• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

 

POLETNI tabori

v juniju, juliju in avgustu 2019

NOVIČKE, januar 2016

 

NE SPREGLEJ:
SMUČARSKE POČITNICE - akcijska cena do 1.2.2016: 328 EUR
Tečaj smučanja Polževo, zimske smučarske počitnice: 128 EUR
Vikend tečaj smučanja, začnemo 23.1.2016, 68 EUR
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
 
 
AKTUALNO:  

Vikend tečaj smučanja na Polževem, 23.1.2016 

Razpisan je vikend tečaj smučanja za otroke na smučišču Polževo. Tečaj je namenjen otrokom, od dopolnjenega 3. leta dalje.
Smučišče Polževo ima umetno zasneževanje in je od Ljubljane je oddaljen pribl. 30 km, iz Višnje gore 6 km in iz Grosuplja 10 km. Učenje smučanja poteka na novi nizko vrvni vlečnici, ki je primerna za otroke.

Tečaj SMUČANJA VKLJUČUJE:
• 8 ur (2 vikenda po 4 ure) učenja smučanja - ZAČETNA IN NADALJEVALNA SKUPINA
• licencirane vaditelje smučanja 

Otroci so razdeljeni v skupine, glede na njihovo predznanje. ČAS: šola smučanja bo potekala 2 soboti in 2 nedelji, od 9.00 do 11.00 ure oz. od 11.30 - 13.30 ure in 14.00 - 16.00 ure.  
Možnost izposoje smučarske opreme za doplačilo 15 €.
Prijava tečaj smučanja
 
AKTUALNO:  

Smučarske počitnice, Pohorje 
 

Zimske smučarske počitnice, od  15. - 19.2.2016 - tečaj smučanja, bordanja, Pohorje, namenjene tako izkušenim smučarjem, kot začetnikom, za otroke, od 6 do 14. leta.
 
Redna cena: 358 EURAkcijska cena do 1.2.2016: 328 EUR

PROGRAM VKLJUČUJE:

avtobusni prevoz Lj - Pohorje - Lj, - nastanitev v hotelu Videc; - 4x polni penzion (5 obrokov hrane dnevno); - smučarska karta; - neomejene količine brezalkoholnih napitkov; - vodenje; - FunPark, - animacija - kopanje v bazenu Wellness centra Bolfenk; - zaključna tekma ; - profesionalni učitelji smučanja, deskanja na snegu; - dodatni program (po programu animatorjev); - Slikice smučarskih počitnic - link + diploma  
Možna izposoja smučarske opreme (za doplačilo 30€), plačilo na več obrokov in zavarovanje rizika odpovedi! Za otroke od 5. - 14. leta! Počitnice na Pohorju zagotovljene!
Program se izvaja preko turistične agencije, prijave sprejemamo v MINI ŠPortu
 
Prijava smučarske počitnice
 

NAPOVEDUJEMO: 
Prevozni smučarski tečaj na Polževem med zimskimi počitnicami

Razpisan je tečaj smučanja med zimskimi smučarskimi počitnicami na Polževem, za otroke od 5. - do 10. leta! Od 15. - 19.2.2016,
V kolikor bodo zimske razmere dopuščale, bomo izpeljali tečaj smućanja, vsak dan od 8.00 - 16.00 ure. 
Smučišče Polževo je od Ljubljane oddaljen pribl. 30 km, iz Višnje gore 6 km in iz Grosuplja 10 km. Program: Starši vsako jutro pripeljejo otroke na zbirno mesto med 8.00 - 9.00 uro, prevzamete jih do 16.00 ure.
 

CENA: 128 EUR/otroka


Tečaj SMUČANJA vključuje: 

5-dnevni tečaj smučanja, za hrano in pijačo bo poskrbljeno. V času tečaja nudimo tudi možnost izposoje opreme za alpsko smučanje po predhodnem dogovoru. Cena za 5-dnevni najem opreme je 30 €. Opremo je potrebno zaradi omejenega števila v naprej rezervirati ob prijavi. Sporočite višino otroka in velikost noge in težo otroka. Izvedbo tečaja smučanja prilagodimo glede na vremenske razmere in fizično sposobnost otrok. 
Tečaj smučanja počitnice
 

Kako ob prvih korakih učenja smučanja otrok?

Največja napaka je, da otroku kupite smučarsko opremo, ga postavite na smučišče in ga spustite. Otrok ni osvojil niti gibanja v smučarskih čevljih, niste ga naučili, kako naj vzdržuje ravnotežje, verjetno se bo prvi spust končal s strahom in jokom. Za otroke je po navadi učenje smučanja v skupinah veliko bolj zabavno. Pojdimo po vrsti. Pomembno je, da otroka najprej navadite na smučarske čevlje. Priporočamo vam, da otroka na smučarske čevlje navadite že doma. 

 

 

Zabava za rojstni dan

Izbirajte med programi:
* Napihljiva igrala za praznovanje rojstnega dne
* Napihljive žoge za skakanje po vodi
* Športni rojstni dan
* NOVO: Plesni rojstni dan  DANCE PARTY
Pripravimo nepozabno športno zabavo. Rojstni dan za otroke lahko praznujete na lokacijah: Ljubljana - Tivoli, Grosuplje ali Velike Lašče. Vse za nepozabno zabavo vašega malčka. Brezplačno vključena vabila in poslikava obraza!

 

NAPOVEDUJEMO:

Od marca dalje, napovedujemo vikend tečaje plavanja, in intenzivne tečaja plavanja v Tivoliju in Igu pri Dragi. 
Od aprila dalje, napovedujemo tečaje rolanja,

 
 
Na Mini Šport vadbe se nam lahko pridružiš skozi celo leto! Vadimo na Krki, Škofljici, Šmarju Sap, Grosupljem, Velikih Laščah, Sodražici, Lipoglavu, plavamo v Šentvidu pri Stični.

Spremljaš nas lahko tudi na

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
 

Mini Novice

 • Celoletno plavanje - rekreacija 6-9 let
  Write on Torek, 17 September 2019 ➡️ Celoletno plavanje - bazen Šentvid pri Stični, prosti sta še dve mesti. Termin: petek, od 18.30 - 19.30, rekreacijko plavanje za otroke od 6 - 9 let.   Preberi vse
  Obvestilo - spletna stran
  Write on Torek, 17 September 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
 • Urniki - vodena vadbe
  Write on Torek, 17 September 2019 Urniki za celoletne vodene vadbe so razpisani tukaj >>>  Preberi vse
  DELO!
  Write on Torek, 17 September 2019 Če ti je všeč delo z otroki, rad plavaš, smučaš in se družiš z otroki, potem nas kontaktiraj na info@minisport.si ali na 031 877 754.  Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information