• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

 

POLETNI tabori

v juniju, juliju in avgustu 2019

E-športne novičke, junij 2013

*|MC:SUBJECT|*

Športna vadba tečaji in počitnice za otroke
Tečaj rolanja za otroke

Tečaj rolanja

Danes 10.6. začnemo s tečajem rolanja v Grosupljem. Več info na: www.minisport.si
Na počitnicah :)

Dragi starši, otroci in prijatelji

Želimo vam lepo poletje, čim več lepih doživetij s svojimi najdražjimi!  Se vidimo v septembru, ko nas lahko pričakujete še na večih lokacijah in v razširjeni ponudbi ...

Eko tabor v naravi: Počitnice z Martinom Krpanom

TEko tabor v naraviaborjenje, jahanje, pohodništvo, izdelava lesenih izdelkov, plavanje v jezeru, netenje ognja, adrenalinske igre, izdelava bivališč iz naravnih materialov, orientacija, opazovali bomo zvezdno nebo in se orientirali po luni in zvezdah, zabavali z družabnimi igrami, zvečer družili ob tabornem ognju. Otroška avantura brez primere.
 
 Redna cena: 258 €, Krpanova cena do 15.7.: 138 €
Nudimo tudi možnost plačila na dva obroka.

Termin:
Termin: 19. - 23. avgust 2013

Prijava na počitnice v naravi

Po poteh tihotapca soli ali počitnice z Martinom Krpanom

Raziskali bomo poti tihotapca soli – Martina Krpana, ki nas bo vrnili v čase, ko je neustrašni Krpan tihotapil sol in brez težav ugnal Brdavsa. Kamp v naravi – počitnice z Martinom Krpanom je namenjen spoznavanju narave in njenih danosti, spoznavanje literarnega junaka Martina Krpana, veščin preživetja v naravi, jahanja na Ranču Bloke in preživljanju prostega časa v zdravem naravnem okolju, seveda obarvan s športnimi aktivnostmi.
Bivanje v šotorih in raznovrstne aktivnosti, ki omogočajo bivanje v naravi pa spodbujajo samostojnost, sodelovanje in nabiranje izkušenj. Tabor je primeren za otroke od 6. Leta dalje, glavni namen pa so dogodivščine, prepletene in stkane z novimi prijateljskimi vezmi. Otrokom omogoča, da spoznajo nov način življenja brez elektrike in sodobnih elektronskih in ostalih velikokrat nepotrebnih pripomočkov.
Taborili bomo pod šotori, obdani z gozdom in prepleteni z naravnimi Bloškimi lepotami.

Naš tabor bo v neposredni bližini Bloškega jezera, ki je največja stoječa voda na Bloški planoti. Ob vročih dneh se bomo tam okopali, otroci bodo pomagali pripravljati zajtrk, kosila in večerjo. Hrano nam bodo pripravljali v Brunarci na Bloškem jezeru, za ostale aktivnosti in dogodivščine pa bomo poskrbeli v Mini Športu. Na lokaciji bomo imeli zagotovljene sanitarije.
Prideš? Seveda, kaj sploh sprašujemo, saj bo zabavno, športno, razburljivo, aktivno, poučno ... skratka 100% dogodivščina, ki prinaša veselje, samozavest in krepi samostojnost.

Obiskali nas bodo mnogi zanimivi gosti, med njimi priznan akademska slikar in seveda sam Martin Krpan s svojo kobilo :)

Redna cena: 258 €, Krpanova cena do 15.7.: 138 €
Nudimo tudi možnost plačila na dva obroka.
 


Športne poletne počitnice: »V dolini Petra Klepca in turških upadov«

Športne poletne počitniceŠportne poletne počitnice, namenjene otrokom od 5. – 12. Leta, od 8. - 12.7.2013

Redna cena: 258 €, akcijska cena podaljšanja do 10.6.: 198 €

V Osilnici, daleč od mestnega vrveža se nahaja dolina Petra Klepca, kjer se bomo letos zabavali na športnih počitnicah. Spoznavali in odkrivali bomo deželo Petra Klepca, spoznavali podeželsko tradicijo, raziskovali reko, gozd in travnik, predvsem pa se bomo borili pred Turki! Nenehno bomo na straži, da se ubranimo napadov ...

Nudimo tudi možnost plačila na dva obroka.Starost udeležencev: od 5 do 12 let

Športne počitnice so namenjene predvsem sproščenemu preživljanju prostega časa v naravi, stran od mestnih ulic, televizije in računalnikov, sredi prelepe narave, v hotelu Kovač v Osilnici. V petih dneh aktivnih počitnic približamo otrokom življenje v naravi. Otroci bodo spoznali veščine življenja v naravi, neokrnjeno naravo, opazovali bodo zvezde in bili športno aktivni.
Ob tem ostajajo rdeča nit počitnic še vedno številne športne vsebine, ki so tesno povezane s samim bivanjem v naravi, prepletene pa z zgodbo Petra Klepca.
Kaj pa zvečer? Ne bo nam dolgčas! Zabavali in igrali se bomo ter se pripravljali na Turške napade :)

ŠPORTNE AKTIVNOSTI: Počitnice poletje, kajak

• Plavanje ob reki • plavanje v lastnem bazenu, • kajak - kanu, • plezanje, • lokostrelstvo, • orientacija, • izlet s kolesi, • pohodništvo
• tenis, nogomet, odbojka, namizni tenis, • športne igre in igre petra Klepca, • ustvarjalne delavnice (risanje, slikanje ...) • družabne in socialne igre • jahanje • nočne straže :)

