EKO tabor Kolpa – Teen Adventure Camp

Teen Adventure Camp

Nore dogodivščine in zanimivi izzivi

Že veste, kaj boste počeli te počitnice? Razmigavanje možgančkov morda ni za vas? Za vse najstnike od 12 do 16 let smo pripravili prav poseben program, da vam tokrat med počitnicami res ne bo dolgčas. Pa še odgovore na marsikatero vprašanje boste dobili.

Počitnice so prav zagotovo čas, ko si želimo poizkusiti nekaj novega, zabavnega, morda nekaj za kar sicer ne bi imeli priložnosti. Vas zanimajo eterična olja iz nabranih zelišč?

Morda bi vas bolj pritegnil beach tenis, vožnja s kajakom ali supom? Da vse ne bo le v duhu športa in gibanja, lahko svojo ustvarjalno žilico pokažete pri debatnih delavnicah. 
 

Posebnost tega tabora pa so prav zagotovo debate, ki bodo pokrivale različne tematike, ki najstnike večkrat težijo. Lahko se zgodi, da se težko izrazimo, ne vemo, kako naj učinkovito in jasno povemo kar želimo, kar si mislimo. Morda imamo vprašanja, ki si jih ne želimo postaviti staršem ali učiteljem?

Kje smo nastanjeni?

Otroci spijo v klimatiziranih glamping hiškah, ki sprejmejo do 7 otrok. Bivajo v glampingu Kolpa Resorta, ki se nahaja v idilični vasi v Beli krajini.

Glamping gostom ponuja nastanitev s prekrasnim pogledom na okoliške gričke in doline, osvežitev v naravnem plavalnem bazenu ter aktivno preživljanje prostega časa v naravi. 

1/9

Debate o cool temah

Debate, ki jih razvijamo z mladostniki izhajajao iz NLP tehnik in bodo mladim pomagale pri jasnem in konkretnem izražanju.

Delavnice: 
  • Pridelava eteričnih olj (destilacija) iz nabranih zelišč.

  • debatne delavnice: Love your #Selfie: Zdrava samopodoba,

  • Dejtanje: iskanje prave ljubezni, Pod pritiskom: resnica o pritisku sovrstnikov, Kaj je smisel življenja, Varni na internetu, …

  • Druženje in igre ob tabornem ognju

  • Kino pod zvezdami

 

ŠPORTNE aktivnosti: 
  • Kopanje v reki Kolpi in naravnem bazenu

  • Supanje & Kajak​

  • Vikinški šah (KUBBS)

  • ... in še mnogo več ... 

Redna cena: 328,00


V ceno je všteto spanje v lesenih hiškah, prevoz z vlakom v obe smeri (Ljubljana-Metlika, Metlika-Ljubljana), 24 urna skrb za otroke, vsak dan trije okusni in zdravi obroki (zajtrk, kosilo, večerja) in popoldanska sadna malica, izvajanje aktivnosti po programu in večerne animacije.

Možnost zavarovanja rizika odpovedi in možno plačilo na 2 obroka. 

Termina: 22. - 26.8.2022

Izbira dodatnih modulov, ob doplačilu:

Kolpa Adrenalin

Vključuje bitko s posebnimi loki in obisk adrenalinskega parka.

25 EUR

Mini Safari

S strokovnim vodstvom in licenciranim vodičem.

48 EUR

Eko tabor Kolpa

TEEN ADVENTURE

kolpa_glamping_066.jpg

Teen adventure camp 27.6 - 1.7.2022

Posebnost tega tabora pa so prav zagotovo debate, ki bodo pokrivale različne tematike, ki najstnike večkrat težijo. 

Splošni pogoji in informacije: