top of page

pet., 07. jan.

|

Bazen Šentvid pri Stični

Tecaj 10 ur, 18.30 - petek

Osvežimo plavalno tehniko in skozi igro razvijamo plavalno tehniko. Cena: 158 EUR (Možno je koriščenje novih BON21 bonov. Unovčljivi so za vse plavalne programe).

Tecaj 10 ur, 18.30 - petek
Tecaj 10 ur, 18.30 - petek

Termin & Lokacija

07. jan. 2022, 18:30 – 19:30

Bazen Šentvid pri Stični , Šentvid pri Stični 44, 1296 Šentvid pri Stični, Slovenia

Guests

O dogodku

Cena tečaja: 158,00 

Intenzivni tečaj plavanja je namenjen otrokom od dopolnjenega 3,5. leta starosti. Temelji na igri in dobrem počutju v in ob vodi. 

Tečaj poteka v navedenih terminih 1x tedensko na bazenu Šentvid pri Stični. Bazen je nadstandarden, voda ima 32 C in je tako primeren tudi za otroke, ki jih v bazenih rado zebe.

10 urni tečaj plavanja, učenja na programu: 

  1. PLAVALEC ZAČETNIK: program temelji na igrah, skozi katere otroci spoznavajo zakonitosti vode in se prilagodijo na vodo. Pomembno je, da se v vodi zabavajo in uživajo.
  2. Cilj programa je, da bodo otroci prilagojeni na vodo, da bodo lebdeli na hrbtu in brez zadržkov potapljali glavo. PLAVALEC POL - PLAVALEC: spoznava zakonitosti vode (upor vode, ravnotežje, lebdenje ...), potapljanje glave, gledanje pod vodo, izdihovanje v vodo, lebdenje na trebuhu, lebdenje na hrbtu, drsenje na trebuhu v iztegnjenem položaju, učenje gibanja nog in rok.
  3. PLAVALEC - IZPOPOLNJEVALNI program: učenje pravilne koordinacije osnovne plavalne tehnike z gibanjem nog in rok, učenje pravilnega izdihovanja v vodo med plavanjem, varen skok na glavo, učenje pravilne koordinacije plavanja z gibanjem glave in dihanjem.

Deli Dogodek

bottom of page