Nudimo tudi možnost plačila na dva obroka. Cena vključuje: avtobusni prevoz Lj - Osilnica - Ljubljana, nastanitev v hotelu Kovač, 5 obrokov dnevno (zajtrk, malica, kosilo, malica in večerja), športne aktivnosti, animacijo, vaditelje

Riziko odpovedi: Dodatno se lahko odločite tudi za odpovedni riziko, ki znaša 3,73% vrednosti aranžmaja EUR oz. minimalno 7 EUR. Kritje stroškov odpovedi potovanja velja SAMO v naslednjih primerih: bolezen/poškodba/smrt zavarovanca, partnerja, bližnjega družinskega člana. Povračilo vplačanega zneska, iz naslova vplačanega rizika odpovedi, se lahko uveljavlja le ob predložitvi pisnega zdravniškega dokazila.

Termin: 8.7. 2013 do 12.7.2013

poletne počitnice za otroke poletje, za otroke počitnice poletje, za otroke počitnice Počitnice za otroke ob Kolpi

Informacije na št: 031 877 754,  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,
> > > Prijava na športne počitnice


AKTUALNO: Tečaj rolanja - Grosuplje

Začtečaj rolanjanemo že danes, 10.6.2013!

Na tečaju rolanja se boste naučili novih rolarskih veščin, nabirali kondicijo, predvsem pa se boste zabavali.
Na tečaju se bodo otroci naučili: varno ustavljati z zavoro, varnega padanja, delanja "limonc", nadzorovanja hitrosti, ter varnega rolanja.Tečaj je namenjen otrokom, tako začetnikom kot otrokom  z rolerskim predznanjem, skratka vsem, ki se želijo naučiti rolanja in se hkrati še zabavati.

KAJ POTREBUJETE NA TEČAJU?

Na tečaju je obvezna uporaba zaščitne opreme: čelada, ščitniki za kolena, zapestje in komolce ter seveda rolerje.

Redna cena: 68 EUR, akcijska cena: 38 EUR
Cena vključuje: 
 • 10 šolskih ur tečaja,
 • učenje in izpopolnjevanje rolanja,
 • vaditelje in trenerje,
 • osvežilno pijačo
 • diplomo in
 • zaključek tečaja v spretnostni vožnji;
V primeru dežja, se tečaj prestavi na naslednji dan. Možnost izposoje rolerske opreme za otroke (cena 10 EUR).

Se še spomniš?

KamenčkanjeKamenčkanje

 To je stara igra, ki so jo igrali otroci
 
MATERIAL:
Potrebujemo 5 okroglih kamenčkov primerne velikosti – ne prevelike, ne premajhne. Tako, da lahko vseh pet držiš v dlani, a  jih z lahkoto pobiraš s tal. Torej pomembna je velikost in oblika!
 
NAVODILA:
4 kamenčke položiš na tla, ali še bolje na mizo, škarpo, v glavnem tako, da jih bo čim lažje pobrati, enega pa imaš v dlani. Tega nato vržeš v zrak in medtem hitro pobereš en kamen s tal ter uloviš tistega, ki si ga vrgel zrak. Če ti je uspelo obdržati oba kamenčka v roki lahko nadaljuješ: tistega, ki si ga pobral iz tal, odložiš in nadaljuješ igro enako kot prej, le da tokrat pobereš s tal drugi kamenček.
Če ti pri katerem od kamenčkov spodleti, moraš igro začeti znova od začetka (s 1. kamenčkom).
Ko ti uspe s tal pobrati vsak kamenček in hkrati uloviti tistega, ki si ga vrgel v zrak preideš v drugi krog (oz. level, to pomeni 2. stopnja zahtevnosti). Tokrat vržeš kamenček v zrak in medtem s tal pobereš 2 kamenčka hkrati.
Tretja stopnja je ta da vržeš dva kamenčka v zrak in s tal pobereš enega.
Četrta stopnja pa je da vržeš v zrak tri kamenčke in enega pobereš.
Obstaja tudi varianta, da pobranega kamenčka ne odlagaš ampak se ti nabirajo v dlani.
Obstajajo tudi variacije in prav pride tudi domišljija ter kombiniranje.
 
Zelo pomembno vlogo pri tej igri igra oprema – nabrati je torej treba kamnčke fajn oblike, da se jih »rado« prime.


Športni pozdrav,
Ekipa MINI Športa

 
 
 

Mini Novice

 • Celoletno plavanje - rekreacija 6-9 let
  Write on Torek, 17 September 2019 ➡️ Celoletno plavanje - bazen Šentvid pri Stični, prosti sta še dve mesti. Termin: petek, od 18.30 - 19.30, rekreacijko plavanje za otroke od 6 - 9 let.   Preberi vse
  Obvestilo - spletna stran
  Write on Torek, 17 September 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
 • Urniki - vodena vadbe
  Write on Torek, 17 September 2019 Urniki za celoletne vodene vadbe so razpisani tukaj >>>  Preberi vse
  DELO!
  Write on Torek, 17 September 2019 Če ti je všeč delo z otroki, rad plavaš, smučaš in se družiš z otroki, potem nas kontaktiraj na info@minisport.si ali na 031 877 754.  Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information