top of page

TEČAJ PLAVANJA - 10 urni

Intenzivni 10 urni tečaj plavanja;
bazen Šentvid pri Stični

Da bodo otroci na poletne norčije kar najbolje pripravljeni, smo za vse neplavalce in pol- plavalce pripravili plavalni tečaj, kjer se bodo lahko na sproščen in varen način spoznali z nekaterimi zakonitostmi vode in osnovnimi plavalnimi tehnikami.

 

Intenzivni tečaj plavanja je namenjen otrokom od 4. leta starosti. Temelji na igri in dobrem počutju v in ob vodi. Tečaj poteka v navedenih terminih 1x tedensko na bazenu Šentvid pri Stični. Bazen je nadstandarden, voda ima 32 C in je tako primeren tudi za otroke, ki jih v bazenih rado zebe. 

 

V skupini oz. hkrati na bazenu max. do 15 otrok. Število mest na bazenu je omejeno!

KAJ SE UČIMO NA TEČAJU PLAVANJA?

Osvežimo plavalno tehniko ali se se skozi igro prilagajamo na vodo.

PLAVALEC ZAČETNIK: program temelji na igrah, skozi katere otroci spoznavajo zakonitosti vode in se prilagodijo na vodo. Pomembno je, da se v vodi zabavajo in uživajo.

Cilj programa je, da bodo otroci prilagojeni na vodo, da bodo lebdeli na hrbtu in brez zadržkov potapljali glavo.
PLAVALEC POL - PLAVALEC: spoznava zakonitosti vode (upor vode, ravnotežje, lebdenje ...), potapljanje glave, gledanje pod vodo, izdihovanje v vodo, lebdenje na trebuhu, lebdenje na hrbtu, drsenje na trebuhu v iztegnjenem položaju, učenje gibanja nog in rok.
PLAVALEC - IZPOPOLNJEVALNI program: učenje pravilne koordinacije osnovne plavalne tehnike z gibanjem nog in rok, učenje pravilnega izdihovanja v vodo med plavanjem, varen skok na glavo, učenje pravilne koordinacije plavanja z gibanjem glave in dihanjem.

TEČAJ plavanja Šentvid pri Stični

plavanje_sola_tecaji.jpg

10 urni tečaj plavanja. Temelji na igri in dobrem počutju v in ob vodi.

Termin ponedeljek 18.30

Predviden začetek 26. februar 2024

*10-urni tečaj poteka naslednje termine: 


- Petek 17.30 - 18.30, začetek 9februar 2024 - ZASEDENO

*NOV 10 urni tečaj plavanja:  

- ponedeljek 18.30 - 19.30, predviden začetek 26. februar 2024 

* možnost spremembe termina, o spremembi boste pravočasno obveščeni.

Plačilo in splošni pogoji:

Veseli bomo vašega klica, morebitnih vprašanj ali prijave na program. Več informacija na št: 031 877 754, ali info@minisport.si

CENA: 187,00 EUR


SPLOŠNI pogoji in IZVEDBA RAZPISANIH PROGRAMOV IN SPREMEMBE PROGRAMOV: >>>

Pridržujemo si pravice za spreminjanje programa tekom sezone.

 

ODPOVED PROGRAMA: Pridržujemo si pravice do odpovedi programa v primeru premajhnega števila prijavljenih ali spremembe programa oz. kraja izvedbe ali izrednega dogodka. O odpovedi bomo starše obvestili pravočasno. Po prijavi prejmete račun po e-pošti, ki ga poravnate do datuma plačila računa. 


V primeru, da se tečaja ne boste udeležili, je potrebno odpovedati vsaj 5 dni pred pričetkom tečaja, žal za kasnejšo odpoved plačil ne vračamo. 

Anchor 1
bottom of page