top of page

EKO tabor Kolpa – Teen Adventure Camp

Teen Adventure Camp

Nore dogodivščine in zanimivi izzivi

Že veste, kaj boste počeli te počitnice? Razmigavanje možgančkov morda ni za vas? Za vse najstnike od 12 do 16 let smo pripravili program, da vam tokrat med počitnicami res ne bo dolgčas. Pa še odgovore na marsikatero vprašanje boste dobili.

Počitnice so prav zagotovo čas, ko si želimo poizkusiti nekaj novega, zabavnega, morda nekaj za kar sicer ne bi imeli priložnosti. Vas zanima vesolje ali te morda pritegnila odbojka, vožnja s kajakom ali supom? Da vse ne bo le v duhu športa in gibanja, lahko svojo ustvarjalno žilico pokažete pri debatnih delavnicah. 
 

Posebnost tega tabora pa so prav zagotovo debate, ki bodo pokrivale različne tematike, ki najstnike večkrat težijo. Lahko se zgodi, da se težko izrazimo, ne vemo, kako naj učinkovito in jasno povemo kar želimo, kar si mislimo. Morda imamo vprašanja, ki si jih ne želimo postaviti staršem ali učiteljem?

Kje smo nastanjeni?

Otroci bivajo v glampingu Kolpa Resorta, ki se nahaja v idilični vasi v Beli krajini. Bivajo v naravnih - lesenih klimatiziranih hiškah, ki sprejmejo od 6 do 7 otrok. 

Nič se ne more primerjati s pogledom na odprto nebo, svežim zrakom in vonjem lesa! 

Glamping Kolpa Resort je izbran za enega najlepših glampingov v Evropi.

Debate o cool temah

Debate, ki jih razvijamo z mladostniki izhajajo iz NLP tehnik in bodo mladim pomagale pri jasnem in konkretnem izražanju.

Delavnice in ŠPORTNE aktivnosti:
  • Tema: Vesolje

  • Debatne delavnice

  • Druženje in igre ob tabornem ognju

  • Kino pod zvezdami

  • Kopanje v reki Kolpi in naravnem bazenu

  • Supanje & Kajak​

  • Vikinški šah (KUBBS)

  • ... in še mnogo več ... 

Redna cena: 358,00


V ceno je všteto spanje v lesenih hiškah, prevoz z vlakom v obe smeri (Ljubljana-Metlika, Metlika-Ljubljana), 24 urna skrb za otroke, vsak dan trije okusni in zdravi obroki (zajtrk, kosilo, večerja) in popoldanska sadna malica, izvajanje aktivnosti po programu in večerne animacije.

Možnost zavarovanja rizika odpovedi.
Popust 5% na 2. otroka; popusti se med seboj ne seštevajo.

Potrebujete več možnosti? Za popolno izkušnjo prilagajanja si lahko omislite dodatne module: Kolpa Adrenalin (Adrenalinski park in Archery tag-om - lokostrelsko bitko), in Mini Safari Kolpa ...

Termina: 26. - 30.6.2023

Izbira dodatnih modulov, ob doplačilu:

Kolpa Adrenalin

Vključuje bitko s posebnimi loki in obisk adrenalinskega parka.

26 EUR

Mini Safari

S strokovnim vodstvom in licenciranim vodičem.

48 EUR

Splošni pogoji in informacije:

bottom of page