• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Plavalno Zabavne Počitnice

pocitnice bazen

V mesecu juliju izvajamo plavalno - poletno počitniško varstvo, kjer je poudarek na tečaju plavanja, za otroke med 5. in 11. letom starosti. Naše druženje poteka vsak dan na kopališču Višnja gora, kjer izvajamo tečaj plavanja in zabavno animacijo. Dobimo se vsak dan med 8:00 in 16:00, vmes pa nas čaka prijetna in varna zabava z animatorji. 

CENA:

ŠPORTNE AKTIVNOSTI:

* 5 dni tečaja plavanja
* animacija in vodne igre v in ob bazenu
* IGRE BREZ MEJA: potekajo ves teden, otroci bodo vsak dan tekmovali v eni ali več disciplinah in skušali do konec tedna zbrati čim več točk. Na koncu bodo prejeli diplomo z rezultati in skupnim doseženim mestom. Zadnji dan bo potekala zaključna prireditev, kjer bodo prejeli diplome in najboljši še simbolične nagrade.
* športne igre (mini nogomet, hokej,)
* ustvarjalne delavnice
* družabne aktivnosti
* prehrana (kosilo, pijača in sadje)

VSI PROGRAMI SE IZPELJEJO TUDI V PRIMERU DEŽJA, KER IMAMO REZERVIRANO DVORANO. 

TERMINI:

 •  CENA: 
   
 

 

                       >>> E-prijava
   

Starost udeležencev: od 5 do 11 let

V družbi izkušenih ter prijetnih vaditeljev bodo vaši otroci svoje počitnice preživeli aktivno, navezovali nova prijateljstva ter osvajali nova plavalna znanja!

Posamezni termin se izvede ob prijavi najmanj 10-ih otrok. Posamezne aktivnosti se lahko spremenijo, v kolikor bi to narekovale vremenske razmere. 

 ORGANIZATOR tursitičnega aranžmaja: Agencija MINI ŠPORT d.o.o.

 

VAROVANJE PODATKOV

Mini Šport se zavezuje, da bo osebne podatke pridobljene s prijavnicami uporabljala izključno za lastne potrebe. Starši oz. njihovi skrbniki se s prijavo na tečaj plavanja na bazenu strinjajo s fotografiranjem in snemanjem izključno v namene promocije Mini Športa. Pridržujemo si pravico do spremembe ali dopolnitve splošnih pogojev in programa v primeru, da bi tako narekovale vremenske razmere.


 

RIZIKO ODPOVEDI POČITNIC IN PREKINITVE POTOVANJA: (Povzeto po zavarovalnici Europaische)
Zavarujte riziko odpovedi od počitnic, da boste popolnoma brez skrbi, v primeru, da vaš otrok zboli!
Zavarovalno kritje ZAVAROVANJE ODPOVEDI POTOVANJA
Odpoved potovanja
1. Povračilo stroškov odpovedi potovanja, če ne odidete na potovanje do izbrane cene potovanja
Prekinitev potovanja
2. Povračilo stroškov prekinitve rezerviranega in neizkoriščenega dela potovanja do izbrane cene potovanja
3. Povračilo dodatnih stroškov predčasne vrnitve domov do 100 %
Cena rizika odpovedi za potovanja do;
€ 200,- € 11
€ 300,- € 16
€ 400,- € 20
€ 500,- € 24
€ 750,- € 35
Zavarovani vzroki za odpoved potovanja / prekinitev potovanja
Stroški odpovedi potovanja ali predčasne prekinitve potovanja se povrnejo, če nepričakovano ne morete na potovanje ali ga
morate predčasno prekiniti zaradi enega izmed spodaj navedenih vzrokov:
 nenadne težke bolezni, težkih zdravstvenih posledic nezgode ali smrti (že obstoječe bolezni so zavarovane samo, če
nenadoma postanejo akutne);
 nenadne bolezni, težjih zdravstvenih posledic nezgode ali smrti člana družine, ki ni skupaj z vami rezerviral potovanja, če je s
tem nujno potrebna vaša prisotnost v domačem kraju.
 težjih zapletov pri nosečnosti;
 pomembne materialne škode na vaši lastnini v bivališče zaradi elementarnih nesreč (npr. požar) ali kaznivega dejanje tretje
osebe, če je s tem nujno potrebna vaša prisotnost;
Natančnejši opis zavarovalnega kritja je opisan v zavarovalnih pogojih ERV-RVB-SLO 2008, ki so sestavni del zavarovalne
pogodbe.
Kaj storiti v škodnem primeru?
O zavarovalnem primeru čim prej obvestite asistenčni center GENERALI Zavarovalnice d.d., pri čemer upoštevajte
spodnja navodila.
Odpoved potovanja:
Če ne morete nastopiti potovanja, nemudoma stornirajte potovanje na mestu, kjer ste ga rezervirali in
istočasno o tem obvestite GENERALI Zavarovalnico d.d. (po faksu, pošti, e-pošti ali preko interneta). Pri nezmožnosti potovanja iz medicinskih razlogov pridobite zdravniško spričevalo ali poročilo o nesreči. Klicni center: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , tel. 080 70 77 ali 01 47 57 100, fax. 01 47 57 101
Več informacij v zvezi z rizikom odpovedi od počitnic na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Plačilo in splošni pogoji:

