• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

368 €

 

Smučarske počitnice MB Pohorje, 19 - 23.2.2018

Smučarske počitnice Pohorje

 

smucanje otroci

Med zimskimi smučarskami počitnicami, za otroke, od 6 do 14. leta. Tečaj smučanja je za otroke namenjen tako izkušenim smučarjem, kot začetnikom. Športne in zabavne počitnice za otroke, na katerih se program izvaja cel dan, večeri pa so namenjeni zabavi. Na smučarskih počitnicah imajo otroci dnevno 4 obroke hrane, čez cel dan pa lahko posegajo po neomejenih količinah brezalkoholnih pijač. Poskrbljeno tudi za posebno/dietno hrano. Hotel Videc ima vse sobe so opremljene s televizijo, internetom, kopalnico, WC-jem, balkonom.

Kaj nudimo? 5 dni smučarskih aktivnosti, zabave in animacije ter dnevna reportaža fotografij

Otroci so razdeljeni v manjše skupine, do 6 otrok/učitelja smučanja, tako da je šola smučanja ali bordanja kakovostna in zabavna. Možnost plačila na več obrokov in ZAVAROVANJE rizika odpovedi!

Prijava na tečaj smučanja oz. šola smučanja in tečaj deskanja za otroke:

5 DNEVNI PROGRAM VKLJUČUJE:        od 19. - 23.2.2018

* 5 dnevni tečaj smučanja/tečaj deskanja
* avtobusni prevoz Lj - Mariborsko POHORJE - Ljubljana

* nastanitev v hotelu Videc 
* 4x polni penzion (5 obrokov hrane dnevno)

* smučarske karte

* Fun PARK

* Družabni animacijski program - prilagojen za mlajše kot starejše otroke 

* kopanje v bazenu Wellness centra Bolfenk

* profesionalni učitelji smučanja/deskanja na snegu

* zaključna tekma, diploma 

odhod z avtobusom iz Ljubljane

*Možna izposoja smučarske opreme za doplačilo 50 EUR

Cena programa:

 

REDNA cena: 368 EUR

>>> E Prijava na počitnice


Info, program in kontakti: 

Program izvaja turistična agencija Mini Šport d.o.o. Več info: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; T: 031 877 754 

POGOSTA VPRAŠANJA:

Do kdaj se je potrebno prijaviti? Prijave so prijave možne do zasedenosti mest.

Zaradi lažje in boljše organizacije vas prosimo, da prijavo izpolnite čim prej.

Kako v primeru, če otrok zboli?

Skladno s splošnimi pogoji, vrnemo del vplačanega zneska, glede na datum odpovedi, ko je potnik predložil odpoved: do 30 dni pred odhodom - 20% cene aranžmaja, 29 do 22 dni pred odhodom - 30% cene aranžmaja, 21 do 15 dni pred odhodom - 50% cene aranžmaja, 14 do 8 dni pred odhodom - 80% cene aranžmaja, 7 do 1 dneva pred odhodom 100% cene aranžmaja, na dan odhoda, oz. po odhodu aranžmaja 100% cene aranžmaja.
Priporočamo, da sklenete riziko odpovedi zaradi bolezni in ste upravičeni do povračila stroškov prekinitve rezerviranega in neizkoriščenega dela potovanja do izbrane cene potovanja.
Splošni pogoji: http://www.minisport.si/component/content/article/2-vsebina/predstavitvene-strani/317-splosni-pogoji-poslovanja

SPLOŠNI POGOJI - riziko odpovedi >>>


 

Ali si opremo lahko izposodimo?

Seveda, si opremo tudi lahko izposodite, ob prijavi sporočite: št. noge, višino in težo vašega otroka. Celoten najem smučarske opreme znaša 50 EUR/počitnice.

Ali upoštevate želje otrok, če želi biti otrok s prijateljem v sobi?

Seveda. Ob prijavi napišite s kom si želi vaš otrok biti v sobi.

Ali lahko plačamo počitnice na obroke?

Seveda, možnost je plačilo na obroke, ko sklenemo medsebojni dogovor. Pri plačilu na obroke, se akcijska cena počitnic ne upošteva.

Ali otrokom pomagate pri nastanitvi in smučarski opremi?

Vsem otrokom bomo z veseljem pomagali pri prtljagi, urejanju sobe in smučarski opremi.

