top of page

čet., 05. mar.

|

Bazen Draga IG

10 urni tečaj plavanja, Draga Ig

Intenzivni tečaji plavanja, bazen Draga IG. Otroke neplavalce in polplavalce bomo skozi plavalni tečaj kar najbolje pripravili na poletne norčije v vodi ter jih spoznali z nekaterimi zakonitostmi vode in osnovnimi plavalnimi tehnikami. Plavalni tečaj za otroke po naših učnih metodah temelji na igri

10 urni tečaj plavanja, Draga Ig
10 urni tečaj plavanja, Draga Ig

Termin & Lokacija

05. mar. 2020, 19:00 – 14. maj 2020, 20:00

Bazen Draga IG, Draga 1, 1292

O dogodku

KAJ SE UČIMO NA TEČAJU PLAVANJA?

  • PLAVALEC ZAČETNIK: program temelji na igrah, skozi katere otroci spoznavajo zakonitosti vode in se prilagodijo na vodo. Pomembno je, da se v vodi zabavajo in uživajo. Cilj programa je, da bodo otroci prilagojeni na vodo, da bodo lebdeli na hrbtu in brez zadržkov potapljali glavo.
  • PLAVALEC POL - PLAVALEC: spoznava zakonitosti vode (upor vode, ravnotežje, lebdenje ...), potapljanje glave, gledanje pod vodo, izdihovanje v vodo, lebdenje na trebuhu, lebdenje na hrbtu, drsenje na trebuhu v iztegnjenem položaju, učenje gibanja nog in rok.
  • PLAVALEC - IZPOPOLNJEVALNI program: učenje pravilne koordinacije osnovne plavalne tehnike z gibanjem nog in rok, učenje pravilnega izdihovanja v vodo med plavanjem, varen skok na glavo, učenje pravilne koordinacije plavanja z gibanjem glave in dihanjem.

Deli Dogodek

bottom of page