top of page

EKO TABOR KOLPA - Raziskuj, uživaj, ohranjaj ! 

Eko tabor Kolpa - Raziskuj, Uživaj, Ohranjaj!

 

Počitnice 2024: glamping, plavanje s konji, eko spust s čolni in vesele aktivnosti.

 

Pridružite se nam na edinstvenem počitniškem programu, ki združuje zabavo, pustolovščino in odgovorno ravnanje do okolja

 

Program:

 

1. Unikatno doživetje in edinstveno doživetje: Plavanje s konji: Nepozabna in izobraževalna izkušnja za otroke. 

Otroci ne bodo le uživali v plavanju s temi gracioznimi bitji, temveč bodo tudi razvijali povezavo z njimi, razumevanje njihovega obnašanja in izkušnje, ki jih ne bodo pozabili. Delavnica je edinstvena v Sloveniji in jo vodita izkušena pedagoginja Geštalt izkustvene družinske terapije ter magistrica znanosti o živalih, in strokovnjak na področju obnašanja ter treninga konj. 

 

2. Ekološki Spust s Kanuji po Kolpi: Zgrabite vesla in se pridružite pustolovščini na reki Kolpi, eni najčistejših evropskih vodotokov. Poleg uživanja v naravi bomo aktivno, s skupnimi močmi, sodelovali pri čiščenju nabrežja reke Kolpe, in tako pomembno prispevali k zmanjšanju količine odpadkov, ki bi sicer končali v rekah in morjih.

 

3. Športne aktivnosti: Izkusili boste nepozabne športne aktivnosti v naravi! S plavanjem in kolesarjenjem po slikoviti okolici ter spretnostno vožnjo na kolesarskem poligonu, boste odkrili nove dimenzije zabave in rekreacije.

Zaplavali boste v naravnem bazenu in reki Kolpi, obdani z zelenjem in osvežujočem okolju.

 

4. Aktivnosti v Naravi: Za tiste, ki iščete adrenalin, smo pripravili motokros in archery tag. Za ustvarjalne duše pa bomo organizirali delavnice houlahop-a, žongliranja ter izdelovanja inštrumentov iz recikliranih materialov.

 

Večerni trenutki: Po napornem dnevu se bomo sprostili ob tabornem ognju, kinu in se naučili osnov Capoeire, ki združuje gibljivost in ritmičnost.

 

Nastanitev: Otroci bodo bivali v naravnih, lesenih hiškah, kjer se bodo lahko prepuščali brezskrbnemu raziskovanju, medtem ko mi skrbimo za njihovo zabavo in varnost.

Klimatizirane glamping hišicah, oblikovane s poudarkom na trajnosti, v enem izmed najlepših glampingov v Evropi, ki je ponosni prejemnik certifikata Zeleni ključ.

 

CENA: 388,00

Paket vključuje vse, kar potrebujete za brezskrbne počitnice – nastanitev, prevoza z vlakom iz Ljubljane do Metlike in nazaj, 24-urno varstvo za otroke ter okusne in zdrave obroke, do številnih aktivnosti in večernih druženj.

 

Poleg tega vam ponujamo možnost zavarovanja rizika odpovedi, da bodo vaše počitnice resnično brezskrbne.

 

 

Pridružite se na našem trajnostnem počitniškem programu, kjer bomo skupaj ustvarjali nepozabne spomine in hkrati skrbeli za naš planet.

Pocitnice Program Eko tabor

Termini počitnic: 
1 - 5.7.2024 ali 26. - 30.8.2024

All Videos

All Videos

Watch Now