Po prijavi prejmete račun po pošti na dom in rezervacija za otroka je sprejeta šele ob delnem oz. celotnem plačilu na navedeni tekoči račun. V primeru odpovedi športnega tabora s strani organizatorja, se plačilo povrne v celoti.
Potnik ima pravico do pisne odpovedi potovanja, ki jo pisno po priporočeni pošti ali elektronski pošti posreduje Agenciji MINI ŠPORT. V tem primeru ima Agencija MINI ŠPORT pravico do povračila stroškov zaradi odpovedi potovanja, katerih višina je odvisna od časa, ko je potnik predložil odpoved:
do 30 dni pred odhodom ...................... - 20% cene aranžmaja
29 do 22 dni pred odhodom ................ - 30% cene aranžmaja
21 do 15 dni pred odhodom ............... - 50% cene aranžmaja
14 do 8 dni pred odhodom ................. - 80% cene aranžmaja
7 do 1 dneva pred odhodom ............ 100% cene aranžmaja
na dan odhoda, oz. po odhodu aranžmaja .............. 100% cene aranžmaja
Stroške prijave ne glede na datum odpovedi zadrži Agencija MINI ŠPORT, ki znašajo 16,00 EUR in je vključeno v ceno aranžmaja. Ob ustni odpovedi potovanja mora potnik poslati pisno izjavo o odpovedi potovanja. Potnik lahko zamenjavo najde sam in je s tem upravičen do povračila vplačila, razen za morebitno razliko med višino prvotne pogodbene vrednosti in pogodbene vrednosti aranžmaja svoje menjave. Med potovanjem lahko potnik prekine potovanje samo na svojo željo in s pisno izjavo o prekinitvi. Če potnik med potovanjem le-to prekine, ob vrnitvi nima pravice do povračila stroškov.

V primeru odpovedi 7 dni oz. do dan pred pričetkom tabora, zaračunamo 100% celotnega plačila, zato priporočamo, da sklenete raziko odpovedi zaradi bolezni in ste upravičeni do povračila stroškov prekinitve rezerviranega in neizkoriščenega dela tabora oz. do izbrane cene tabora.
Na plavalnih počitnicah imajo otroci vključeno tudi kosilo in neomejene količine pijače. Za otroke bodo skrbeli Mini Šport vzgojitelji-animatorji. Potrudili se bomo, da bo Vašemu otroku lepo in zabavno, v naši družbi! Organizacija počitnic: Agencija MINI ŠPORT d.o.o.

Splošni pogoji tečaja plavanja: Starš/skrbnik soglašam, da se moj otrok udeleži tečaja plavanja na bazenu in sprejemam spodaj navedena splošna pravila:
-Izjavljam, da otrok nima bolezni, ki bi ogrožala njegovo življenje ali poslabšala zdravstveno stanje zaradi ukvarjanja s športom -O morebitnih posebnostih otroka (alergije, dietna prehrana ...) bomo predčasno obvestili organizatorja tečaja plavanja-Potrjujem, da se otrok lahko udeleži tudi ostalih aktivnosti v okviru tečaja plavanja(izleti, ekskurzije ,..) -Za vse vrednostne predmete, ki jih bo prinesel s seboj, odgovarja sam -Strinjam se s tem, da MINI ŠPORT ne nosi odgovornosti za poškodbe otrok v času trajanja tečaja plavanja -Organizator se obveže, da bo poskrbel za nujno medicinsko pomoč v primeru bolezni ali poškodb.
Ob prijavi dobite na dom račun, ki ga poravnate, do datuma na računu.

 

Mini Novice

 • Tabor Kolpa, v juniju, juliju in avgustu!
  Write on Petek, 23 Marec 2018 Eko tabor KOLPA: zaradi velikega povpraševanja, smo dodali še junijski termin, od 25. - 29.6.2018! Preberi vse
  Eko tabor KOLPA 2018
  Write on Četrtek, 15 Marec 2018 Razpisali smo termine za eko tabro KOLPA, v juliju in avgustu 2018. Za otroke - Minije od 6. - do 10. Leta & Maxijem - od 10. do vključno 15. leta.  Več info tukaj >>> Preberi vse
 • Nepozabne počitnice - eko tabor KOLPA
  Write on Ponedeljek, 19 Marec 2018 Eko tabor v naravi: v času poletnih počitnic v deželi brez in prijaznih ljudi. Nastanitev: taborjenje - spanje v lesenih glamuroznih hiškah v Kolpa resort, ki so nadstandardno opremeljene in... Preberi vse
  Rolarska sezona je tu!
  Write on Sreda, 18 April 2018 Sezona rolanja je tukaj. Pred sezono preverite, da so rolerji izpravni (rolerji očiščeni in ležaji namazani), če pa kupujete novo rolersko opremo, pa preverite na kaj paziti pri nakupu... Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information