top of page

PUSTOLOVSKI TABOR

Pustolovščina Zlatega meča

 

Tabor za vse pustolovke in pustolovce, ki si želijo izkusiti nepozabne dogodivščine v divjini narave! Čaka nas plezanje po drevesih, skrivanje v visoki praproti, izdelovanje lastnih lokov in mečev ter grajenje zaklonišč s ponjavami.

 

S kamuflažo iz rastlin bomo skušali prelisičiti stražo in osvojiti zastavo iz nasprotnikovega ozemlja, s pomočjo zemljevida pa bomo poiskali zakopani skrivni zaklad. Ob večernem ognju bomo pekli hrenovke, plesali bojne plese, poslušali zanimive zgodbe in si pripovedovali, kakšen je bil naš pustolovski dan.

Zlati meč: Obstaja legenda, da so ga nekje skrili ... Ga lahko letos najdeš prav ti oz. tvoja skupina? 
Pustolovščina je namenjena otrokom od 6 - 14 let.  

 

Pustolovec pa je lahko uspešen le, če zna dobro sodelovati v svoji skupini, ki je pogosto potrebna za zmago!
Zato nas bodo vse dni spremljale tudi zabavne skupinske igre, ki spodbujajo domišljijo in soočenje z izzivi vsakdanjega življenja ter krepijo socialne veščine. Domov se bomo vrnili z nepozabnimi spomini, novimi prijateljstvi. Pa tudi s kakšno prasko ali buško, ki je nepogrešljiv del otroške igre v naravi.Tabor je namenjen vsem otrokom od 6 - 14 let in omogoča zdravo povezanost z naravo, kjer se otroci preko številnih izzivov in fizičnih aktivnosti spočijejo od sodobne tehnologije, povežejo z lastnimi potenciali in notranje umirijo.


Za različne bojevniške igre bodo otroci razdeljeni v manjše starostne skupine, uporabljali bodo Paintball markerje ter meče, ki jih bodo izdelali sami.
Bojevniške igre bodo potekale pod nadzorom, rekviziti pa bodo izven časa iger umaknjeni na varno.

Image by Dariusz Sankowski
bottom of page