časa, ko je potnik predložil odpoved. Stroške prijave ne glede na datum odpovedi zadrži Agencija MINI ŠPORT, ki znašajo 16,00 EUR in je vključeno v ceno aranžmaja.  

SPLOŠNI POGOJI - riziko odpovedi >>>

 

Mini Novice

 • VPIS v novo plavalno sezono
  Write on Ponedeljek, 03 Junij 2019 NOVA PLAVALNA SEZONA 2019/2020: Odprte so že prijave za novo plavalno sezono na bazenu Draga Ig, od konca septembra 2019 dalje. Prednosti naše vodene vadbe plavanja: * omejene število otrok *... Preberi vse
  NOV poletni tabor: Pustolovščina Zlatega meča
  Write on Sreda, 08 Maj 2019 NOVO: Akcijska pustolovščina - POČITNIŠKI TABOR Tabor za vse pustolovke in pustolovce, ki si želijo izkusiti nepozabne dogodivščine v divjini narave! Zlati meč: Obstaja legenda, da so ga... Preberi vse
 • Eko tabor Kolpa 2019
  Write on Petek, 29 Marec 2019 100% doživetje za otroke!     100% doživetje v naravi from Mini Šport on Vimeo. Preberi vse
  Obvestilo ...
  Write on Sreda, 03 April 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information