 

nastanitev: Hotel Videc***

simpatičen hotel z 28 sobami in skupno 114 ležišči. Sobe so živahno opremljene in ponujajo sprostitveni pogled na čudovito naravo. V hotelu je recepcija s kavarno in manjšim prostorom za druženje, shrambo za smuči in veliko restavracijo. Hotel se nahaja na 1050 m nadmorske višine, v hotelsko apartmajskem naselju Bolfenk na področju Bolfenk na Mariborskem Pohorju. Le 150 m od hotela se nahaja smučišče.

hotel videc 

 
KAJ OTROCI POTREBUJEJO?

tecaj smucanja

Na tečaju smučanja in deskanja otroci potrebujejo: smuči, ali desko za na sneg, smučarske čevlje in palice, čelado, rokavice ter smučarske hlače in bundo.

S SEBOJ POTREBUJEJO TUDI: dva para rokavic, dva para debelejših nogavic, smučarska kapa, smučarska bunda in hlače, toplo spodnje perilo, puli, pulover in smučarska očala, pribor za osebno higieno,bombažne majice ali srajce z dolgimi rokavi, nogavice, spodnje perilo, robčki, pižama,copati, trenirka, dolge hlače, dve brisači, zaščitno mazilo za ustnice, zaščitna krema za obraz, osebna zdravila (prosimo, da k zdravilom priložite list, na katerem naj bodo navodila za uporabo in o tem obvestite trenerja), potrjena zdravstvena kartica, najljubša igrača, knjiga ali družabna igra, žepnina (pribl. 10 €) V koliko otroci nimajo svoje smučarske opreme, si jo lahko pri nas tudi izposodijo. Ob prijavnici označite najem opreme ali jo rezervirajte na naslov:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 ----------------------------------------------------------------------------------

Plačilo in splošni pogoji:

Po prijavi prejmete račun po pošti na dom in rezervacija za otroka je sprejeta šele ob delnem oz. celotnem plačilu na navedeni tekoči račun. V primeru odpovedi tečaja s strani organizatorja (neugodne snežne razmere), se plačilo povrne v celoti. Priporočamo riziko zavarovanja v primeru odpovedi zaradi bolezni.

Potnik ima pravico do pisne odpovedi potovanja, ki jo pisno po priporočeni pošti ali elektronski pošti posreduje Agenciji MINI ŠPORT. V tem primeru ima Agencija MINI ŠPORT pravico do povračila stroškov zaradi odpovedi potovanja, katerih višina je odvisna od časa, ko je potnik predložil odpoved:

do 30 dni pred odhodom ...................... - 20% cene aranžmaja
29 do 22 dni pred odhodom ................ - 30% cene aranžmaja
21 do 15 dni pred odhodom  ............... - 50% cene aranžmaja
14 do 8 dni pred odhodom  ................. - 80% cene aranžmaja
7 do 1 dneva pred odhodom  ............    100% cene aranžmaja
na dan odhoda, oz. po odhodu aranžmaja .............. 100% cene aranžmaja

Stroške prijave ne glede na datum odpovedi zadrži Agencija MINI ŠPORT, ki znašajo 16,00 EUR in je vključeno v ceno aranžmaja. Ob ustni odpovedi potovanja mora potnik poslati pisno izjavo o odpovedi potovanja. Potnik lahko zamenjavo najde sam in je s tem upravičen do povračila vplačila, razen za morebitno razliko med višino prvotne pogodbene vrednosti in pogodbene vrednosti aranžmaja svoje menjave. Med potovanjem lahko potnik prekine potovanje samo na svojo željo in s pisno izjavo o prekinitvi. Če potnik med potovanjem le-to prekine, ob vrnitvi nima pravice do povračila stroškov. V primeru odpovedi 7 dni oz. do dan pred pričetkom smučarskega tabora, zaračunamo 100% celotnega plačila. Iz predčasnega odhoda s smučarskega tabora, plačil ne vračamo, zato priporočamo, da sklenete raziko odpovedi zaradi bolezni in ste upravičeni do povračila stroškov prekinitve rezerviranega in neizkoriščenega dela smučarskega tabora do izbrane cene tabora. Na smučarskem taboru imajo otroci polni penzion (zajtrk, malica, kosilo, malica in večerja). Čez cel dan pa lahko posegajo po neomejenih količinah brezalkoholnih pijač. Za otroke bodo skrbeli Mini Šport vzgojitelji-animatorji. Potrudili se bomo, da bo Vašemu otroku lepo in zabavno, v naši družbi! Splošni pogoji smučarskega tabora: Starš/skrbnik soglašam, da se moj otrok udeleži smučarskega tabora in sprejemam spodaj navedena splošna pravila:

