EKO tabor Kolpa – Teen Adventure Camp

Teen Adventure Camp

Nore dogodivščine in zanimivi izzivi

Že veste, kaj boste počeli te počitnice? Razmigavanje možgančkov morda ni za vas? Za vse najstnike od 12 do 16 let smo pripravili prav poseben program, da vam tokrat med počitnicami res ne bo dolgčas. Pa še odgovore na marsikatero vprašanje boste dobili.

Počitnice so prav zagotovo čas, ko si želimo poizkusiti nekaj novega, zabavnega, morda nekaj za kar sicer ne bi imeli priložnosti. Bi se udeležili Pirates adventures? Ste dovolj pogumni, da se zoperstavite Kolpskim piratom, greste na river turbing po Kolpi ali pa se pomerite v Zorbing nogometu?

Morda bi vas bolj pritegnil beach tenis, vožnja s kajakom ali supom? Da vse ne bo le v duhu športa in gibanja, lahko svojo ustvarjalno žilico pokažete pri vinorelu (slikanje z vinom), kuharski delavnici, food casinoju ali land artu (delavnica z naravnimi materiali. 

Posebnost tega tabora pa so prav zagotovo debate, ki bodo pokrivale različne tematike, ki najstnike večkrat težijo. Lahko se zgodi, da se težko izrazimo, ne vemo, kako naj učinkovito in jasno povemo kar želimo, kar si mislimo. Morda imamo vprašanja, ki si jih ne želimo postaviti staršem ali učiteljem?

Debate o cool temah

Debate, ki jih razvijamo z mladostniki izhajajao iz NLP tehnik in bodo mladim pomagale pri jasnem in konkretnem izražanju.

Pokrile bodo teme kot so: Love your #Selfie: Zdrava samopodoba, Dejtanje: iskanje prave ljubezni, Pod pritiskom: resnica o pritisku sovrstnikov, Kaj je smisel življenja, Varni na internetu, …

Eko tabor Kolpa

TEEN ADVENTURE

DSC_9377.JPG

4 dni, 25.6 - 28.6.2020

Posebnost tega tabora pa so prav zagotovo debate, ki bodo pokrivale različne tematike, ki najstnike večkrat težijo. 

CENA: 188 EUR

Cena
 

Akcijska cena podaljšanja do 15.6.2020: 208 EUR (5 dni)

188 EUR (4-dnevni tabor)

Redna cena: 238 EUR.


Pomembno obvestilo glede počitnic: Spremljamo stanje in se sproti prilagajamo situaciji v Sloveniji. Prijave zbiramo že sedaj, s plačili in akontacijami bomo počakali, ko bo situacija glede sprostitev gibanja in odpiranja namestitev, znana. 


V ceno je všteto spanje v lesenih hiškah, prevoz z vlakom v obe smeri (Ljubljana-Metlika, Metlika-Ljubljana), 24 urna skrb za otroke, vsak dan trije okusni in zdravi obroki (zajtrk, kosilo, večerja) in popoldanska malica, izvajanje aktivnosti po programu in večerne animacije.

Možnost zavarovanja rizika odpovedi in možno plačilo na obroke. Popust 5% popust na 2. otroka, popusti se ne seštevajo. 

Termina:

25. - 28.6.2020 (4 dni)

29.6 - 3.7.2020

Izbira dodatnih modulov, ob doplačilu:

Kolpa Adrenalin

Vključuje paintball in obisk adrenalinskega parka.

23 EUR

Jahanje

Vodeno jahanje in spoznavanje jahalne opreme ter konj.

15 EUR

Mini Safari

S strokovnim vodstvom in licenciranim vodičem.

48 EUR

Potapljanje

8+ (vključuje: potopa v bazenu in reki, opremo, diplomo in licencirane inštruktorje. 52 EUR

Komu je namenjen?

Le kdo si ne bi želel udeležiti našega tabora? Za vse najstnike od 12 do 16 let.

Nastanitev: Kolpa Resort

Udeleženci bivajo znotraj Kolpa Resorta, ki se nahaja v idilični vasi Krasinec v Beli krajini. Resort svojim gostom ponuja nastanitev s prekrasnim pogledom na okoliške gričke in doline, osvežitev v naravnem plavalnem bazenu ter aktivno preživljanje prostega časa v naravi. 

Bivanje je organizirano v lesenih glamping hiškah, kjer otroci spijo v svojih spalnih vrečah. Hiške sprejmejo do 8 otrok.

1/9

Splošni pogoji in informacije: