top of page

pon., 16. mar.

|

eko tabor KOLPA

EKO TABOR KOLPA, Možganske počitnice (1)

EKO tabor Kolpa ponuja otrokom, daleč stran od nepotrebnih motenj sodobne tehnologije, 5 dni polnih dogodivščin. Seznam aktivnosti je res dolg, program pa lahko sestavite kar sami in svojemu otroku tako ustvarite povsem personalizirane počitnice.

EKO TABOR KOLPA, Možganske počitnice  (1)
EKO TABOR KOLPA, Možganske počitnice  (1)

Termin & Lokacija

16. mar. 2020, 07:30 – 11:30

eko tabor KOLPA, Krasinec 1, Metlika

O dogodku

EKO TABOR KOLPA in Možganske počitnice:

 

V letošnjem letu je v okviru programa EKO tabora po novem na voljo:

  1. jutranja šola plavanja,
  2. zorbing nogomet (zabavna borba v zorbing mehurčku)
  3. delavnica o temeljnih postopkih oživljanja, s katero želimo povečati zavedanje pomembnosti pravočasnega oživljanja. 
  4. EKO tabor Kolpa – Možganske počitnice pa bodo pritegnile mlade, ki se ne ustrašijo razmigavanja z možgančki niti med počitnicami. Na taboru se nam bo pridružil Nik Škrlec, igralec, državni prvak v pomnjenju in rekorder v recitiranju decimalk števila π.

In kaj še počnemo na taboru?

Program EKO tabora Kolpa poteka skozi ves dan dan, večeri pa podo namenjeni druženju ob tabornem ognju, pečenju koruze in opazovanju zvezdnih utrinkov. Otroci se bodo lahko v vročih dneh osvežili s plavanjem v Kolpi, se preizkusili v vožnji s kajakom ali supom, sodelovali v družabnih in adrenalinskih igrah. Odpravili se bomo na pohode v bližnje gozdove in iskali skrite zaklade ter se naučili osnov lokostrelstva. Tisti, ki radi ustvarjajo, bodo lahko izdelali svečke iz čebeljega voska, risali z vinom in gravirali. Komur pa našteto še ne bo dovolj, si lahko izbere tudi katerega od dodatnih modulov: Kolpa Adrenalin, jahanje, Mini Safari Kolpa in potapljanje.

Redna CENAi: 238 EUR

Akcijska cena: 208 EUR do 16.5.2020

Deli Dogodek

bottom of page