top of page

pon., 02. mar.

|

Bazen Draga IG

Draga Ig

Intenzivni tečaji plavanja, bazen Draga IG. Otroke neplavalce in polplavalce bomo skozi plavalni tečaj kar najbolje pripravili na poletne norčije v vodi ter jih spoznali z nekaterimi zakonitostmi vode in osnovnimi plavalnimi tehnikami. Plavalni tečaj za otroke po naših učnih metodah temelji na igri

Draga Ig
Draga Ig

Termin & Lokacija

02. mar. 2020, 19:00 – 18. maj 2020, 20:00

Bazen Draga IG, Draga 1, 1292

O dogodku

KAJ SE UČIMO NA TEČAJU PLAVANJA?

  • PLAVALEC ZAČETNIK: program temelji na igrah, skozi katere otroci spoznavajo zakonitosti vode in se prilagodijo na vodo. Pomembno je, da se v vodi zabavajo in uživajo. Cilj programa je, da bodo otroci prilagojeni na vodo, da bodo lebdeli na hrbtu in brez zadržkov potapljali glavo.
  • PLAVALEC POL - PLAVALEC: spoznava zakonitosti vode (upor vode, ravnotežje, lebdenje ...), potapljanje glave, gledanje pod vodo, izdihovanje v vodo, lebdenje na trebuhu, lebdenje na hrbtu, drsenje na trebuhu v iztegnjenem položaju, učenje gibanja nog in rok.
  • PLAVALEC - IZPOPOLNJEVALNI program: učenje pravilne koordinacije osnovne plavalne tehnike z gibanjem nog in rok, učenje pravilnega izdihovanja v vodo med plavanjem, varen skok na glavo, učenje pravilne koordinacije plavanja z gibanjem glave in dihanjem.

Deli Dogodek

bottom of page