-Izjavljam, da otrok nima bolezni, ki bi ogrožala njegovo življenje ali poslabšala zdravstveno stanje zaradi ukvarjanja s športom -O morebitnih posebnostih otroka (alergije, dietna prehrana ...) bomo predčasno obvestili organizatorja počitnic -Potrjujem, da se otrok lahko udeleži tudi ostalih aktivnosti v okviru tabora (ekskurzije ,..) -Za vse vrednostne predmete, ki jih bo prinesel s seboj, odgovarja sam -Strinjam se s tem, da MINI ŠPORT ne nosi odgovornosti za poškodbe otrok v času trajanja smučarskega tabora -Organizator se obveže, da bo poskrbel za nujno medicinsko pomoč v primeru bolezni ali poškodb. Ob prijavi dobite na dom račun, ki ga poravnate do datuma, ki je obljavljen na računu.

 Riziko odpovedi smučarskE TABORA in PREKINITVE POTOVANJA (povzeto po europaische zavarovalnici):

Zavarujte riziko odpovedi od počitnic, da boste popolnoma brez skrbi, v primeru, da vaš otrok zboli! 
Zavarovalno kritje ZAVAROVANJE ODPOVEDI POTOVANJA
Odpoved potovanja
1. Povračilo stroškov odpovedi potovanja, če ne odidete na potovanje do izbrane cene potovanja
Prekinitev potovanja
2. Povračilo stroškov prekinitve rezerviranega in neizkoriščenega dela potovanja do izbrane cene potovanja
3. Povračilo dodatnih stroškov predčasne vrnitve domov do 100 %
Cena rizika odpovedi za potovanja do;

€ 300,- € 16  / € 400,- € 20  /  € 500,- € 24  /  € 750,- € 35
Zavarovani vzroki za odpoved potovanja / prekinitev potovanja

Stroški odpovedi potovanja ali predčasne prekinitve potovanja se povrnejo, če nepričakovano ne morete na potovanje ali ga
morate predčasno prekiniti zaradi enega izmed spodaj navedenih vzrokov: nenadne težke bolezni, težkih zdravstvenih posledic nezgode ali smrti (že obstoječe bolezni so zavarovane samo, če
nenadoma postanejo akutne); nenadne bolezni, težjih zdravstvenih posledic nezgode ali smrti člana družine, ki ni skupaj z vami rezerviral potovanja, če je s tem nujno potrebna vaša prisotnost v domačem kraju; težjih zapletov pri nosečnosti; pomembne materialne škode na vaši lastnini v bivališče zaradi elementarnih nesreč (npr. požar) ali kaznivega dejanje tretje
osebe, če je s tem nujno potrebna vaša prisotnost; Natančnejši opis zavarovalnega kritja je opisan v zavarovalnih pogojih ERV-RVB-SLO 2008, ki so sestavni del zavarovalne
pogodbe.
Kaj storiti v škodnem primeru?
O zavarovalnem primeru čim prej obvestite asistenčni center GENERALI Zavarovalnice d.d., pri čemer upoštevajte spodnja navodila.
Odpoved potovanja:
Če ne morete nastopiti potovanja, nemudoma stornirajte potovanje na mestu, kjer ste ga rezervirali in istočasno o tem obvestite GENERALI Zavarovalnico d.d. (po faksu, pošti, e-pošti ali preko interneta). Pri nezmožnosti potovanja iz medicinskih razlogov pridobite zdravniško spričevalo ali poročilo o nesreči. Klicni center: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , tel. 080 70 77 ali 01 47 57 100, fax. 01 47 57 101

Več informacij v zvezi z rizikom odpovedi od smučarskega tabora na:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hvala za razumevanje in zaupanje! 

 

Mini Novice

 • SMUČARSKE počitnice
  Write on Sreda, 29 November 2017 Smučarske počitnice MB Pohorje: za otroke, od 6 do 14. leta. Tečaj smučanja je za otroke namenjen tako izkušenim smučarjem, kot začetnikom. Akcijska cena do 10.1.18: 338 EUR,... Preberi vse
  TEČAJ smučanja POLŽEVO, od 27.1.2018
  Write on Torek, 16 Januar 2018 Razpisali smo vikend tečaj smučanja na smučišču POLŽEVO, 8 urni tečaj od sobote 27.1.2018 dalje CENA: 78 EUR, prijava in informacije tukaj > > > Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information