top of page

EKO TABOR KOLPA - Več kot le počitnice! 

Eko tabor Kolpa - Vesolje

Pozor, pozor! Čaka te vesoljska pustolovščina, ki ti bo vzela dih!

 

Ne le da se bomo potopili v globino vesolja, ampak se bomo tudi razgibali in zabavali kot še nikoli.

Čaka nas 5-dnevno raziskovalno potovanje, kjer bomo odkrivali prelepo naravo, se kopali v bazenu, veslali po reki Kolpi, se vozili na štirikolesnikih in še marsikaj!

Za male astronavte pa imamo pripravljeno celotno astronavtsko šolo, kjer se bodo spoznavali z vesoljem. In kot da to še ni dovolj, nas čakajo tudi ribiški izleti in nepozabna kulinarična doživetja! Kaj še čakaš? Pridruži se nam na tej nepozabni pustolovščini!

Letošnji seznam aktivnosti na Eko taboru Kolpa je tako raznolik, da je res težko odločiti, s čim začeti. Od kopanja v bazenu in osvežujočih skokov v reko Kolpo do ribolova in veslanja na Kolpi bodo otroci obkroženi z nepozabno naravo.

 

Hkrati bodo spoznavali vesolje in celo gradili raketo na vodni pogon – kdo ve, morda bo prav kateri izmed otrok naslednji astronavt?


Uživali bodo v zabavnem programu, kinu ali pa ustvarjalnih delavnicah. Če pa se vaši otroci radi preizkusijo s štirikolesnikom ali pa radi pripravljajo okusne in slastne dobrote, tudi to je del programa. Zagotovo pa je, da bodo poleg nepozabnih spominov odnesli domov tudi nova prijateljstva.

Termini počitnic: 
 

26. - 30.6.2023   /       03.- 7.7.2023     /      10. - 14.2023  /   21. - 25.8.2023